benim kızım erken doğdu ilk 3ay odada sadece kızım ve 1kili kalıyorsu ben cıkıyrdum eşim yıkanıp geliyordu düşün.sonradan evin içinde serbest dolastırdık ama ilk 6ay yine kımseye dokundurmadım.sonradanda böyle devam etti ama yaşından beri sadece güvendipim temiliğine inandiğin insanlarla görüşüp oynatıyorum kızımı
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Abartiyorsun diyenler ancak anne olunca anlar. Yoldan yuruyen kafasina dokunuyor oglumun. Ben de severim cocuklari bebekleri ama gözümle. Annesinden izin almadan dokunmam asla. Benimkine de dokunmasin kimse.
Cok garip bir toplumdayiz, elimdeki copu atacak çöp aramam garip, yabancilarin dokunuslarindan cocugumu korumam garip. Hepsi abarti. Bence medeniyet eksikligi cocuklara ortalik mali muamelesi yapip hic dusunmeden el uzatmak.
Bıraz abartmışsın..her çocuk sevılır,benımde kızım 16 aylık..
Yolda sevıle sevıle ılerlerız..kımseyede kızmam,gülümser gecerız..
Antıpatık olmaya gerek yok..emın ol senınkının peşine gecen dıger çocuğu da sevıyorlardır..
yerden göğe kadar haklısın canım benim de 18 aylık kızım var kadınlar teyzeler genç kızların sevmesi çok tatlı ama erkeklerin kucağa almaya çalışması beni benden alıyor çok sinirleniyorum. kucak ne yaa!!!!! öpmesin bir de sinir oluyorum.her pislik öpmekten geçiyor öpmesin yaa bir arkadaşımın çocuğu bu yüzden uçuk kaptı allah korusun. ben de herkesin çocuğunu severim ama uzaktan ellemem öpmem allah herkesin evlanı bağışlasın kötü insanlarda uzak tutsun.
çok iyi yapıyosun arkadaşım elin pis herifi gelecek oğlumu mıncıklıycak sonra kuzum hasta olcak çek bakalım sonra burda suç kimde bebektemi o heriftemi yoksa buna izin veren annemi valla bana görmemiş dediler bebeği kocunuyosun dediler çok sakınıyosun dediler ama ben böyleyim kardeşim kimse gelip beni eşimi mıncıklamıyosa bebeğimede dokunamaz
Aynen öyle ama bizi yadırgıyorlar.biz dişarı cıkıp gezdiğimizde bile ben kızımı hiçbirleye dokunmasa bile yıkarım.bebek arabasını her hafta yıkarım söküp kı haftada1gün gezeriz.arabayı da babamız çok büyük titizlikle temizler araba koltuguda her hafta yıkanır.kapıda kızım üzerindekını çıkarmaya başlar hemen alıstı.aşiri titiz değilim ama konu kızım olduğunda titizim evet
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ooo evet çok titizmişsiniz, bu kadar temizlik düşkünlüğüyle o çocuk oyunda oynayamaz parkta falan, kızınınız 4,5 yaşında bebek arabasına neden ihtiyaç duyuyorsunuz kii.. neyse herkes kendince büyütüyor çocuk saygı duyuyorum, içinizden gelen bir dürtü sonuçta sizinde içiniz rahat etmiyor demekki, ben de bu konuda çok rahatım, eşimde sizin gibi... ben el yıkama konusunda hassasım bir tek, dışarı adım atsa o eller yıkanır, ama sizin kadar değilim
Geçmiş zamanda dışardayken bir bayanın bebeği bebek arabasındaydı bana gülüyordu tatlı şey dedim uzaktan dokunmadım bile. Ne bakıyorsun be diyerek beni bir azarladı kadın odur budur çocuk mocuk sevmem dışarda. Kimsenin çocuğuna kötü bir niyetim olamaz herkes potansiyel manyakta değil. Çocuk sevgisi olmayanlar dönüp bakmaz bile.
Kızım 22aylık.bazen görüyorum o daha hiç makıneye girmemiş bebek arabaları allahım ben asla oduruma gelemem.titiz değilim sadece kızımda böyleyim.yoksa parkta oynar ayakabısızda oynar ama o coraplar camasır suyuna basılır sonra duru suyla sonrq kızımın deterjanıyla yıkanır..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Pardon ben seni konu sahibi sandım ondan 4,5 yaş dedim... eee küçük daha kuzun bu kadar titizlenmekte haklısın...
Merhaba arkadaşlar
4,5 yaşında kizim var onunla sokaga vs. Ciktigimizda aşırı derecede dikkat çekiyor öyle aykırı bir giyimi yada davranışları yok ama yolda yürürken özellikle koca adamlar sürekli yanimizdan geçerken ya basini oksuyor yada yanagini sıkıyor kendilerince sevmeye calisiyolar.
Bu durumdan cok rahatsizim girdiği her ortamda dikkat çekiyor. Çok sıkılmaya başladım cunku korkuyorum artık ortalik cok pis kotu insanlarla dolu. Renkli gözlü falan değil . Ama nasil derler bi ışık var sanki herkesi çeken. Yolda yürüyoruz yanimizdan geçenler bi sey diyolar cok tatli vs gibi ardindan hemen düşüyor falan böyle oldugu icin de cok nazarda değiyor.
Esimde farketmis geçen pazar disari ciktigimizla bu ne ya yeter dedi sıkıldım artık bu ne her geçen cocuga dokunmaya çalışıyor diye sinirlendi . Biz cocugumuzu elimizden geldiğince eğitmeye calisiyoruz ama sokaktaki insanlara nasıl bir eğitim lazım bilmiyorum.
Dun bile pazarda bi tezgahta bisey bakiyorum pazarci kizima diyorki gelsene kucagima ne münasebet ya dedim aldim kizimi gittim cok sinir olmaya başladı. Varmi bu veya benzeri sıkıntısı olan yada fikri olan ne yapabiliriz.
aynen öyle ama bizi yadırgıyorlar.biz dişarı cıkıp gezdiğimizde bile ben kızımı hiçbirleye dokunmasa bile yıkarım.bebek arabasını her hafta yıkarım söküp kı haftada1gün gezeriz.arabayı da babamız çok büyük titizlikle temizler araba koltuguda her hafta yıkanır.kapıda kızım üzerindekını çıkarmaya başlar hemen alıstı.aşiri titiz değilim ama konu kızım olduğunda titizim evet
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?