kızım çok dikkat çekiyor :/

çok iyi yapıyosun arkadaşım elin pis herifi gelecek oğlumu mıncıklıycak sonra kuzum hasta olcak çek bakalım sonra burda suç kimde bebektemi o heriftemi yoksa buna izin veren annemi valla bana görmemiş dediler bebeği kocunuyosun dediler çok sakınıyosun dediler ama ben böyleyim kardeşim kimse gelip beni eşimi mıncıklamıyosa bebeğimede dokunamaz

Aynen katılıyorum.burada,ben de çocuk severim öperim diyenler de artık yapmasın bence.çocuk da anne de hoşlanmıyor bundan,eğer bilinçliyse tabi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

konunun başlığını görünce genç kızınız var ve konu onunla ilgili zannettim, okuyunca çok şaşırdım.sonra yorumları okuyunca sizi haklı bulanları gördüm daha da şaşırdım.

sadece nazar değmesinden korkuyorum veya çocuk çok bunalıyor deseniz falan anlarım ama...tövbe tövbe ya.şu konuda haklısınız dünyanın bin bir türlü hali var ve çok kötü niyetli insanlar var ama sizin yanınızdayken çocuğunuza bir şey yapamazlar, kimse de çocuğunu yabancılarla tek başına bırakmaz zaten.

belki size biraz abartı gelecek ama ben çocukları aşırı derecede severim ve dışarıda küçük çocuk gördüğüm zaman annesinden izin alıp kucağıma alırım, severim.hatta bir keresinde otobüste küçük bir çocuk vardı ben de annesine "çocuğunuzu sevebilir miyim?" diye sorup kucağımda tuttum inecekleri yere gidene kadar.çocuk rahatsız olsa bırakırdım zaten ama uslu uslu oturdu güzel şeybir keresinde de dışarıda yemek yiyecektik yan masada saçları dik dik çok tatlı küçük bir çocuk vardı onu bizim masaya götürüp sevdim anne ve babaya sorarak tabi, surat assalardı veya ben istemediklerini hissetseydim almazdım zaten..sonra çocuğu geri götürdüm ve isteksiz isteksiz geri aldılar, daha rahat yiyemeyecekleri için heralde ve nasıl da mutlu olmuştum anlatamam.bazen böyle şeyler yapıyorum ve çocukları çok sevdiğim için bu beni çok mutlu ediyor.hele ki renkli gözlü falansa gözümü alamıyorum

erkeklerden rahatsız oluyorum demişsiniz ama mesela benim de babam ya da bazı erkek tanıdıklarım falan da çok severler çocukları.kucaklarına da alırlar ve de çok da iyi insanlardır, gayet de normaller yani.yazık belki onlar hakkında da böyle düşünen insanlar vardır, çocuklara sevgi göstermek de kabahat oldukötü niyetli bir insanın annesi-babası yanında olan çocuğa yaklaşacağını sanmıyorum, yaklaşsa da o insan normal değildir zaten ama bütün insanlara hasta, sapık gözüyle de bakılmaz ki.pazarcıya verdiğiniz tepki ne kadar da kırıcı resmen sapık demişsiniz adama ya, ne demek ne münasebet?

çocuklara anlayacak yaşa geldiklerinde hatta küçüklükten itibaren YABANCILARLA FAZLA KONUŞMAMALARINI VE ONLARLA HİÇBİR YERE GİTMEMELERİNİ falan öğretmek lazım ama ikisi aynı şey değil.tabi ki de çocukları yabancılara karşı uyarmak ve bu konuda eğtmek lazım ama bu konu başka.

Son düzenleme:

Katılıyorum...Çocukları çok severim..Fakat dışarıda asla bir bebeğin/çocuğun yüzüne dokunarak sevmem..İster istemez eller kirleniyor. Çok samimi arkadaşımın olsa bile dokunmam..

Çok tatlı bir çocuk gördüğümde önce ebeveyninin yüzüne bakarım, onlar da sevimli ve güleryüzlüyse başlarım bıcırıklarla konuşmaya..Ama dokunmam

Bu konularda evet dikkat edilmesi gerekiyor..Kaldı ki kucağa alınması, pat diye sevilmesi falan..Yanlış..

Fakat abartmamak lazım..Çocuk bunlar..Bakılmasından bile rahatsız olmak nedir? Bir tek çocuk sizde yok..Sakınan göze çöp batarmış Allah korusun..

maşallah cocuğunuza da .bir kelimenz dikkatimi çekti renkli gözlü falan da değil ... önyargı sizde var sanırım... renkli gözlü ise dikkat çeker sadece diye.siz cocuğunuza tanımadığınız insanlarla çok iletişim kurmamanızı söylerseniz sorun olmaz..

Son düzenleme:

Bende aslında sadece temizlik açısından bakıyorum ama yemek yiyoruz eşim ben kızım durup bizi izliyorlar rahatsız olup yemek yiyemiyorum düşün yanı.bak gec ama duruyorlar karsı masadan bizi izliyorlar.rahatsız oluncak bir durum değilmi bu?bende öZellikle erkeklerin sevmeainden hosnut değilim

Önceden yoktu ama özellikle oğlum doğduktan sonra her çocuğu aşırı seviyorum ben de.
Aynı şekilde benim oğlumuda dışarıda çok seviyorlar, benim için sıkıntı yok açıkçası.
Şimdiye kadar çocuğunu seviyorum diye tepki gösterende olmadı, benim çocuğumun
sevilmesi de benim hoşuma gider.
Tabi herkesin hoşuna gidecek diye birşey yok.
Sadece temizlik açısından düşünülüyorsa o bana yanlış geliyor malesef, çocukları kafeste mi büyüteceğiz.
Geçenlerde oğlumu top havuzuna götürmüştük, bir süre sonra ben oğlumun çoraplarını çıkardım,
orada bir kız çocuğuda bunu görünce oda çıkardı çoraplarını, annesi de sanki ben suçluymuşum gibi tavırları
vardı, ayakları pislenirmiş kızının.
Çocukları bu kadar sık boğaz etmenin, aman pis elleriyle dokunmasınlar denmesini doğru bulmuyorum.
Onun dışında tabi ki sizin tercihiniz, çocuğunuza herkesin dokunmasını istemeyebilirsiniz.

Reactions: lra

Aynen öyle ama bizi yadırgıyorlar.biz dişarı cıkıp gezdiğimizde bile ben kızımı hiçbirleye dokunmasa bile yıkarım.bebek arabasını her hafta yıkarım söküp kı haftada1gün gezeriz.arabayı da babamız çok büyük titizlikle temizler araba koltuguda her hafta yıkanır.kapıda kızım üzerindekını çıkarmaya başlar hemen alıstı.aşiri titiz değilim ama konu kızım olduğunda titizim evet

Erkeklerin bu tarz yaklaşımı ilginçç .. :26:
genelde biz kadınlar severiz bebekleri ama ..
sizin tepkinizde aşırı olmuş gibi ..
tabi zaman kötü çağğ ..

ooo evet çok titizmişsiniz, bu kadar temizlik düşkünlüğüyle o çocuk oyunda oynayamaz parkta falan, kızınınız 4,5 yaşında bebek arabasına neden ihtiyaç duyuyorsunuz kii.. neyse herkes kendince büyütüyor çocuk saygı duyuyorum, içinizden gelen bir dürtü sonuçta sizinde içiniz rahat etmiyor demekki, ben de bu konuda çok rahatım, eşimde sizin gibi... ben el yıkama konusunda hassasım bir tek, dışarı adım atsa o eller yıkanır, ama sizin kadar değilim

Kızım 22aylık.bazen görüyorum o daha hiç makıneye girmemiş bebek arabaları allahım ben asla oduruma gelemem.titiz değilim sadece kızımda böyleyim.yoksa parkta oynar ayakabısızda oynar ama o coraplar camasır suyuna basılır sonra duru suyla sonrq kızımın deterjanıyla yıkanır..

Yurt dışında birinin çoçuğunu sevmek için ona el uzattığınız anda kendinizi hapiste bile bulabilirsiniz. Benimde kızım var yolda tanımadığım insanların ona el sürmesi hiç hoşuma gitmiyor..

Konu sahibesi arkadasim o kadar haklisin ki. Cocuklara senin ozelin var, sen bir bireysin'i asilamak gerekiyor. Kafasini oksamaya ya da yanagindan makas almaya bir sey diyemeyecegim ama sarilmak ozellikle de kucaga almak ne demektir yahu?
Bir arkadas yazmis, ben kizima banyo yaptirirken bile ona bu bolgelerine bakmiyorum diyorum diye. Benim annem de beni o sekilde yetistirdi. Ve ben kimseye guvensiz olmadim. Hatta insanlara once sonsuz guvenerek baslarim. Ama bilirim ki benim ozelim var. Kiz arkadaslarimin hatta annemin yaninda bile soyunmam. Kapimi kapatirim. Cocuga kesinlikle bu bilinc verilmeli. Bakin ben 5 - 6 yaslarindayken kisa bir elbise giyip sokaga cikmistim. O elbiseyle bisiklete binmistim. Altimda tayt yoktu. Mahallemizde yakindan tanidigimiz bir amcanin bakislarini fark edip gidip elbisemi degistirip pantolon giymistim. Burada anlatmak istedigim annenim bana "sen kendini tek basina da koruyabilirsin" dusuncesini vermis olmasi. Belki o adam kotu niyetle bakmamisti ama ben bakmasini istemeyip buna engel oldum. Daha cok kucuktum ve bu olayi unutamam. Rahatsiz olmustum cunku.
Butun uzmanlar cocuklarinizi izin alarak sevin, onlarin ozel alanlarina onlardan izin almadan mudahale etmeyin diyorken bazi insanlardaki rahatligi anlayamiyorum. O sapik insanlarin ruh halini iyilestiremeyiz ama cocuklarimiza kendilerini korumayi ogretebiliriz. Tipki benim yasadigim ornekte oldugu gibi.
Ileride cocugum olursa cok yakinlarim disinda kimsenin kucagina almasina izin vermem. Kim kirilirsa kirilsin. Basini oksamalarina karismam gibi geliyor. Ama siz rahatsiz olmakta cok haklisiniz. Cocugunuzu nasil egitmeniz gerektigini arastirin. Bunlar yabana atilacak seyler degil.

bence de ne münasebet elin adamı niye kucağına alsın benim kızımı veya oğlumu. uzaktan baksın maşallah desin .
daha geçenlerde adam çocuk havuzuna bakıp mastürbasyon yaparken yakalandı birde yaşlı başlı adam .
devir kötü bence. ayrıca çocuklarımıza da HAYIR demesini öğretmek gerekir bugün herkesin sevmesine izin verirsek yarın çocuğumuz bunu normal sanar ve peşine düşüp gidebilir Allah korusun. ayrıca herkes sarılıp öpmesin birs ürü bulaşıcı hastalık var..
uzaktan uzağa sevsin

çocukları çok severim ama yolda yanımdan geçen çocuğun da yanağından pat diye makas almam..

kızım 2 yaşında 1 saatlik gezme de 20 kere makas alma teşebbüsü 3-5 öpme teşebbüsü hatta 1-2 kucağa alma teşebbüsü yaşarız..

yaşlı tonton bir amca pat diye makas aldı kızımdan kızım yüzünü ovuştura ovuştura 20 dakika ağladı..

bebekler çocuklar da "istemeyebilir" yabancıların dokunmasını.. belli eden de var susup duran da..

müsade etmem.. illa "sapık" ya da "eli yüzü pis" dir o insanların diye değil..

bebek de olsa çocuk da olsa bedenine saygı duyulmalı.. o da bunu hissetmeli..

herkes iyi niyetle mıncıklarsa birgün kötü niyetli birine denk geldiğinde ayrımını fark edemez olur..

normalleşir bedenine istendiği zaman ona sorulmadan dokunulması..

tabiki öpmeye sevmeye kalkanı azarlamam.. kibar savuşturma teknikleri geliştirdim mecburen.. kalp kırmadan öptürmeden hallediyorum artık..

yabancılar dokunmadan da sevgilerini belli edebilirler bence..

hastalık ve mikrop boyutu da var.. koca kadınım çok samimi değilsem o kişi ile ben şahsen zırt pırt öpüşmeyi anlamam..

iki kişi karşılaşır öpüşür 30 saniye muhabbet edip tekrar öpüşür ayrılır.. çok gereksiz..

"salgın" adlı bir film var izlemeyenlere tavsiye ederim..

beğıeni yapamadım alıntı yaptım:) genç kızken aynı şeyi yaşadım.
sokakta kimsenin çocuğunu ellemem sevmem sokaktaki yavru kedileri sever ellerim. onlar da mutlu ben de.
benim de kızım çok güzel bir bebekti, yanımızdan geçen bakmadan gülümsemeden geçmezdi, mutlaka iletişim kurarlardı, hiç kötü düşünmedim, yanındayım zaten yavrumun. Allaha emanet derim yeter, triplere girmeye gerek yok, şükredin sağlıklı güzel çocuklarımız var diye.
her bebek seven potansiyel sapık muamelesi görmemeli, eminim ki arkalarını dönünce sizi de bebeğinizi de unutuyorlar.

Pardon ben seni konu sahibi sandım ondan 4,5 yaş dedim... eee küçük daha kuzun bu kadar titizlenmekte haklısın...

Çok haklisin yaşanmiş birşey boyle oldu bizde... dikkat et asla kımseye guvenme. bol bol Dua <3

evet haklısın cnm bende oğlumu yıkarım gezmeden gelince kıysfatlerini değiştirirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…