aynı halamla kızının yasadıkları..kuzenimde öyleydi ne olaylar cıktı babasına bile dedik ama dinleyen yok kacarıma kadar getirdi lafı ama bu yaslarda oluyor böyle davranıslar sonra ayrıldı baskasına asık oluverdi sasırdık onada cok asıkmıs te allam yaa hiç önüne geçilmiyor malesef siz göz önünde tutun cok da sıkmayın sıkdıkca daha cazip geliyor halam serbest bıraktı zaten kendılerı ayrılmıs tabi bu ıkı yıl sürdü yapacak bişey yokLise 3.sinifta kizim var. Okulundan bir cocuga cok fena aşık. Ne yaptiysam bu tutkulu sevgisinden vazgeciremiyorum. Defalarca cep tel alikoydum. Soz verdi inandim. Yine yazisti. Yeri geldi yalan soyledi. Psikologdan yardim aldim. Kustuk baristik olmadi. Ben basedemedim babasina soyledim tabi olay cikti evde. Sonuc yine yazisiyor ve vazgececek gibi degil. Genclik bu hersey olur diye korkuyorum. Oneri ve yasanmis tecrubelere ihtiyacim var.
Su yoruma birebir katılıyorum. Cok güzel yazmıssınız.Gercekten cook yalnis hareket ediyorsun. Psikologa gitmen sanirim pek birseye yaramamis..
Ilk basta kizina karisik sinyaller veriyorsun. Hem kizina "bana anlat" diyorsun, hem kizinin özeline girip mesajlarini okuyup, babasina sikayet ediyorsun. Allasen kizin sana neyini anlatsin? Güven vermiyorsun ki kizina. Kizin sonucta aptal degil, bakis acini biliyor, baskici oldugunu biliyor. Bu yaptiginizi kizin asla unutmaz.
Yani ilerdede zor zamanlar yasadiginda,gerek okul hayatinda, gerek arkadas iliskilerinde asla sana birsey anlatmaz cünkü sen bunu ögretiyorsun kizina.
Ha ayrica kizina "erkekler icin böyle seyler gecicidir, onlar tekrar asik olurlar, sen olamazsin" felan demissin. Bu nasil bir cinsel ayrimidir??!!! Elbette kizin kendisini degersiz hiseder, neticede kiz sonucta, erkek gibi üstün degil...Oglun olsaydi "aslanim oglum" derdiniz heralde, sonucta o "yalnis" yaparsa yapsin, bisey olmaz ERKEKTIR sonucta
Bide "artik karismiyorum, özgürsün" demek cok kötü birsey. Böylemi kizin arkasinda duracaksin? Böyle mi kiz "benim arkamda dag gibi duran annem babam var" bilecek?
Gercekten ergenlere, evlatlara karsi ne kadar yalnis varsa, hepsini yaptin. Psikolog sana ne anlatti? Bare ne bilim üstün dökmen kitaplarini okuyun.
Bak burdada bisürü tavsiye geliyor fakat "ben modern anne degilim" diyerek hicbirini uygulamak istemiyorsun. Bu konuyu neden actin o zaman anlamadim..
Lise 3.sinifta kizim var. Okulundan bir cocuga cok fena aşık. Ne yaptiysam bu tutkulu sevgisinden vazgeciremiyorum. Defalarca cep tel alikoydum. Soz verdi inandim. Yine yazisti. Yeri geldi yalan soyledi. Psikologdan yardim aldim. Kustuk baristik olmadi. Ben basedemedim babasina soyledim tabi olay cikti evde. Sonuc yine yazisiyor ve vazgececek gibi degil. Genclik bu hersey olur diye korkuyorum. Oneri ve yasanmis tecrubelere ihtiyacim var.
Tecrubem yok ama kızınızı uzaklaştırmayın kendinizden. Yakın olun destekler görünün gerekirse, en azından sizden gizli saklı birsey yapmaz. Zor biliyorum ama inanın itiyorsunuz kızınızı o çocuğa. Belki siz tepkilerinizi yumuşatabilirseniz, kızınız daha farklı bakıp, fikir değiştirebilecek erkek arkadaşı hakkında. Size inat devam etme durumu olmayacak belki.Lise 3.sinifta kizim var. Okulundan bir cocuga cok fena aşık. Ne yaptiysam bu tutkulu sevgisinden vazgeciremiyorum. Defalarca cep tel alikoydum. Soz verdi inandim. Yine yazisti. Yeri geldi yalan soyledi. Psikologdan yardim aldim. Kustuk baristik olmadi. Ben basedemedim babasina soyledim tabi olay cikti evde. Sonuc yine yazisiyor ve vazgececek gibi degil. Genclik bu hersey olur diye korkuyorum. Oneri ve yasanmis tecrubelere ihtiyacim var.
Lise 3.sinifta kizim var. Okulundan bir cocuga cok fena aşık. Ne yaptiysam bu tutkulu sevgisinden vazgeciremiyorum. Defalarca cep tel alikoydum. Soz verdi inandim. Yine yazisti. Yeri geldi yalan soyledi. Psikologdan yardim aldim. Kustuk baristik olmadi. Ben basedemedim babasina soyledim tabi olay cikti evde. Sonuc yine yazisiyor ve vazgececek gibi degil. Genclik bu hersey olur diye korkuyorum. Oneri ve yasanmis tecrubelere ihtiyacim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?