haklısınız..Valla kırılsın birak çocugu korkdan biz sokağa çıkamıyoruz sapıklardan.biz çekicez acıyı başkası değil pazarcı ister kırılsın ister üzülsün hiç umrumda değil kardeşim benim cocugum dokunma.evde kendi coçuğuna ilgi gmstermez sirf alısveris yap diye cocuguna yanasır ikramda bulunur.istemen kalsın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla çoğu kez bende rahatsız oluyorum.bazen görmezden geliyorum ama yemek yerken bile bakıyorlar aşiri rahatsızım
kusura bakmayında kimse ayy dışarı çıkayımda iki ana kız seveyim, gözümü dikeyim diye çıkmıyor sokağa. denk geliyor dikkatini çekiyor bakıyorsun. hiç kimsenin çocuğuna dokunmam öpmekten nefret ederim. sonuçta dışarı mikrop dolu ya benden ona geçer yada ondan bana.
insanlara öcü gibi davranmayın kimse bebe meraklısı değil özellikle de ben. sevesim olursa yeğenlerim zaten var
neyse iyi günler..
Valla çoğu kez bende rahatsız oluyorum.bazen görmezden geliyorum ama yemek yerken bile bakıyorlar aşiri rahatsızım
O zaman siz dışarı falan çıkarmayın çocuğunuzu. Dokunmalarına izin vermemenizi anlıyorum bir anne olarak ama bakmalarından bile rahatsız olmanız, fazla abartıyorsunuz bence...
Size şahsen bişey denmedi ki kimi severseniz sevin bayan.
Yemek yerkende ağzımın içine içine bakmaları sizin hosunuza gidiyor sanırim töbe yarrabım
hee çok hoşuma gidiyor fantazimdir dışarda bebeğini besleyenlere bakmak
pardon ama benim yorumuma alıntı yapıp "bakmalarından rahatsız oluyorum" derseniz bana ithafen yazmış olursunuz
çıkmayın dışarı o zaman abartmanında bu kadarı
bir tek sizin çocuğunuz yok dünyada
alıntı yapmayın uzatmak istemiyorum.
Benimde cocugumu herkes sever oper koklar kendini sevdirirde sirinlikleriyle. İzin veririm sevsinler cunku bende bayilirim cocuklara. Basina bisey gelirmi diye endisem yok cunku seven yanimda sever asla yalniz birakmam. O pazarci amcaya cok uzuldum adamin kalbini kirmissiniz cok ayip etmissiniz. Dunyada tek sizin cocugunuz yok herkes cocuk sever. Hatta yolda giderken yandaki arabada olanlar bizim arabanin icine gulumseyerek bakip sseverler.
Peki bişey sorucam size o sevenlerin en son ne zaman elini yıkadığını biliyormusunuz?wc den çıkıp elini yıkamadan dolaşan insanlar var.dokunmasınlar krdesim.bende dokunmam onlarda dokunmasın.
Aizin avatardaki bayanlar ikiz galiba :)))))
Çok merak ettim, o pazarcı amcanın kucağına sevsin diye 5 yaşındaki kızınızı oturtur muydunuz?
Sizin tabloyu en son hikaye kitabında görmüştüm ben, herkesin birbirine sevgiyle baktığı... tanımadığınız birinin çocuğunuzu öpüp koklamasına nasıl memnun kaldığınızı gerçekten anlayamadım.
Biraz bizim dünyaya gelin de çocuklarınızın o iki dakikalık sevmelerde nelere maruz kalabileceğini öğrenin...
haklısınız..
kırılan kırılsın.. ebeveyn var bırakın yanındasınız öpebiliride okşayabiliri de anlamıyorım. olay sadece tacizde değil ki. çocukta bundan rahatsız oluyor.
işin hijyenini geçtim. ayrıca çocuk bunu normal görürse bir gün yalnızkende başında ebeveyn olmadanda bunu normal görecektir. sonrada al başına belayı. çocuğa bu yapılana itiraz etmeyi öğretmek şart. bebekkende aile verecek tepkiyi. uzaktan sevebilir. canım maşallah çok tatlı der. onda sorun yok.
konu sahibi arkadaş gerçekten çok haklısın herkezin bebeği kendine güzel benmde 1 buçuk yaşındaoğlum var dışarıya bayılıyo çıkarıyorum genelde insanlar maşallah diyip geçiyo bazıları yüzünü fln sıkmaya çalışıyo ben bi şekilde alıyorum kucağıma yavrumu bende başkalarının bebeklerini maşallah çok tatlı de r geçerim hiç sevmem kucağıma alym öpüym fln içimden gelmez o yüzden kimsede bnm çocuğuma dokunamaz kardeşim kim kırılırsa kırılsım-n umrumda değil ben oğlum 3 aylık olana kadar kendi çevreme bile öptürmedim kendimde fazla öpmadim ne gerek var mikrop taşımaya çok haklısın kardeşim neler duyuyoruz ya yazık değilmi o tecavüz edilip öldürülen çocuklara ALLAH kimsenin başına vermesin abartıyosun diyenlerde kesin çocukları yoktur bu kadar rahat olunmZ YAHUUUU
ben tamamen temizlik açısından bakardım bu duruma.. kendim dükkanda dururum bebekler gelir uzaktan severim ama asla dokunmam ellerim pistir para elliyorum akşama kadar.. hatta bazen kucağıma vermeye kalkarlar ben istemem ellerim pistir dokunmayayım diye.. pazarcı ne münasebet...sevmek istemesini anlarımda uzaktan hişt pişt agucugu yap bi maşallah de ne kucağı..
Siz bir bayan oldugunuz için fazla tepki gormeyebilirsiniz bence erkeklerin başkalarının çocuklarına heleki kiz cocuklarina karşı hassasiyet göstermesi lazım ortalik kotu ne diye hic tanimadigim bi insan benim kizima gel kucagima diyor tanımadığım için niyetini bilmiyorum o yüzden de izin vermiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?