kızım çok aşık napıcam

Kiziniza engel koymak yerine o cocugu arastirin, karakteri nasil kiziniza kotu bir sey yapabilecek psikolojide mi. Gerekirse tanisin cocukla gozlemleyin. Evet erken bir yas ama bu ileride de devam ettirecegi saglam bir iliskinin temelleri de olabilir. Bu sekilde babasina sikayet etmek telefonunu almak gibi seylerle yaklasirsaniz, kizinizi hepten kaybedersiniz sizden hep kacar. Onu anlayisla karsiyalin. Ileride pisman olacagi seyler yapmamasini ogutleyin. Ona hissettirmeyin ama hep tetikte olun.

Anlasilan gunumuzun rahat ve musamali anne anlayisina uymuyorum. Baya kotuymusum bu konuda. Bizim zamanimizda diye baslayan cumleleri sevmem ama boyle seyler pek imk ben aşık da olsam babamdan cok korkardim.

lise aşkları efsanedir ya. en deli olunan zamanlar ölünürlür bitilinir sanılır. kızınızın yanında olun çocuğu gözlemleyin.

Anlasilan gunumuzun rahat ve musamali anne anlayisina uymuyorum. Baya kotuymusum bu konuda. Bizim zamanimizda diye baslayan cumleleri sevmem ama boyle seyler pek imk ben aşık da olsam babamdan cok korkardim.

Kızınızla yaşıtım.Benzer dönemlerden ben de geçtim/geçiyorum...
Kızınızın yanında olun.Birini sevmiş,hoşlanmış olması suç değil.Tabiki derslerine etki etmemesi de önemli bu konuda da uyarın onu.Hatta bence direk çocukla tanışın.İyi biri mi kötü biri mi bir de siz biraz bakın.

Tabi herkesin kendi dusuncesi ama kiziniz sevgilisi olabilicek yasta.Siz onu boyle engellemeye devam ederseniz asil hata yapar ama yaninda olursaniz arkadas gibi davranirsaniz her seyinden haberiniz olur ve onu koruyabilirsiniz.Babasina soylemek ozellikle cok yanlis asla yapilmamasi gereken davranis kizinii kendinizden uzaklastirmak icin elinizden geleni yapmissiniz.Birakin cocuk da onu seviyorsa sevgili olsunlar zaten akli basinda bir kizsa yanlis bir sey yapmaz ki.

Bi rahat bıraksanız 2 ay daha yazışır üçüncü ay sıkılır bırakır
Kendimden biliyorum
Belli kuralları ona belleterek yetiştirdiyseniz de yapmaz kötü bir şey
Cesaret etmez, zaten doğruları oluşmuştur bu yaşa kadar
Bence üstüne gitmeyin ve konuyu tamamen kapatın

Korkmasini mi istiyorsunuz anlamadim. Benim annem ve aramdaki iliskiyi yazmstm birkac sayfa once beni de korkuttu ama bir şeyi değiştirmedi. Sadece nasil gizleyecegimi öğrenmiş oldum o kadar.

artik kiziniz bir birey her sozunuze kafa sallayip tamam anne demeyecek bunu kabullenmeniz lazim. Onun kararlarına saygi duyup her daim kontrol edebilirsiniz ama mudahele etme luksunuz sinirlandigi için bu kadar durumu büyütmeye gerek yok.

Sorun kızınızın aşık olması mı?Sadece bu mu?Çocuk zararlı biri mi? Kızınıza zararı ne?

Neden kızınızı vazgeçirmeye çalışıyorsunuz anlamadım. Aşık olmak sürekli konuşmak kötü bişey mi? Telefona el koyma falan hiç doğru değil.
O yaşlarıma gittim ve annemin bana bu şekilde davrandığını düşündüm bi anda. Yapacaklarımı nasıl gizlerim bunu öğrenirdim herhalde. Ayrıca kötü bişey yapmasından korkuyorsanız bu yaptıklarınız kızınızda ters tepip yapmayacağı varsa da yaptırır. Ona güvenin ve bunu hissettirin. Tek yolu bu.
Arkadaş gibiydik demişsiniz ya. Ona bu şekilde davrandıktan sonra arkadas olamazsınız siz olduğunuzu sanırsınız ama onun için arkadaşın yanından bile geçmesiniz.

Hepimizin o yaslarda sevgilisi oldu. Sevgilisi var diye yanlis yapacak demek degil. Neyin dogru neyin yanlis oldugunu anlatirsaniz ne zarari var sevgilisinin olmasinin ?

Benim merak ettiğim kızınız değil de oğlunuz olsa idi yine mi aynı durumda olacaktınız buraya konu açacaktınız? Bugünlerde de böyle konular çoğaldı acaba diyorum yeni nesil hatta bundan sonraki nesildeki kızlar da mı bizler gibi baskı içinde yaşayacaklar hatta bazen sadece bi parçaya indirgenecekler lütfen kızlarımıza bunu yapmayın. Bırakın doğruyu yanlışı kendileri bulsunlar

Tepkili davranmak yerine arkadaşça yaklaşın ve henüz erken olduğunu anlayacağı bir üslupla belirtin.

O yasta bir kizin.kendi dusuncelerine saygi gostermeyi ogrenin bence. Sevgilisi gercekten tasvip edilemeyecek birisiyse endiselerinizi anlarim ama eger panikle ve ihtimallerle.boyle.yapiyorsaniz yanlis yapiyorsunuz. Kizinizin secme hakki var birinden.hoslanmasi gayet.dogal. eger.bu kdar ustune giderseniz daha kotu tepki verir. Size kizginlikla buyuk yanlislar yapabilir. Oturup kizinizla.sakince.konusun arkadasini tanimaya calisin hatta sizle tanistirsin. Belki iciniz rahat eder. Ama obur turlu annesi de olsaniz bu tarz kisitlamalar yapmaya hakkiniz.yok.

Yaptiginiz sey ve sozleriniz cok yanlis.

beni kızınızın aşık olması değilde çok tutkulu olaması kısmı korkuttu herkes yaşına göre davranmalı bence oyaşlarda karşıcinsle tutku değilde masum sevgi olması daha doğru geliyor

Of o yaşlarda aşık olunmaz mı? Çılgınlar gibi olunur hem de... Mantık falan olmuyor o yaşlarda aşık olunca,saf aşk,kör kütük...Bırakın doya doya yaşasın. Acı çekebilir elbet ama onu yalnız bırakmayın. Ben çok isterdim annemle dertleşeyim ama maalesef öyle anlayışlı değildi annem,hep içimde yaşadım ya da kız arkadaşlarla fısır fısır size çok ihtiyacı olabilir, aşk acısı çektiğinde çıkın bi kahve için dertleşin, aktivitelere gidin desteğinizle atlatır. Hepimiz yaşadık acısını da, ama bu da karakteri olgunlaştırıyor. Aşık olmuş ne güzel umarım mutlu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…