kızım birden..

konuyu açıyorsunuz,okuyorsunuz ama cevap yok..kıymetli eşinize yükleniriz falan diye mi ???
pardon?? sizce benim böyle saçmasapan polemiklere girecek zamanım ve gücüm var mı?? zamanın kısıtlı kızımla ilgileniyorum ve sadece yardımcı olma amaclı mesajlara cvp yazabiliyorum kusura bakmayın..

çok ama çok teşekküt ederim mesajınız için merkezi ataştıracağım ve götüreceğim ibaşşalh

Rica ederim, götürdüğüm pedagog bana bunun geçici bir durum olduğunu daha ilk gün belirtmişti. Korku sonrası oluşan kekemelikler en geç 10-15 gün içerisinde kendiliğinden geçer demişti aklınızda bulunsun. Eşinizle de konuşun bu konuyu kızınızın tekrar güvenini kazansın korkmasın.

pardon?? sizce benim böyle saçmasapan polemiklere girecek zamanım ve gücüm var mı?? zamanın kısıtlı kızımla ilgileniyorum ve sadece yardımcı olma amaclı mesajlara cvp yazabiliyorum kusura bakmayın..

öncelikle geçmiş olsun, umarım hemen atlatirsiniz.
ancak arkadaşın sorularının polemik amaçlı olduğunu düşünmedim okuyunca. zira aynı sorular benim de aklıma takıldı ve babanın tavrının çocuğunuzun bu sorunu atlatmasında, daha da önemlisi tekrar yaşamamasında belirleyici olacağını düşünüyorum.
size yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara "saçma sapan" demeniz hoş olmamış sanki, ne dersiniz?
Bunun dışında iyi bir pedagog, süreci hızlandırabilir, sizin de kaygılarınızı azaltabilir diye düşünüyorum.

tekrar geçmiş olsun.

öncelikle geçmiş olsun, umarım hemen atlatirsiniz.
ancak arkadaşın sorularının polemik amaçlı olduğunu düşünmedim okuyunca. zira aynı sorular benim de aklıma takıldı ve babanın tavrının çocuğunuzun bu sorunu atlatmasında, daha da önemlisi tekrar yaşamamasında belirleyici olacağını düşünüyorum.
size yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara "saçma sapan" demeniz hoş olmamış sanki, ne dersiniz?
Bunun dışında iyi bir pedagog, süreci hızlandırabilir, sizin de kaygılarınızı azaltabilir diye düşünüyorum.

tekrar geçmiş olsun.
umarım içinde bulunduğum süreç dolayısıyla ben yanlış anlamışımdır. zira "kıymetli eşiniz" ifadesi çok yardımcı olma amacıyla yazılmış gibi gelmedi bana. baba tabi ki çok pişman hep beraber ananeye geldik oyunlar oynuyorlar akşam oyun yerlerine gidiyoruz dün akşam suni bir doğum günü yaptık o anlık iyiydi tekrar başa döndük sabah..

bu sorular da zaten yardımcı olmak amaçlı.konunun başından beri herkes bunu soruyor.neticede 1 seferlik ses yükseltmeyle çocuğun kekeme olması zor ihtimal ,başka bir durum varsa yardımcı olalım maksatlı sorular bunlar..
eşinizle ilgili tek kelime etmemişsiniz.
yani bu 4-5 günlük süreçte kızıyla ilgilendi mi,sarıldı mı vakit geçirdi özür diledi mi....
direkt es geçerseniz ve saçma derseniz buna yanılırsınız...
bu durumda anlıyorum ki ,eşiniz pişman falan değil,üzgün de değil,şu anda da bu durum için birşey yapmıyor.evde devamlı ses yükseliyor,adamda öfke sorunu var..

Rica ederim, götürdüğüm pedagog bana bunun geçici bir durum olduğunu daha ilk gün belirtmişti. Korku sonrası oluşan kekemelikler en geç 10-15 gün içerisinde kendiliğinden geçer demişti aklınızda bulunsun. Eşinizle de konuşun bu konuyu kızınızın tekrar güvenini kazansın korkmasın.
eşiyle alakalı hiçbir şey yazmıyor boş yere tavsiyede bulunmayın..polemik olarak görüyor ...

eşiyle alakalı hiçbir şey yazmıyor boş yere tavsiyede bulunmayın..polemik olarak görüyor ...

Onu fark ettim, ama anlam veremiyorum. Sonuçta pedagoga götürmek gerekir evet ama çocuğun babasıyla arasındaki bağında yeniden oluşması gerekir. Çocuk yeniden babadan korkmak ona bağırmayacağına bir anlık bir şey olduğuna inanmalı ve güvenmeli bu da babanın bundan sonraki davranışlarına bağlı, sadece pedagoga götürmekle iş çözülmez.

umarım içinde bulunduğum süreç dolayısıyla ben yanlış anlamışımdır. zira "kıymetli eşiniz" ifadesi çok yardımcı olma amacıyla yazılmış gibi gelmedi bana. baba tabi ki çok pişman hep beraber ananeye geldik oyunlar oynuyorlar akşam oyun yerlerine gidiyoruz dün akşam suni bir doğum günü yaptık o anlık iyiydi tekrar başa döndük sabah..

çok iyi. sabırlı olun, bir müddet sonra hersey normale dönecektir eminin.

"Eşime de şunu dedim şöyle pişman oldu şöyle de burnu sürttü bir daha asla yapamaz" türü birşey yazmanızı bekledim kamuoyu rahatlardı yani ha bu arada amacım polemik değil Ada'mın pişman olması tek amacım bu ama sizde o ışığı göremedim " iyi yaptın hayatım" deseydiniz keşke

Back
X