Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaKızıl saçın üstüne Koleston 7.1 ve 8.1 karışımı nasıl olur? (RESİMLİ) [acill]
Bunlar kızıl akmış saçımın güneş ışığında flaşsız çekilmiş fotoğrafları. (kusura bakmayın biraz pis boyayacağım diye yıkamadım.) Bu saça Koleston 7.1 ve 8.1'i karıştırp sürmeyi düşünüyorum.. Acaba nasıl bir renk elde ederim?? İlk boyamada hemen kızıllar kapanmaz biliyorum ikinciye artık.. Deneyen boyayan var mı?
7,1 çok koyu olur diye duydum o yüzden 8,1le karıştırıp yapmak istiyorum. 8,1 1/2 oranında .. yarısını koyucam 7.1'in de tamamını .. biraz daha açık olur mu acaba?
7,1 çok koyu olur diye duydum o yüzden 8,1le karıştırıp yapmak istiyorum. 8,1 1/2 oranında .. yarısını koyucam 7.1'in de tamamını .. biraz daha açık olur mu acaba?