kızım 14 yaşında bebekle oynuyor.

canım ona iş veriyorum. ara sıra bulaşık makinesini boşaltıyor, odasını topluyor, bazen çalışma masasının üzerini düzenliyor ama yinede sorumluluk konusuna dikkat edeceğim.

Lise sona kadar bebek oynadım. Üniversite de okudum, iş hayatım da oldu. Şimdi de gayet bilinçli bir anneyim. Korkacak bir şey yok derim.

Neden psikoloğa götürmek istiyorsunuz ki
Ben anormal bir şey göremedim
O da çocuk işte :)

Kaldı ki koca koca insanlar tren setleri, araba setleri alıyorlar
Hobi gibi.
Bakınız ben hala playstation ve pc oyunlarını severim, oynarım

Yıllar önce bir kadın vardı kendisine barbie müzesi açmıştı
İdolümdü küçükken

canım kızımın bebeğinin ismide var. oda battaniyeye sarıp uyutur, mesela sabah kalkıp kahvaltı ettikten sonra okula gitmeden önce o arada vakti varsa bebeği ya sever, ya besler, altını alır bazende. birde sizin gibi kimseye vermek istemez. hatta bebeğinin bir doğumtarihi bile var :). kendisi bile kucağında düzgün tutar.

Benim arkadaşımın kızı 15 yaşına kadar oynadı. Annesi deliriyordu ama o seviyorum diyordu.

Bırak oynasın annesi 14 yasında makyaj yapıp sokaklarda sevgilileri ile gezen cinsllk vs konuşan kızlardan daha ıy , masum çocuk yani bende o yaşlarda oynuyordum
tabi canım öyle. erkeklerle ya da makyajla pek ilgili değil. çok nadiren kuzeni hafif makyaj yaparsa o kadar. zaten ileride anne olmak istiyor. bebeklerin her şeyiyle ilgili. çok bilgisi var. bebeğindede bunları uyguluyor.

Arada elbise dikme fln biz de oynardik ama kiziniz sanal gerceklik kurmus gibi.
Simdi koca koca insanlar olmayan kopeklerini besliyor, olmayan tarlalari ekiyor. Demek kiziniz da boyle bir sey uretti.
Ne kadar masumane gorunse de pedagoga danismakta fayda var.

kuzum ya
belli ki bu bebek onun icin cok degerli,tek basiniza bi mudahalede bulunmayin,bebege ilgi gosteriyor diye kizmayin ya da soylenmeyin
bi uzman gorusu alin,biz ne desek bos.

Sen can oğlum yazdında neden can kızım yazmadın belli bunla ilgilidir ben sorun göremedim bazı insanlar oyuncak sever

Bu detay benim de dikkatimi çekti.

Konu sahibi jelibon25 oğluna daha çok ilgi gösteriyorsun da kızına ilgi göstermiyosun o da böyle bilerek mi yapıyor acaba?
Ayrıca senin çocukluğun nasıldı?

Oyy canım benım ya
Bu konuda hıc fıkrım yok ama ben o yasta bebeklerımle oynamazdım
Kuzenlerı kardesıde varmıs halbukı yalnız da degıl
Ben olsam pedogogla gorusurdum duzenlı aralıklarda

bend e oynuyordum liseye bile geçmiştim kardeşimle oynardık :) karışmayın doya doya oynasinlar

bana tuhaf gelmedi, benim kardeşim de oynardı bebeklerle, evcilik falan oynardı ortaokuldayken, şimdiki çocuklar daha çok bilgisayar oyunu oynadıkları için oyuncaklara ilgi göstermiyorlar ama hepsi bir şekilde oyun oynuyor, kızınız bilgisayar oyunlarına yönelmediği için oyuncaklarıyla bağı devam ediyor.

33 yaşındayım, bazen kızımın bebekleriyle oynuyorum.
Ama bilemedim şimdi, direkt bir pedagoga götürmek yerine siz kızınız olmadan gidip bir danışsanız olmaz mı?

Acaba evladiniz gorme engelli diye fazla mi tetikdesiniz?
Anormal bir durum yok icinizi ferah tutun..her cocuk farklidir. Hem ne guzel cocuklugunu yasiyor..simdi ki 14 yasindaki kizlarin masallahi var..makyajdir erkek arkadisidir biraz hizli ilerliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…