• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızıl saçın üstüne Koleston 7.1 ve 8.1 karışımı nasıl olur? (RESİMLİ) [acill]

sevvald

çinliböcüğüümm
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
25
0
6
38
$aaaaaa.webp

Eki Görüntüle 1140146

Bunlar kızıl akmış saçımın güneş ışığında flaşsız çekilmiş fotoğrafları. (kusura bakmayın biraz pis :D boyayacağım diye yıkamadım.) Bu saça Koleston 7.1 ve 8.1'i karıştırp sürmeyi düşünüyorum.. Acaba nasıl bir renk elde ederim?? İlk boyamada hemen kızıllar kapanmaz biliyorum ikinciye artık.. Deneyen boyayan var mı?

Eklentiler

• $wwwwwwwwwww.webp
    $wwwwwwwwwww.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 1.567
Bence yine kizilliklar kalir tam akmamis bu sac

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

7.1 le boyarsan bayagi bi kapanir gibime geliyo ama loreal excellence ile boya kolestonun kulluleri iyi değil

Son düzenleme:
7.1 le boyarsan bayagi bi kapanir gibime geliyo ama loreal excellence ile boya kolestonun kulluleri iyi değil

7,1 çok koyu olur diye duydum o yüzden 8,1le karıştırıp yapmak istiyorum. 8,1 1/2 oranında .. yarısını koyucam 7.1'in de tamamını .. biraz daha açık olur mu acaba?

7,1 çok koyu olur diye duydum o yüzden 8,1le karıştırıp yapmak istiyorum. 8,1 1/2 oranında .. yarısını koyucam 7.1'in de tamamını .. biraz daha açık olur mu acaba?
Sacin siyah olsa dedigin dogru koyu tutar ama dedigini yaparsanda olur acik olur biraz daha

Back
X