Hayırlı olsun yeni dizi başlığı
Ben sana bayıliyorum nasıl güsel anlatıyorsunHayırlı olsun yeni dizi başlığı
Ben izliyorum sevdim diziyi
İki ailede çok uçlardan seçilmiş aslında ama farklı hayatların bir arada nasil yapacaklarını anlatıyorlar burada bile zaman zaman açılıyor kültür farklılıkları olan aileler aslında tamda bunu anlatıyor
Teşekkür ederim bende seviyorum sizleriBen sana bayıliyorum nasıl güsel anlatıyorsun
Evett ya nursemaya ilkbasta cok gıcık kapmiştım ama sonradan üzüldüm halbuki kızı ailesi yapıyo ne dışarı çıkma şeyi var ne gezmesi var anca anasıyla laklakk sosyal hayatı yokDizide en çok uzuldugum nursema kız Amerika'da okumuş ama annesinin etkisinde kalmış hep aslında babası annesi kadar katı değil benim anladığım daha ılımlı.
Umut ile güzel bir çift gibi oldu bakalım kızı gerçekten sevdimi yoksa para için mi beraber ama sanki sevdi gibi geldi.
Umutu aile damat olarak kabul edecekler mi bakalım onların işi daha zor olacak gibi
EVett gerçek diyo acaba kitabı varmıAlev ve apo Sevgili olacak gibi duruyor aslında hiç gerek yok böyle birşeye ama dizi gerçek hikaye diyorlar.
Bilmiyorum ki aradım internette ama pek bulamadımEVett gerçek diyo acaba kitabı varmı
Kirmızı odayı yapan bi kadın dı ismi neydi unuttum sanırim ondan alınan hikayeBilmiyorum ki aradım internette ama pek bulamadım
Ondan değil diyorlar oyle olsa jenerikte yazardı galibaKirmızı odayı yapan bi kadın dı ismi neydi unuttum sanırim ondan alınan hikaye
DImi inşaallah gerçektirOndan değil diyorlar oyle olsa jenerikte yazardı galiba
Eltilerin savaşı geldi aklımaNilay tam bir elti amakocası da çok iyi biri
Ooo hadi yaa elestiride alındı demekki amaa genede gerçek diyo kızzAslında dizi güzel bir konuya yer vermiş ama gel gelelim ki günümüz de artık bu durumu kabullenemeyen insan sayısı çok çok azaldı ben de muhafazakar bir ailede büyüdüm ama içki içen arkadaşlarımda vardı tesettürlü arkadaşlarımda ne onlar beni yargıladı nede ben onları bence bu kişiyle alakalı bir durum o yüzden genelleme yapmadan sadece keyif alabilmek için izlenmeli fazla eleştiri aldığını gördüm sosyal medyada dizinin..
Eleştiri çok dizi hakkında internette işte insanları birbirine düşürmek kutuplastirmak için vs böyle bir dizi çekildi diye yazıyorlar.Ooo hadi yaa elestiride alındı demekki amaa genede gerçek diyo kızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?