Kizim ameyat olcak

komşumun 3 yasındakı kızı oldu bu amelıyatı hiç bi sorun yaşmaadıklarını söyledı çok kolay bı amelıyatmış şimdidn geçmiş olsun

Son düzenleme:
Canim insallah bizimkide sorunsuz gecer bu yorumlari okuyunca biraz daha rahatladim... Dualarinizi eksik etmeyin minik kuzum icin

kuzenim ameliyat oldu o gerçi 5 yaşında ama çok yaş farkı yok arada içini ferah tut yarım saat 45 dk sürüyo ilk çocuk narkozdan çıkınca narkozuın etkisiyle baygın gibi duruyo ama korkma sakın kısa sürede geçiyor etkisi ve birkaç saat sonra taburcu ediyorlar , çocukta hiç ameliyat olmamış gibi güle oynaya çıkıyor hastaneden , bizim ameliyat esnasında da birsürü bebek-çocuk vardı , geçmiş olsun

Sovr86benim orda gördüm cocuklar yiktilar vallahi ortali insallah dedin gibi olur.sizede gecmis olsun

oğlum beş yaşında ve şubatın 1 inde bademcikleri ve geniz eti alındı ve aynı ameliyatta iki kulağınada tüp takıldı. Korkmayın çok zor bir ameliyat değil üstelik sadece geniz eti alınacaksa, ameliyattan sonra daha çabuk toparlar. ayrıca ameliyattan sonra horlamaları hemen kesilmeyebilir benin oğlumun ameliyattan iki hafta sonra horlamaları ve hırıltıları kesilmişti doktorunun dediği gibi. şimdi çok iyi maşallah.
sizede şimdiden geçmiş olsun diyeyim.

6 yasinda ki oglum gecen ay hem bademcik hem geniz eti ameliyati oldu.
Bende kendimi doldur doldur hastaneye enkaz gittim. En zor olani ise ayilma aniydi. Panikledi korktu bogazim agriyo diye agladi ama ben hemen kucaklayip dondurma su verdim. Ameliyat 5 dk surdu 40 dk sonra eve gidebilirsiniz dediler:) yanimizda 3 yasinda cocuk vardi sadce geniz eti alindi. Cocuk farkinda bile degildi ve hatta dondurma icin kavgalar etti doktorla:))
Bademcik sonrasi yemek sorunu var ama agri kesiciler sayesinde 2. Gun normale dondu oglum. Geniz etinin lafi bile gecmedi yani:)
Sizin sadece geniz etiymis. Hic merak etmeyin cok basit. Cocuk farketmiyo bile.
Allah kolaylik versin.

Trfle35 sagol canim ya gercekten cok korkuyordum beni cok rahatlatdiniz hepiniz,insanin evladi söz konusu olunca hersey cok farkli oluyormus.annem herzaman derdiki "sen anne ol senide görcem" nekadarda hakliymis kadin

Lale ya peki ayilma ani nasil oldu??benim hastanede gördüklerim cok fenaydi?senin ufaklikta horulama felan hemen kesildimi?rabbim hepimizin evladini korusun...

Lale ya peki ayilma ani nasil oldu??benim hastanede gördüklerim cok fenaydi?senin ufaklikta horulama felan hemen kesildimi?rabbim hepimizin evladini korusun...

Ayilma anina beni hazirladilar direk kuagimda. Uyaninca kendini korumaSiz hissetmesin diye.. Bizimki bademcikten dolayi kustu biraz ama fazla abartilcak birsey yasamadik. Geniz eti alinan cocugun burnu kanadi tek annesi temizledi sadce baska bi aci hissetmedi ve direk ayaktaydi:)
Hic zor degil canim sadce derin uykudan uyanan bi cocuk havasi o kadar.
1 ay olucak ve istahi acildi, yuz sekli degisti tam karizma oldu:)
Gece uykusu deliksiz simdi uyandiginda daha dinc bi sekilde.
once burnundan nefes alamiyodu konusurken nefes almak icin durakliyodu. Uyurken acayip sesler cikariyodu.
Hepsi bitti simdi cok rahat. Ve parmak emme aliskanligini unuttu bu sayede. Keske once yaptirsaydik dedik acikcasi.

Son düzenleme:
Kizlar sükürker olsun hic bi sorun yasamadil hersey cok güzel gecti ,uyanma aninda hanimefendi babasini istedi icin biraz agladi,benimle idare etmek zorunda kaldi ama simdi evde fingir fingir oyunlar atiyor allah hepinizden razi olsun

Rosalinda canim benim cok tsk ederim sükürler olsun ya cok korkmusdum ama gercekten korkulcak birsey yokmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…