Babası durduk yere, alakasız bir şey konuşuyorlarken mi bize gelirsin diye fikir ortaya
Hiç aklıma böyle bir şey gelmemişti. Dinlemekle çok iyi yapmışsınız. Kızınıza tembih edin asla evde ki hiç bir bilgiyi başkasına anlatmasın. Ben çocuklarıma söylüyorum, beni soran olursa konu komşu kimseye işte olduğumu söylemeyin diyorum. İki ay önce binada ki bir daireye hırsız girip 200 binlik altın çalmışlar. Kimin ne olduğu belli değil.Hanımlar bu akşam çok tuhaf birşey oldu . Kızım 9 yaşında ,okuldan bir kız arkadsi var ara ara telefonda bilgisayarda gorusurler . Bu akşam yine telefonu istedi verdim konuşmaya başladılar . Telefon hoperlorde idi arkadan babasının ve annesinin sesleri geliyodu . Babası şey demeye başladı . Sen bize gelirsin , tade ile ben sizi gezdiririm . Direk Ayşe'ye kaş göz yaptım hayir manasında , kulağım onlarda dinliyorum . Bizim kız saf çok iyi niyetli . Sonra tade Ayşe'ye senin baban ne iş yapıo diye sordu .Ayşe dedim sor bakalım senin babanı niye soruyo . Tade sen benim babamı niye sordun hayırdır dedi ? Boşver boşver cevabını aldık . Daha öncesinde onun babasının tesisatla bozuk yerlerle uğraştığını bizim evdede bozuk biyer olursa geleceğini söyledi . Ben telefonu elime aldım !!! Tade dedim , ben ve Ayşe'nin babası sizin ailenizi tanımadan görmeden tanışmadan ne ben Ayşe'yi size yollarım ?? Ne sen bize gelebilirsin !! Ayrıca kulağım sizde haberiniz olsun herşeyi dinliyoruz babasiyla dedim .
Aklıma bin türlü senaryo geldi . Eşim dedi ki hırsızlık amaçlı yer mekan soruyolar ben evden nezaman gidiyorum işin durumuna göre vs dedi . Bende çok farklı düşündüm . Sinirlerim havada . Yorumlarınızı bekliyorum ..
Bizde günde birmilyon kere tembihliyoruz ondan bir yaş büyük oğlum var 10 yaşında maşallah cin gibi ama bu çok temiz dusunuyo . Bu farklı . Arkadsi şeytan gibi okula gittiğimde goruyorum hep konuşuyoruz . Eşim su fikri yürüttü , belkide yanasmaya çalışıyorlardır vs ama öyle olsa annesi teli eline alır bı merhaba evet haklısınız ben gül menekşe sümbül der görüşelim tanışalım der . Bunlarda hicbisey yok . Ben konuşmaya başlayınca sus pus oldular sesler kesildi zaten .Hiç aklıma böyle bir şey gelmemişti. Dinlemekle çok iyi yapmışsınız. Kızınıza tembih edin asla evde ki hiç bir bilgiyi başkasına anlatmasın. Ben çocuklarıma söylüyorum, beni soran olursa konu komşu kimseye işte olduğumu söylemeyin diyorum. İki ay önce binada ki bir daireye hırsız girip 200 binlik altın çalmışlar. Kimin ne olduğu belli değil.
Gözleriniz mi açıldı?
Ha siz ailenin kötü niyetli olduğundan eminsiniz yani.
Çocukları görüştürmeyin o zaman.
Gözleriniz mi açıldı?
Ha siz ailenin kötü niyetli olduğundan eminsiniz yani.
Çocukları görüştürmeyin o zam
Güzel anlayışli yorumunuz için çok teşekkür ederim fakat bilmenizi isterim ki kullanılan tel benimki . Yani her çocuk alır , arkadaşını arar bu gayette tabi bir durum diye düşünüyorum .Konu sahibine olumsuz yaklaşan üyeler ya ebeveyn değiller ya da çok nezih yerlerde ve ülkenin gündeminden bihaber yaşayan kimseler diye düşünüyorum.
Ben hep fanus denilen ortamda yetişmiş buna rağmen sapığıyla hırsızıyla eve kadar takip eden manyağıyla uğraşmış birisiyim.
Daha geçen gün eşşek kadar herifin 7 yaşındaki kuzuma ağzının suyu aka aka baktığını gördüm
Sert bir müdahale ile adamı uzaklaştırdım
Bu olay okul çıkışında oluyor
Sanıyor musunuz her veli okula eğitim için çocuğu gönderiyor ya da evlat aşkı için gelip çocuğu alıyor kapıdan?
Konu sahibine hak veriyorum, tepkisi yerinde ama lütfen kızınızın tlfn kullanımı için (sizin bile olsa) erken olduğunu belirtmek isterim.
Aslında onu belirtmek istedimGüzel anlayışli yorumunuz için çok teşekkür ederim fakat bilmenizi isterim ki kullanılan tel benimki . Yani her çocuk alır , arkadaşını arar bu gayette tabi bir durum diye düşünüyorum .Diğerlerine gelince takmadım takmam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?