Hayır annemde gildeyim burayida çok sever neolduysa birden dolaba girip elbiselerini toplayıp ağlama grizine girdi eve giselim diyeKaç yaşında?
Durduk yere mi eve gidelim dedi?
Kaldığınız yer, ev şartlarından daha mı kötü?
Evet hala duruyor annemlerdeyim eşyalarımın hiç birini almadan geldimEv hala duruyor mu?
Keske öyle bişey olsa ama babası hiç çaba göstermedi evliliği kızı için. Kızım daha 4 yaşında ve okadar ağladı ki en kötüsü bütün eşyalarını topladı kucağına aldı gidelim diye yalvardiEn büyük acıyı kadınlar değil çocuklar çekiyorbenim gözlerim doldu okuyunca. Keske sorunları halledebilseniz de çocuğa huzurlu bi hayat nasip etseniz
Götürün bence gönlü olsun. Tamam uyuyup uyanalım gidicez diyin yarın götürün artık bu ev güzel değil bi süre dedede kalıcaz daha cici bi ev bulana kadar anlaştık mı annecim falan deyin ve mutlaka pedagogdan randevu alın.Evet hala duruyor annemlerdeyim eşyalarımın hiç birini almadan geldim
yavrum kiyamam icim parcalandi.kurtarilabilecek bir durumsa allah kocaniza akil fikir versin.Hanımlar okadar üzgün ve çaresizim ki boşanma asamasindayim.. kızım daha demin ağlama krizine girdi anne eve gidelim diye tutturdu dolaba girip elbiselerini toplayıp anne haDi elbiselerimi de al gidelim diye ciğerim param parça oldu okadar üzüldüm ki kızlar ne yapacam ne edecem hiç bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?