kızım çok dikkat çekiyor :/

valla bizim kulturlerde var.
ingilteredeyim, parkta birinin cocugu dustugunde kaldirmak icin bile dokunamiyoruz burada. kimse kimsenin cocuguna dokunmuyor. sevmek icin uzaktan helloooow diyip gulumsuyorlar sadece.
araplar hintliler turkler vs en ufak samimiyette opucuk manyagi yapiyolar cocugu

bence pazarcı konusunde gayet haklısın one ya gel kucağıma bakayım sanki öz amcası 5yasındaki kızlara tecavüz edilen bi ülkede kimin ne düşüncede olduğunu nerden bilebiliriz ? ayrıca çocuklar ne kadar hassas en ufak bişiden mikrop kapıyorlar hergelen öpsün mıncıklasın hoş değil tabiki .çocuklar sevilir tabi bebişi olmayn biri olarak ,gördüğüm bebekleri bende eşimde çok seviyoruz ama uzaktan ne tatlı maşallah deyip geçiyoruz

Benimde başıma bu tarz bir şey geldi. Antalya'da yaşıyorum. Merkezde Almanlar çok yaşıyor. Bir baba ve bir kız vardı. Kızı sevmek için eğildik. Kız babasına sarıldı. Babasıda biz böyle şeylere alışkın değiliz dedi. Ama kızına bize merhaba dedirtti. Sohbet etmiştik çocuk hakkında

Etraf bunca pislikle doluyken endişeleriniz asla yersiz değil bence.

Niyeti ne olursa olsun bence pazarcıya iyi bir tepki vermişsiniz.

burada hala ben mıncırırım diyenler var ama. :)

bende hep sevmek geliyor içimden ama yapmıyorum maşallah deyip geçerim.. olması gerekende budur.. çünkü çocuğun yabancıyla tanıdığı bilmesi lazım.. benim yiğenimde herkese dede abi babaanne diye giderdi.. artık uyarıyoruz...doğru bişey değil etrafta sapık çok.. kimseye güvenemeyiz.. tamam karşıdan sev ama gelip sarılıp öpmek kucağa almakta nedir.. ben olsam bende kızardım ..

Haklisin dusuncende... o kadar cok kotu insanlar varki ... daha cok uzun olmadi kucuk gamzenin katledilmesini izlemedikmi en yakinindan almadilarmi aile en aci darbeyi... en yakinimiza guvenemiyceksek disardakilere nasil guvenelim... yazik ne hale geldik ! Eminim bu guven sorunu sadece sende yok ! Cogu annenin sorunu bu yondedir...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayni durumdan bende şikayetçiyim hiç sormadan herkes ama her gecen ya bişsey söylüyor ya dokunmaya calısıyor.kızım sarılın ve renkli gözlü herkesin cocugu kendine tatlı ve güEl ama ecw çok dikkat çekiyor.dokunmalardan özellikle rahatsızım bir çok insanin dokunmasını engelledim ama yakalayamadığım da oluyor.kundakta bebeklen de sevmeye calısıyorlarsı prenature oldugu için kavga ettiğim bile oldu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

pazarcı konusunda size hak veriyorum. ancak açtığınız başlıkta kızım çok dikkat çekiyor... içeriğinde dokunmaları dışında kızınızın dikkat çktiği için nazarda çok eğdiğini söylüyorsunuz... dokunma kısmında haklısınız. ancak küçük çocukların hepsine bakıyoruz tatlı oluyorlar, sizin kızınıza has bir durum değildir bu zannımca, benimde oğlum var çok bakıyorlar onların hareketleri, konuşmaları duruşları bile şirin çünkü... Çocuğu düşse bile - ki çocuklar düşer çok sık - hemen nazar değdi diye üflenip püflenen anneleri anlamıyorum...
Hiç sempatı göstermeyip direk yanınızdan geçseler bu defa da neden böyle dersiniz... Çocukların doğasında olan şirinliklerine insanların sevecence yaklaşması sizi rahatsız etmesin, bakmalarından bile rahatsız oluyorsunuz sanki.

Son düzenleme:

Aizin avatardaki bayanlar ikiz galiba :)))))

Benimde cocugumu herkes sever oper koklar kendini sevdirirde sirinlikleriyle. İzin veririm sevsinler cunku bende bayilirim cocuklara. Basina bisey gelirmi diye endisem yok cunku seven yanimda sever asla yalniz birakmam. O pazarci amcaya cok uzuldum adamin kalbini kirmissiniz cok ayip etmissiniz. Dunyada tek sizin cocugunuz yok herkes cocuk sever. Hatta yolda giderken yandaki arabada olanlar bizim arabanin icine gulumseyerek bakip sseverler.

Peki bişey sorucam size o sevenlerin en son ne zaman elini yıkadığını biliyormusunuz?wc den çıkıp elini yıkamadan dolaşan insanlar var.dokunmasınlar krdesim.bende dokunmam onlarda dokunmasın.

öpücük hastalığı diye bir şey var. ama sanırım bilmiyorlar.hastamı nedir bilinmiyor. eli kirli mi ,mikroplu mu.
bu düşüncelere gerçekten inanamıyorum.
öpsün koklasınmış.
çocuk virüsü kaparsa o zamanda bunu der misiniz acaba?
birde pazarcıyı kırmışsınız diyorlar.
şoka giriyorum.
zaten o kırılmasın, bunu incitmeyin dediğimiz için bunları yaşıyoruz hayatta.

Son düzenleme:
Malesef cok haklısınız bende izin vermiyorum dokunulmasına

Aynı sekılde kımsenın çocuguna dokunmam

Çocuklarımında dokunmasına ızın vermıyorum onlara yapılmaynı onlarda başkasına yapamaz

Bır gın sokakta bır dede tuttu buyuk oğlumun kolundan şeker verecem dıyor teşekkurler dedım bırakmıyor oğlum almıyor ıstemıyorum dıyor o kadar ısrarcı kı anlamıyorum yanı bunun sebebını

Alınvaya kadar bırakmadı oğlumun kolunu korktum ben aldım elınden

Nıye sapur supur haşır neşir olmak zorundayız kı özel alan denılen bı yer var cocuk olunca nıye o alan ıhlal edılıyor ki

Valla kırılsın birak çocugu korkdan biz sokağa çıkamıyoruz sapıklardan.biz çekicez acıyı başkası değil pazarcı ister kırılsın ister üzülsün hiç umrumda değil kardeşim benim cocugum dokunma.evde kendi coçuğuna ilgi gmstermez sirf alısveris yap diye cocuguna yanasır ikramda bulunur.istemen kalsın

Geçmiş zamanda dışardayken bir bayanın bebeği bebek arabasındaydı bana gülüyordu tatlı şey dedim uzaktan dokunmadım bile. Ne bakıyorsun be diyerek beni bir azarladı kadın odur budur çocuk mocuk sevmem dışarda. Kimsenin çocuğuna kötü bir niyetim olamaz herkes potansiyel manyakta değil. Çocuk sevgisi olmayanlar dönüp bakmaz bile.

benim de çocuğum var. tavırlarınız çok yersiz. merak etmeyin. kimse sizin yanınızda çocuğunuzu taciz etmeye kalkmaz. çocuklarınıza dikkat edin dendiyse bu kadar da değil..

Siz izin vermekte özgürsünüz koskaca kadınlara tacizde bulunuyorlar otobuste sokakta farketmiyor onlar için ortam.

kızınız genç kız sandım.. benim de bir akrabamın çocuğu yolda çok dikkat çekiyor her gören sevmek istiyor. 4,5 yaşındaki çocuk sevilir tatlıdır. tamam kimin iyi/kötü niyetli oldugunu bilemeyiz ama önyargılı olmayın bence de. bu kadar evham yapmaya gerek yok

Valla çoğu kez bende rahatsız oluyorum.bazen görmezden geliyorum ama yemek yerken bile bakıyorlar aşiri rahatsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…