Kızım ağlama krizine girdi

Ecrinsem4

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
29
8
1
33
Hanımlar okadar üzgün ve çaresizim ki boşanma asamasindayim.. kızım daha demin ağlama krizine girdi anne eve gidelim diye tutturdu dolaba girip elbiselerini toplayıp anne haDi elbiselerimi de al gidelim diye ciğerim param parça oldu okadar üzüldüm ki kızlar ne yapacam ne edecem hiç bilmiyorum..

Kaç yaşında?

Durduk yere mi eve gidelim dedi?

Kaldığınız yer, ev şartlarından daha mı kötü?

Pedagog yardımı almalısın. Eğer kararın kesinse kızının yanında ağlama üzgün durma ve bunun mutluluğunuz için alınması gereken bir karar olduğunu, babasıyla ayrılanın yanlızca kendinİz olduğunu onun babasından ayrılmayacağını sürekli dile getirin. Çok zor Allah yardımcın olsun. Aynı sorunu yeğenimizde yaşıyoruz. Kolay değil ama güçlü durmaya gayret et

En büyük acıyı kadınlar değil çocuklar çekiyor benim gözlerim doldu okuyunca. Keske sorunları halledebilseniz de çocuğa huzurlu bi hayat nasip etseniz

Ev hala duruyor mu?

En büyük acıyı kadınlar değil çocuklar çekiyor benim gözlerim doldu okuyunca. Keske sorunları halledebilseniz de çocuğa huzurlu bi hayat nasip etseniz
Keske öyle bişey olsa ama babası hiç çaba göstermedi evliliği kızı için. Kızım daha 4 yaşında ve okadar ağladı ki en kötüsü bütün eşyalarını topladı kucağına aldı gidelim diye yalvardi

Evet hala duruyor annemlerdeyim eşyalarımın hiç birini almadan geldim
Götürün bence gönlü olsun. Tamam uyuyup uyanalım gidicez diyin yarın götürün artık bu ev güzel değil bi süre dedede kalıcaz daha cici bi ev bulana kadar anlaştık mı annecim falan deyin ve mutlaka pedagogdan randevu alın.

Muhtemelen konuşmalarınızı duyuyor
Ağladığınızı görüyor
Bir uzmanla görüşün
4 yalında bir çocuk böylesi stres altındayken elbette hırçınlık yapacak.

Muhtemelen düşündüğünüzden daha basit bir sebebi vardır biranda eve gitmek istemesinin. Günlük rutininin dışına çıkmışsınızdır bir şekilde ya da çıkacağınızdan endişe duyuyordur. Neden eve gitmek istediğini, eve gidince ne yapacağını sordunuz mu?

Lisedeyken anneanmeme gitmiştik. Amnemlerin halinin ne olacağı belirsizdi. Pazar günü kuzenler herkes toplandı bi biz yalnızdık sofranın başından ağlayarak kalktım.. Babamın ne olduğunu bildiğim halde kendi evin duzenın gibisi yok. Evliliğiniz duzelmezse bile inşallah kendi hayatınızı kuracak imkanlarınız olur. En azından aılenıze yakın bir ev.

Ne zamandır oradasınız

Çocuk için herhangi bir şey eve gitme isteği yaratabilir

Tv de gördüğü bir şey duyduğu bir cümle camdan gördüğü bir Adam ya da sadece bir koku

Ona bir şey evi çağrıştırmış olabilir ya da artık sıkılmış evde bir şeyi özlemiş olabilir

Bir hafta anneme tatile gitsek bile oğlum sıkılıp evimize ne Zaman gideceğiz demeye başlıyor 5. gün uyuyamıyor vs vs

benim kızım 4 yaşındayken tatilde bile eve dönelim diye ağlıyordu ama ertesi sabah unutuyordu.
bol bol aktivite yapmaya, yeni ev ve yeni hayatını onun için daha cazip hale getirmeye çalışın.
yarın başbaşa bir mısır patlatın, animasyon filmi izleyin, birlikte kek yapın, bebeklerine elbise dikin vs vs evi onun keyif alabileceği bir yaşam alanına dönüştürmeye çalışın, biz bile buna ihtiyaç duyuyoruz.

Tatlım olacak bunlar.Benim kızımda yerlerde tepinirdi baba diye.Pedagog yardımı al mutlaka.Ne kadar canını acıtıyor bu iyi biliyorum.Ben güçlü durmaya mecburdum dönüşü olmayan bir yoldu.Senin durumun nedir bilemiyorum.Dönüşün yoksa şunu tavsiye edebilirim,mümkün olduğunca belli etmemeye çalış çocuğa.Yanında o konudan bahsetmeyin.Birlikte eğlenceli aktiviteler yapın sık sık.Düzelecek zamanla üzülme.

yavrum kiyamam icim parcalandi.kurtarilabilecek bir durumsa allah kocaniza akil fikir versin.

Kizinizin durumuna ben agladiysam sizi dusunemiyorum bence siz evinize gidin bir umut belki herşey yoluna girer.İnsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…