- 17 Mart 2012
- 6.467
- 2.249
- 448
Kiziniza engel koymak yerine o cocugu arastirin, karakteri nasil kiziniza kotu bir sey yapabilecek psikolojide mi. Gerekirse tanisin cocukla gozlemleyin. Evet erken bir yas ama bu ileride de devam ettirecegi saglam bir iliskinin temelleri de olabilir. Bu sekilde babasina sikayet etmek telefonunu almak gibi seylerle yaklasirsaniz, kizinizi hepten kaybedersiniz sizden hep kacar. Onu anlayisla karsiyalin. Ileride pisman olacagi seyler yapmamasini ogutleyin. Ona hissettirmeyin ama hep tetikte olun.Tamam asik olsun da yanlis birsey yaparsa diye korkuyorum cunku zorda kalinca ister istemez yalana basvuruyor. Yikiliyorum uzuluyorum ve iliskimiz bozuluyor. Daha cok erken ileride baska insanlar da taniyacaksin bu yaslarda gecer bunlar diyorum. Herkesin gecmez diyor ve cok sahipleniyor. Yazdiklarindan belli hayatinin merkezine koymus resmen...
Anlasilan gunumuzun rahat ve musamali anne anlayisina uymuyorum. Baya kotuymusum bu konuda. Bizim zamanimizda diye baslayan cumleleri sevmem ama boyle seyler pek imk ben aşık da olsam babamdan cok korkardim.
Anlasilan gunumuzun rahat ve musamali anne anlayisina uymuyorum. Baya kotuymusum bu konuda. Bizim zamanimizda diye baslayan cumleleri sevmem ama boyle seyler pek imk ben aşık da olsam babamdan cok korkardim.
Sorun kızınızın aşık olması mı?Sadece bu mu?Çocuk zararlı biri mi? Kızınıza zararı ne?Lise 3.sinifta kizim var. Okulundan bir cocuga cok fena aşık. Ne yaptiysam bu tutkulu sevgisinden vazgeciremiyorum. Defalarca cep tel alikoydum. Soz verdi inandim. Yine yazisti. Yeri geldi yalan soyledi. Psikologdan yardim aldim. Kustuk baristik olmadi. Ben basedemedim babasina soyledim tabi olay cikti evde. Sonuc yine yazisiyor ve vazgececek gibi degil. Genclik bu hersey olur diye korkuyorum. Oneri ve yasanmis tecrubelere ihtiyacim var.
O yasta bir kizin.kendi dusuncelerine saygi gostermeyi ogrenin bence. Sevgilisi gercekten tasvip edilemeyecek birisiyse endiselerinizi anlarim ama eger panikle ve ihtimallerle.boyle.yapiyorsaniz yanlis yapiyorsunuz. Kizinizin secme hakki var birinden.hoslanmasi gayet.dogal. eger.bu kdar ustune giderseniz daha kotu tepki verir. Size kizginlikla buyuk yanlislar yapabilir. Oturup kizinizla.sakince.konusun arkadasini tanimaya calisin hatta sizle tanistirsin. Belki iciniz rahat eder. Ama obur turlu annesi de olsaniz bu tarz kisitlamalar yapmaya hakkiniz.yok.Lise 3.sinifta kizim var. Okulundan bir cocuga cok fena aşık. Ne yaptiysam bu tutkulu sevgisinden vazgeciremiyorum. Defalarca cep tel alikoydum. Soz verdi inandim. Yine yazisti. Yeri geldi yalan soyledi. Psikologdan yardim aldim. Kustuk baristik olmadi. Ben basedemedim babasina soyledim tabi olay cikti evde. Sonuc yine yazisiyor ve vazgececek gibi degil. Genclik bu hersey olur diye korkuyorum. Oneri ve yasanmis tecrubelere ihtiyacim var.
Yaptiginiz sey ve sozleriniz cok yanlis.Tamam asik olsun da yanlis birsey yaparsa diye korkuyorum cunku zorda kalinca ister istemez yalana basvuruyor. Yikiliyorum uzuluyorum ve iliskimiz bozuluyor. Daha cok erken ileride baska insanlar da taniyacaksin bu yaslarda gecer bunlar diyorum. Herkesin gecmez diyor ve cok sahipleniyor. Yazdiklarindan belli hayatinin merkezine koymus resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?