Bende sapikca bir düşüncenin içinde olduklari kanaatindeyim . İlk aklıma o geldi . Eşimde buna benzer bir yorumda bulundu . Kız diyo ki babam tamirci gibi , gelir evinizde ne bozuksa yapar .. senden yada sizden yardım destek isteyen mi oldu ayrıca sen 9 yaşında bir kızsın ??? Bu arada 5 aylık hamileyim . Kendi kendimle celismeye başladım bir süredir tuhaf olaylar içerisindeyim , ama bu göz ardı edilecek bir durum değil . Geniş değilim kimse kusura bakmasın . !Bi gariplik var ama sapık mı hırsız mı amacı anlamadım
Ama sapıklık olsa amaç karısı varken konuşmazdı adamBende sapikca bir düşüncenin içinde olduklari kanaatindeyim . İlk aklıma o geldi . Eşimde buna benzer bir yorumda bulundu . Kız diyo ki babam tamirci gibi , gelir evinizde ne bozuksa yapar .. senden yada sizden yardım destek isteyen mi oldu ayrıca sen 9 yaşında bir kızsın ??? Bu arada 5 aylık hamileyim . Kendi kendimle celismeye başladım bir süredir tuhaf olaylar içerisindeyim , ama bu göz ardı edilecek bir durum değil . Geniş değilim kimse kusura bakmasın . !
Konu sahibine olumsuz yaklaşan üyeler ya ebeveyn değiller ya da çok nezih yerlerde ve ülkenin gündeminden bihaber yaşayan kimseler diye düşünüyorum.
Ben hep fanus denilen ortamda yetişmiş buna rağmen sapığıyla hırsızıyla eve kadar takip eden manyağıyla uğraşmış birisiyim.
Daha geçen gün eşşek kadar herifin 7 yaşındaki kuzuma ağzının suyu aka aka baktığını gördüm
Sert bir müdahale ile adamı uzaklaştırdım
Bu olay okul çıkışında oluyor
Sanıyor musunuz her veli okula eğitim için çocuğu gönderiyor ya da evlat aşkı için gelip çocuğu alıyor kapıdan?
Konu sahibine hak veriyorum, tepkisi yerinde ama lütfen kızınızın tlfn kullanımı için (sizin bile olsa) erken olduğunu belirtmek isterim.
Tam olarak aradığım yorum .. insanlar öyle fesat öyle kıskanç olmuş ki .. mutlu insan görmeye tahammülleri yok . Eskiden çok afedersiniz yasak aşk platonik için yuva yıkımı ile ugrasilirdi , şimdi hasetten . Ben mutlu değilim , oda mutlu olmasın modundalar .. Yahu herkes eşiyle dostuyla coluguyla çocuğuyla instaya vatsapa durumlar koyuyo doğal olarak bizde koyuyoruz . Bir süredir kızımın arkadsi soluksuz durumlarima bakıyordu . Aklıma gelmişti ailesinin baktığı , umursamadım . Belkide arkadaşıdır dedim . Sanane eşimin ne iş yaptığından . Sen bana merhaba kardeşim nasılsın ben şunun annesiyim bı tanışalım dedin mi ? Kaldı ki kızlarımız arkadaş ben seve seve muhabbet ortamı yaratırim . Ama şuan ne dusunecegimi bilmiyorum . Haklarında iyi dudunmedigim kesinAslında onu belirtmek istedim
Sizin bile olsa bireysel görüşmeler yapmasın
Mazallah ya siz duymasaydınız?
Bu arada benim kızım da oldukça temiz saf bir çocuk sizin kız gibi.
bir komşum sürekli ben ve eşim hakkında özel sorular yöneltip evimizin içini öğrenmeye çalışıyordu. Tevafuk öğrendim, kızım öyle şu kişi şunu dedi bugün böyle oldu diye anlatmaz.
Ben korkuyorum açıkçası böyle şeylersen. Komşum görüştüğüm bir Kapı idi ona rağmen görüşmeyi kestim.
Ne münasebet benim özelimi sormak ve bunu gizli gizli küçük çocuktan öğrenmeye çalışmak?
Beynim allak bullak oldu inanın.. aklı beş karış havada nin biri de demiş ki tatile çıkın .. BEBEGİM TATİL PLANLARİ YAPİORUZ ZATEN KİSMETSE MUGLA KAPİŞ? dedim burada biraz içimi dokeyim , topraklanayim , sarmamak için zor duruyorumAma sapıklık olsa amaç karısı varken konuşmazdı adam
Anne de konuştu telefonda dediniz sanki di mi
Bilemedim çok sağlam tipler değil görüşmesin kızınız , daha temiz aile çocukları ile arkadaşlık kurar inş
Yüzde bin katılıyorumAlmanyada kiz gece arkadasinin evinde kaliyor. Arkadasinin babasi gece kiza tecavüz edip, sonra kizin bedenini yakiyor. Cocuk daha 6 yasinda. Dava daha gecen sene görüldü yalnis hatirlamiyorsam. Paronyak olmak, pisman olmaktan iyidir
Bende cok geriliyorum barnaBu gidişle yakında çocuklarımızı faanusta büyüteceğiz
Etrafta kötüniyetli çok paronoyak çok
Bence psikolojik destek almalısınız, babadan bile şüphelenmek normal değil.Bende cok geriliyorum barna
Mutfakta kahvaltı hazırlarken on kere giirp cıkıyorum mesela kaynımla yalnız bırakamıyorum babamla sokaga yollayamıyorum
Gerim gerim geriliyorum bayagı basıma agrılar gırıyor
Paranoyaklık mı yoksa olması gereken mi dersen bana olması gereknemıs gıbı gelıyor
Gunumuz insanlığını saf bulmuyorum
Ailecek paranoyak misiniz? Ben de cocugumu bu durumda gondermem ama sizin yazdiginiz senaryolar hayatta aklima gelmez.Hanımlar bu akşam çok tuhaf birşey oldu . Kızım 9 yaşında ,okuldan bir kız arkadsi var ara ara telefonda bilgisayarda gorusurler . Bu akşam yine telefonu istedi verdim konuşmaya başladılar . Telefon hoperlorde idi arkadan babasının ve annesinin sesleri geliyodu . Babası şey demeye başladı . Sen bize gelirsin , tade ile ben sizi gezdiririm . Direk Ayşe'ye kaş göz yaptım hayir manasında , kulağım onlarda dinliyorum . Bizim kız saf çok iyi niyetli . Sonra tade Ayşe'ye senin baban ne iş yapıo diye sordu .Ayşe dedim sor bakalım senin babanı niye soruyo . Tade sen benim babamı niye sordun hayırdır dedi ? Boşver boşver cevabını aldık . Daha öncesinde onun babasının tesisatla bozuk yerlerle uğraştığını bizim evdede bozuk biyer olursa geleceğini söyledi . Ben telefonu elime aldım !!! Tade dedim , ben ve Ayşe'nin babası sizin ailenizi tanımadan görmeden tanışmadan ne ben Ayşe'yi size yollarım ?? Ne sen bize gelebilirsin !! Ayrıca kulağım sizde haberiniz olsun herşeyi dinliyoruz babasiyla dedim .
Aklıma bin türlü senaryo geldi . Eşim dedi ki hırsızlık amaçlı yer mekan soruyolar ben evden nezaman gidiyorum işin durumuna göre vs dedi . Bende çok farklı düşündüm . Sinirlerim havada . Yorumlarınızı bekliyorum ..
Sen postu bı anla sonra yorum yaparsın ..Ailecek paranoyak misiniz? Ben de cocugumu bu durumda gondermem ama sizin yazdiginiz senaryolar hayatta aklima gelmez.
Konu babadan suphelenmek degıl ama evet eksik yazmısım o kapıya cıkmıs ne yazık kiBence psikolojik destek almalısınız, babadan bile şüphelenmek normal değil.
Bu kadar olmamalı desemBende cok geriliyorum barna
Mutfakta kahvaltı hazırlarken on kere giirp cıkıyorum mesela kaynımla yalnız bırakamıyorum babamla sokaga yollayamıyorum
Gerim gerim geriliyorum bayagı basıma agrılar gırıyor
Paranoyaklık mı yoksa olması gereken mi dersen bana olması gereknemıs gıbı gelıyor
Gunumuz insanlığını saf bulmuyorum
İnanki insanların psikolojisi bozuluyor hastalıklı insanların hayatları o kadar göz önündekiKonu babadan suphelenmek degıl ama evet eksik yazmısım o kapıya cıkmıs ne yazık ki
Babamla sokaga yollayamıyorum... cunkü babam onu koruyamayacakmıs da birileri babam yaşlı dıye ona kolayca zarar verip kızımı kacıracakmış gıbıme gelıyor
İnsanlar boyle aşama aşama kötülük yapabilir bence hıc zor degıl
günümüz insanlığı budur dıye dusunuyorum yogun bı sekılde
Bar_na sende duzeltılmıs haliyle oku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?