O kadar bastan dedim boyle seyler olabilir bana anlat konusalim diye ama sakladi yok dedi sonra ben buldum mesajlari. Hani benimle paylasacaktin dedim. Sonrasinda da sakladi yalan soyledi. Hep affettim sans verdim ama hep ayni. ben sana herseyimi anlatip fikrini aliyorum sen niye yapmiyorsun dedim. Cok uzuldum hatta rahatsizlandim. Wats app saatini kapatti, online sifresini degistirdi hep gizledi iste ve yoruldum artik. az once birakiyorum artik ozgursun dedim. Bakalim nolucak.
Gercekten cook yalnis hareket ediyorsun. Psikologa gitmen sanirim pek birseye yaramamis..
Ilk basta kizina karisik sinyaller veriyorsun. Hem kizina "bana anlat" diyorsun, hem kizinin özeline girip mesajlarini okuyup, babasina sikayet ediyorsun. Allasen kizin sana neyini anlatsin? Güven vermiyorsun ki kizina. Kizin sonucta aptal degil, bakis acini biliyor, baskici oldugunu biliyor. Bu yaptiginizi kizin asla unutmaz.
Yani ilerdede zor zamanlar yasadiginda,gerek okul hayatinda, gerek arkadas iliskilerinde asla sana birsey anlatmaz cünkü sen bunu ögretiyorsun kizina.
Ha ayrica kizina "erkekler icin böyle seyler gecicidir, onlar tekrar asik olurlar, sen olamazsin" felan demissin. Bu nasil bir cinsel ayrimidir??!!! Elbette kizin kendisini degersiz hiseder, neticede kiz sonucta, erkek gibi üstün degil...

Oglun olsaydi "aslanim oglum" derdiniz heralde, sonucta o "yalnis" yaparsa yapsin, bisey olmaz ERKEKTIR sonucta
Bide "artik karismiyorum, özgürsün" demek cok kötü birsey. Böylemi kizin arkasinda duracaksin? Böyle mi kiz "benim arkamda dag gibi duran annem babam var" bilecek?
Gercekten ergenlere, evlatlara karsi ne kadar yalnis varsa, hepsini yaptin. Psikolog sana ne anlatti? Bare ne bilim üstün dökmen kitaplarini okuyun.
Bak burdada bisürü tavsiye geliyor fakat "ben modern anne degilim" diyerek hicbirini uygulamak istemiyorsun. Bu konuyu neden actin o zaman anlamadim..