canım ona iş veriyorum. ara sıra bulaşık makinesini boşaltıyor, odasını topluyor, bazen çalışma masasının üzerini düzenliyor ama yinede sorumluluk konusuna dikkat edeceğim.Ben hiç bilmiyorum ama okuyunca aklıma şu ihtimal geldi, bir de o gözle değerlendirin diyorum;
14 yaşında biri artık ev işlerinde veya ailenin başka işi olur onda sorunluluk almaya başlar, hiç olmadı kendi yüm ihtiyacını kendi görür, masadan tabağını kaldırmak gibi veya odasını toplamak gibi. Acaba engeli sebebiyle siz ona sorumluluk vermiyor olabilir misiniz? O da oyuncak bebeği ile ilgilenmeyi kendisine görev edinmiş olabilir mi?
canım kızımın bebeğinin ismide var. oda battaniyeye sarıp uyutur, mesela sabah kalkıp kahvaltı ettikten sonra okula gitmeden önce o arada vakti varsa bebeği ya sever, ya besler, altını alır bazende. birde sizin gibi kimseye vermek istemez. hatta bebeğinin bir doğumtarihi bile var :). kendisi bile kucağında düzgün tutar.Ne var bunda 24 yaşındaym zenci et bebeğim var adı güneş normalde sakliorm bi kızım olursa ona vermek için ama arada sakladgm yerden cikarp temzlk yaparken seviyorum gerçekmiş gbi snr gerçek bebek gbi kucağıma alıyorum değer veriyorm şimdiye kadar hiçbir çocuğun eline vermeye kiyamadm. Sanki oynarlarken canı yanicak gbi geliyo. Evet ben oyun oynamiyorum onunla ama ortaya çıktığı zaman üstünü başını düzeltip saçlarını topluyorum. Bence kizinzda sorun yok.kendime benzettim brz:) onda sorun varsa bendede vardr :))
tabi canım öyle. erkeklerle ya da makyajla pek ilgili değil. çok nadiren kuzeni hafif makyaj yaparsa o kadar. zaten ileride anne olmak istiyor. bebeklerin her şeyiyle ilgili. çok bilgisi var. bebeğindede bunları uyguluyor.Bırak oynasın annesi 14 yasında makyaj yapıp sokaklarda sevgilileri ile gezen cinsllk vs konuşan kızlardan daha ıy , masum çocuk yani bende o yaşlarda oynuyordum
benim kızımda öyle. seviyor oynamayı.Benim arkadaşımın kızı 15 yaşına kadar oynadı. Annesi deliriyordu ama o seviyorum diyordu.
benim kızımda öyle. seviyor oynamayı.
canım kızımın bebeğinin ismide var. oda battaniyeye sarıp uyutur, mesela sabah kalkıp kahvaltı ettikten sonra okula gitmeden önce o arada vakti varsa bebeği ya sever, ya besler, altını alır bazende. birde sizin gibi kimseye vermek istemez. hatta bebeğinin bir doğumtarihi bile var :). kendisi bile kucağında düzgün tutar.
Sen can oğlum yazdında neden can kızım yazmadın belli bunla ilgilidir ben sorun göremedim bazı insanlar oyuncak sever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?