Kizim ameyat olcak

bebis_asuman

ஐCεήήεT_KôκµLµ&#108
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2009
1.656
0
116
45
Almanya
Selam kizlar,kizim 28aylik bi kizim bide oglum var,kizimin burnunda et parcasi var ve yarin ameyat olcak,cok korkuyorum o daha cok kücük nasil dayancak bu aciya????? Aramiza bu sorun hakkinda bilgisi olan varmi????

Bu tarz ameliyatların büyüklerde çok ağır bir ameliyat olmadığını biliyorum,
benim yiğenimde de var ama o 6 yaşında, o gün hemen ameliyattan eve çıkabileceğini söylediler hatta,
henüz ameliyat olmadı.
ama bebeklerde bu süreç nasıl işliyor bilemiyorum tabi.
Sağlıkla atlatsın bebeğiniz ameliyatı inş.
Çok geçmiş olsun şimdiden, Allah yardımcınız olsun.

bende oğlumun bademciklerini aldırdım 2,5 yaşındaydı.bende çok korkmuştum ama rahat oldu şimdi daha iyi.sen içini ferah tut.önemli olan doktor ve hastane ben çok araştırdım,ameliyat sonrası bakımda önemli çabuk iyileşmesi için şimdiden geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
canım bilgim yok ama şimdiden çok geçmiş olsun.
inşallah ameliyetı güzel geçer,çabucak iyileşir evladın

Hastanemiz cok iyi bende orda dogum yaptim o konuda korkum yok,sadece amelyatdan sonra korkuyorum.kontoll icin gitdimiz gün ikitane bebek gördüm ayni amelyatdan ciktilardi ve orayi yiktilar sürekli agladilar. Allah yardimcimiz olur insallah....

korkmayın, oyle cok bı acısı olmayacaktır. gerekenı yapar doktor. ilaç kullanmanız gerekırse aksatmazsınız zaten.
bende 10 yasında genız etı amelıyatı olmustum. sadece amelıyat sonrasında su vermemıslerdı bogazım kurumustu. su ıccem dıye yalvarmıstım :) öyle agrım sancım yoktu.

inşaAllah sizin pıtırcıkta hemen iyileşiverir :)

Minakk insallah canim kizim zaten biraz cadi tipinde : ) amelyatdan sonra ne olur bilemem tabiki

ameliyat sonrası bir kaç gün zor olur,ama çocuğunun rahat nefes alıp vereceğini rahat uyuyacağını düşünürsen o herşeye bedel olur

Şimdiden çok geçmiş olsun.

İnşallah acısız, ağrısız bir şekilde atlatırsınız.

Ilkduyansenol evet ya geceleri cok rahatsiz oluyordu büyük adam gibi horuluyor belki 5/6 defa uyaniyordu

Selam kizlar,kizim 28aylik bi kizim bide oglum var,kizimin burnunda et parcasi var ve yarin ameyat olcak,cok korkuyorum o daha cok kücük nasil dayancak bu aciya????? Aramiza bu sorun hakkinda bilgisi olan varmi????

burnunda böyle sorunlar olması inan yaşam kalitesini öyle düşürüyor ki inşaallah ameliyattan sonra çok daha rahat edecektir kuzucuk

yegenimde bu ameliyatı aynı yaşlarda geçirmişti.
burnunda et var diye ameliyata girdi
çıkınca şok olduk.burnunda aplikatör varmış meger nasıl geçirmişse..
Allaha emanet olsun kızın geçer

boğaz enfeksionları burun tıkanıklığından oluyor.ağız yoluyla aldığı nefes bütün mikropları bademciğe topluyor.bizimkide bademcik ameliyatı oldu ama burnunda da hafif et var diye onuda almış dr.ameliyat öncesi bu bademcik yüzünden 5 kutu antibiyotik bitirdiğimiz biliyorum 1 kış mevsimi iğneleri saymıyorum bile.çok şükür şimdi daha iyi seninkide iyi olucak emin ol çocuklar daha rahat atlatıyor ameliyatı.

Ilduyansenol canim gecmis olsun gercekten dediklerinin aynisi bizdede oldu sürekli hasta bünyesi cok gücsüz insallah düzelir

Esmer226 canim sizede büyük gecmis olsun allah hepimizin yardimcisi olur insallah sözkonusu cocuklar olunca hersey degisiyor

Sebatiye gerceten öyle ya bütün kis boyunca ilac eksik olmuyor evde sürekli doktara gidip gel cok yiprandi kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…