kızım çok dikkat çekiyor :/

Yok artık dudak mı tövbe estafurullah daha neler duyacağız yahu pesss

Maalesef dudak güya çocuğu seviyor al sana işte.. insan bunları göre göre dikkatli oluyor. durup dururken kimse pimpirikli olmuyor işte..

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

evet haklısın cnm bende oğlumu yıkarım gezmeden gelince kıysfatlerini değiştirirm

Yanı sadece diları cıktıgında bile yapıyoruz bunu.eekimizdeki tekefonlarda wc den daha çok mikrop varmiş geçenlerde tv de izledim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kimse bir yabancinin cocuguna dokunmamali. Uzaktan sevsin seven.

Valla bu devirde kızı erkeği aynı maalesef ama sakınan göze çöp batar benim oğlum da 20 aylık maaşallah diyeyim görenler tarafından çok sevilir sosyal aktif bir çocuktur bi toplu taşıma aracına binsek ,parka gitsek herkesin kucağına atlamaya çalışır insanlar da benim bu durumdan memnuniyetimi görürler ve oğlumu daha bi severler.Tamam kucak olayına bende karşıyım ama kişiye göre değişir.
Demem o ki oğlumu seven insana bende tebessümle yaklaşırım her zaman buldumcuk gibi görmemiş gibi davranırsam o davranışta bi bozukluk bir kibir olduğunu düşünürüm...

Evet görmedim ilk çocugum kimsenin kucagındançda işı yok kızımın.myle oazarcı gelip sevicek yok öyle bi dünya sevdiren sevdirsin

Allah nazardan saklasın kızınızı
Haklısnız, çocuk sevme işi bana da doğru gelmiyor
Sapığı var, pisi var
Uzaktan sevsinler
Benim kedim çok dikkat çekerdi, beyaz ve gözleri farklı renk diye onu dahi sevdirmezdim sokakta kaldı ki çocuk
Biraz asık suratlı olun yaklaşamaz insanlar
Sonuçta yolda gördükleri çocuğu sevseler ne olur sevmeseler ne olur, sevimli görünmek zorunda değilsiniz kimseye

Hep bunu düşünerek sevmem tanımadığım kişilerin çocuklarını.
Anne değilim, ama tanımadığım kişiler çocuğumu sevse rahatsız olurum.
Kadın erkek fark etmez ki.
Nerden bileyim ben hasta mı değil mi, eli temiz mi ?

Sevdiğim çocukların aileleri de böyle düşünür rahatsız olur diye düşünürüm. Yanaşmam hiç.
Bunu düşünüyor olmak gerek.
Çok şekerse uzaktan bir maşallah der geçerim .

Anladığım kadarıyla kızınız sevimli güzel bi kız bende kızınızı büyük biri sanmıştım ayrıca zaten daha 4 yaşındaki bi kızın ayrıkı giyimi olamaz genelde bizim insanımız güzel kız çocuklarını sevmek falan isterler yanağını sıkmak kucağına almak falan bu tür sorunları küçük güzel kızı olan biçok insan yaşıyodur diye tahmin ediyorum ama buraya yazılcak pek bi konu olarak göremedim bende yolda gördüğüm zaman tatlı küçük bi kız diyorum çok tatlı maşallah falan diye zaten güzel olan her çocuk nazar olur bu çocuklukla alakalı değil ama her insan nazar olabilir sizin yapacağınız herkese sevdirmemek zaten sevdirmiyosunuzda haklısınız o konuda bende çocuğumu herkesesevdirmek istemem çocuğunuza evden çıkmadan nazar suresi okuyun öyle çıkın bu arada :)

Ay hiç sevmem böyle anneleri.Yolda bi çocuk görürsün ay canım ne tatlı maşallah dersin annesinde bir karış surat ayyyy ne kötü.Bence mutlu olmalısınız insanlar tarafından beğenilen bir çocuğunuz var.Şükredin bence çocuğunuza herkese gitmemeyi öğretin yeterli

Benim cocuguma guzel seyler dendigi zaman kadin olsun erkek olsun mutlu olurum. 'Gel kucagima' hos bir ifade olmayabilir ama sapikca da dusunmem. Kotu niyetli insan sadece guzel cocuga yaklasmaz. Bununla hicbir ilgisi yok. Nazar deseniz o kadar muhtesem cocuk varken benimkini bulacagini dusunmem. Mutevazi bakarım o olaya da. Bana gore tatli bir cocuk gecerken gulumsemeyen, ona 1-2 kelam etmeyen hoduktur. Ama anladım ki hoduk kalmakta yarar var

Yanlis anlamayin eminim cok seker biz kiziniz vardir ama abartmissiniz sanki.Her cocuk ozeldir guzeldir kendine has ışığı vardir.Herkesin de basina gelebilir.Cocugunuzun kafasina kese kagidi takip gezdirmeyeceginir gore en etkili kalkan nazar duasi.Hic huyum degildir yoldan cocuk durdurup sevmek.ama cok ilgilenen arkadaslarim var bi tepki almadilar simdour kadar.Suratini assa annesi eminim dokuncagim varsa da dokunmazdim.Suleymaniyeye gitmistik bir arkadasim turist ailenin bebegini sevmek icin izin istemisti ne olur ne olmaz diye cok anlayisli davrandilar mincikladi resmen bebegi :) nazar kulturumuz var dogru da bi derece abartmamak lazim.Aydinlik ve mutlu bi gelecegi olsun kizinizin

ne var bunda bende dışarı çıktığımda gördüğüm çocukları severim el sallarım dışımda demesemde içimden hep maşallah derim

Bence sinir olmakta haklısınız.
Detaylara girmeyeceğim ama hayatımın büyük bir bölümü kabus gibi geçti.. Küçükken yaşadığım o iğrenç olayın travmasını atlatabilmek için..
Kimseye... AMA HİÇ KİMSEYE GÜVENMEYİN...
Benim annem maalesef güveniyordu...
Benim evladım olsa (kız erkek farketmez) asla kimseyle yalnız bırakmam... Sevme adı altında kucaklarına almalarına müsaade etmem... Uzaktan da sevgilerini gösterebilirler.. kucaklarına almalarına gerek yok. Bu konuda çok hassasım.... ve sizi de anlıyorum....

Benim çocuğum yok tedavi görüyorum kaç senedir sokakta çocuk gördüğüm zaman bir sevmek istiyorum ama geri çekiyorum kendimi annesi kızar diye hiçbir çocuğa yaklaşamıyorum uzaktan ay ne tatlı deyip geçiyorum ama içim gidiyor ne zararı var şapır şupur öpmedikleri ve yanında olduğunuz sürece 4 yaşında çocuk için çok diklat çekiyor gibi bir tabir kullanmak zaten çok itici çocuk o daha ve demek gülüşü hareketleri tatlı insanlar seviyorlar tamam ortam köti ama bu kadar katı olmamak lazım eşimde çok sever yakın davranır çocuklara kadın yüzünü asınca ya da babası irite oluyorum. O zaman hiç dışarı çıkarmayın çocuk bu sevilir yani ben Allah nasip eder de olursa soğuk çocuğum olsun istemem cana yakın olsun isterim sakınmam tabi sınırında. Sadece yanında olmadığım zamanlarda yanına gelebilecek yabancılara karşı uyarırım izin verdiğim kişilere yakınlaşabileceğini söylerim vs.

Konu sahibi arkadasim cok haklisin.Ben de tanimadigim birinin bebekleri kucaklarina alip ,opmelerine sinir olurum.Oglumu da tanimadigim kisilere opturtmedim ,yapi olarak da soguk suratsiz gorunurum zaten .Beni goren de teklif bile edememistir.

ilginç buldum derdinizi, benim kızım 15 aylık yüzü gözü gayet normal abartılı birşey yok ama onunda ışığı var sanırım ve çok sevimli.Dışarı çıkınca bizede herkes bakar ve geçenler laf atar, sevmek isteyenlerde olur ama ben hiç rahatsız değilim bu durumdan bu ilgiye alıştık biz bakmayan laf atmayan olunca canım bile sıkıldığı oluyor☺️

Bu konudan oldukça muzdaribim. Evet çocuklar bebekler sevilir edilir de , dokunmak zorunda mı insanlar? Ben bile 6 ay öpmeye kıyamamışken yoldan geçen hiç tanımadığım insanlar(kadın erkek farketmez) öpmek dokunmak istiyor el kadar bebeğe.Çok sevgi doluysanız uzaktan sevin kardeşim demek lazım da gönül kırmak da istemiyorum. Evet herkes kötü niyetli olmayabilir ama kimin ne niyette olduğunu bilemiyoruz malesef.Çok şükür ki kızım sevilmekten pek hoşlanmıyor.

Bu devirde kimse kimseye güvenmezken neden çocuklarımızı en değerli varlıklarımızı korumaya çalışmak abes karşılanmış anlamadım. Ben şu yaşanılan olaylardan sonra en yakınlarıma bile %100 güvenemezken neden hiç tanımadığım bir insanın evladıma dokunmasına izin vereyim?

kızım dikkat çekiyor diyince ben genç bir kızdan bahsediliyor sandım ama ufak bir çocuk için söylenmesi pek yerinde olmamış.Rasgele herkesin kucağına alması doğru değil ama sadece kızınız değil ufak çocuklar hepsi seviliyor genelde.Yani size özel bişey değil bu.

Arkadaşların çoğu mevzuuyu kucağına çocuk almakta yoğunlaşmış galiba.Tabi ki sokaktaki pazarcı adamın kucağına çocuk vermek yanlış fakat çocuğum çok dikkat çekiyor demek garip.Suratsız ketum ve insanlara soğuk olan anneler sevilmezler ve çok kötü bir görüntü oluşturuyor.Bence çevrenizdekilere değil çocuğunuzu eğitmeye çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…