Ben de anlamadım. Kendisi kaynından bile şüphe ederken elin adamının gecenin köründe 12 13 yaşındaki çocuğu aramasının savunulacak ne tarafı olabilir? Üstelik adam masum olsa utanıp ezileceği yerde üste çıkardı, iftiraysa dava açardı. Yenilir yutulur şey mi sübyancılıktan bahsediyoruz. Yediği haltı biliyor ki korkuyor.@bebeklinick neden begenmedim attiginizi cok merak ediyorum. Gecenin bi yarisi telefon numarami kizinin telefonundan alip beni arayan, suratini görsem tanimayacagim herif hal hatır sormak icin mi aradi sizce?
Karşıdaki küçük kıza bağırmış bu davranış doğru mu sizce?Valla böyle ortamda çokta doğru yapmışsın. Temkinli olmaktan bişey kaybetmezsin. Ben erkek çocugundan korkuyorum. kızlarda daha hassas olunmalı
Hanımlar bu akşam çok tuhaf birşey oldu . Kızım 9 yaşında ,okuldan bir kız arkadsi var ara ara telefonda bilgisayarda gorusurler . Bu akşam yine telefonu istedi verdim konuşmaya başladılar . Telefon hoperlorde idi arkadan babasının ve annesinin sesleri geliyodu . Babası şey demeye başladı . Sen bize gelirsin , tade ile ben sizi gezdiririm . Direk Ayşe'ye kaş göz yaptım hayir manasında , kulağım onlarda dinliyorum . Bizim kız saf çok iyi niyetli . Sonra tade Ayşe'ye senin baban ne iş yapıo diye sordu .Ayşe dedim sor bakalım senin babanı niye soruyo . Tade sen benim babamı niye sordun hayırdır dedi ? Boşver boşver cevabını aldık . Daha öncesinde onun babasının tesisatla bozuk yerlerle uğraştığını bizim evdede bozuk biyer olursa geleceğini söyledi . Ben telefonu elime aldım !!! Tade dedim , ben ve Ayşe'nin babası sizin ailenizi tanımadan görmeden tanışmadan ne ben Ayşe'yi size yollarım ?? Ne sen bize gelebilirsin !! Ayrıca kulağım sizde haberiniz olsun herşeyi dinliyoruz babasiyla dedim .
Aklıma bin türlü senaryo geldi . Eşim dedi ki hırsızlık amaçlı yer mekan soruyolar ben evden nezaman gidiyorum işin durumuna göre vs dedi . Bende çok farklı düşündüm . Sinirlerim havada . Yorumlarınızı bekliyorum ..
Ben de anlamadım. Kendisi kaynından bile şüphe ederken elin adamının gecenin köründe 12 13 yaşındaki çocuğu aramasının savunulacak ne tarafı olabilir? Üstelik adam masum olsa utanıp ezileceği yerde üste çıkardı, iftiraysa dava açardı. Yenilir yutulur şey mi sübyancılıktan bahsediyoruz. Yediği haltı biliyor ki korkuyor.
İleride kızı her şeyini ailesinden saklayan, ailesi gereksiz yere endiselenip olay çıkarmasın diye yüz yasadiysa beş anlatacak bir kız olacak , yüzde bin eminim.Karşıdaki küçük kıza bağırmış bu davranış doğru mu sizce?
Hemen adamcagizi hırsız yapmışhırsızlık amaçlı yer mekan soruyolar ben evden nezaman gidiyorum işin durumuna göre
Ben hırsızlıktan ziyade.kocaman adamın küçük çocukların iletisimine neden müdahil olduğuna takıldım.sapik pedofili fln olabilir.o neden gezdiriyor..vs beni çok rahatsız ederdi bu durum.yani aile bilgileri sorarak szi belli bir yere koyup kafasında davranışlarına ona göre yön vereceğini de gösterir.yani daha dikkatli yada daha rahat davranacak kızınıza...Hanımlar bu akşam çok tuhaf birşey oldu . Kızım 9 yaşında ,okuldan bir kız arkadsi var ara ara telefonda bilgisayarda gorusurler . Bu akşam yine telefonu istedi verdim konuşmaya başladılar . Telefon hoperlorde idi arkadan babasının ve annesinin sesleri geliyodu . Babası şey demeye başladı . Sen bize gelirsin , tade ile ben sizi gezdiririm . Direk Ayşe'ye kaş göz yaptım hayir manasında , kulağım onlarda dinliyorum . Bizim kız saf çok iyi niyetli . Sonra tade Ayşe'ye senin baban ne iş yapıo diye sordu .Ayşe dedim sor bakalım senin babanı niye soruyo . Tade sen benim babamı niye sordun hayırdır dedi ? Boşver boşver cevabını aldık . Daha öncesinde onun babasının tesisatla bozuk yerlerle uğraştığını bizim evdede bozuk biyer olursa geleceğini söyledi . Ben telefonu elime aldım !!! Tade dedim , ben ve Ayşe'nin babası sizin ailenizi tanımadan görmeden tanışmadan ne ben Ayşe'yi size yollarım ?? Ne sen bize gelebilirsin !! Ayrıca kulağım sizde haberiniz olsun herşeyi dinliyoruz babasiyla dedim .
Aklıma bin türlü senaryo geldi . Eşim dedi ki hırsızlık amaçlı yer mekan soruyolar ben evden nezaman gidiyorum işin durumuna göre vs dedi . Bende çok farklı düşündüm . Sinirlerim havada . Yorumlarınızı bekliyorum ..
Valla annene helal olsunortaokuldayken gece uyurken telefonum çalmış. Ben duymadim annemin bagirma sesine kalktim. Cocukluk arkadaşımın babası beni aramış gecenin bilmem kacinda. Numaram o pislikte yoktu, arkadasimin telefonundan aldi muhtemelen. Ki bizler ya sokakta oynardik ya arkadaslarimin babasi eve gelmeden evden cikardik. Yuzunu gordugum birisi bile degil.
Annem ertesi gun hincla cikti gitti onlarin kapisina. Bin turlu ozur diledi o pislik. Telefonu ben acsaydim sapiklik yapacakti demekki ondan ozur diliyor. Bide benle aynı yaşta kizi var, dusunebiliyor musunuz? O gunden beri erkek cinsinin sinegine bile guvenmem.
büyük oğlum var 10 yaşında maşallah cin gibi ama bu çok temiz dusunuyo . Bu farklı . Arkadsi şeytan gibi okula gittiğimde goruyorum hep konuşuyoruz
Valla annene helal olsun
Emin ol aynı şeyi hatta fazlasını yapardım
Senin o yaştaki psikolojini düşünemiyorum bile
Ahlaksız herif, pislik
Çok şeyler söylerdimde neyse
Canımsın. Dedim ya o yaştaki psikoloji bambaşka. O yaşlarda kuzenimin ölümünü çok ağır bir şekilde yaşadım 12 yaşındaydım, şu an 48 yaşındayım emin ol halâ atlatamadım.Annwm kapılarına bicakla dayanmisti. Inan hic bisey anlamadim. Telefonu kapattiktan sonra sen uyurken telefonun caldi, bende actim. X'in babasiymis dedi. Sadece anneme ben numarami vermemistim ki dedim, biliyorum dedi bana. Zaten eski, tuşlu, bi fonksiyonu olmayan telefonlardan bahsediyorum. Whatsappi birak, sms atmanin bile luks oldugu donemler. Pislik herif
Basin sagolsun , Allah rahmet eylesinCanımsın. Dedim ya o yaştaki psikoloji bambaşka. O yaşlarda kuzenimin ölümünü çok ağır bir şekilde yaşadım 12 yaşındaydım, şu an 48 yaşındayım emin ol halâ atlatamadım.
Ama yaşadığın sürece en kötü anın o olsun, Rabbim yolunu açık etsin
Tepkisi çok yanlış olmuş.konuşma bittikten sonra kızıyla konuşsa yeterdi.Karşıdaki küçük kıza bağırmış bu davranış doğru mu sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?