kızım çok dikkat çekiyor :/

haklısınız..
kırılan kırılsın.. ebeveyn var bırakın yanındasınız öpebiliride okşayabiliri de anlamıyorım. olay sadece tacizde değil ki. çocukta bundan rahatsız oluyor.
işin hijyenini geçtim. ayrıca çocuk bunu normal görürse bir gün yalnızkende başında ebeveyn olmadanda bunu normal görecektir. sonrada al başına belayı. çocuğa bu yapılana itiraz etmeyi öğretmek şart. bebekkende aile verecek tepkiyi. uzaktan sevebilir. canım maşallah çok tatlı der. onda sorun yok.

Son düzenleme:
Valla çoğu kez bende rahatsız oluyorum.bazen görmezden geliyorum ama yemek yerken bile bakıyorlar aşiri rahatsızım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kusura bakmayında kimse ayy dışarı çıkayımda iki ana kız seveyim, gözümü dikeyim diye çıkmıyor sokağa. denk geliyor dikkatini çekiyor bakıyorsun. hiç kimsenin çocuğuna dokunmam öpmekten nefret ederim. sonuçta dışarı mikrop dolu ya benden ona geçer yada ondan bana.
insanlara öcü gibi davranmayın kimse bebe meraklısı değil özellikle de ben. sevesim olursa yeğenlerim zaten var
neyse iyi günler..

Size şahsen bişey denmedi ki kimi severseniz sevin bayan.
Yemek yerkende ağzımın içine içine bakmaları sizin hosunuza gidiyor sanırim töbe yarrabım

Son düzenleme:
Valla çoğu kez bende rahatsız oluyorum.bazen görmezden geliyorum ama yemek yerken bile bakıyorlar aşiri rahatsızım

O zaman siz dışarı falan çıkarmayın çocuğunuzu. Dokunmalarına izin vermemenizi anlıyorum bir anne olarak ama bakmalarından bile rahatsız olmanız, fazla abartıyorsunuz bence...

O zaman siz dışarı falan çıkarmayın çocuğunuzu. Dokunmalarına izin vermemenizi anlıyorum bir anne olarak ama bakmalarından bile rahatsız olmanız, fazla abartıyorsunuz bence...

Benim düşüncem bu alişveris bile yapamıyoruz karşimda dikilip bakan biri hosuma gitmiyor.sizde bol bol dişarı cıkın o zaman millet çocuk sevsin.benim düşüncem bu rahatsızım

hee çok hoşuma gidiyor fantazimdir dışarda bebeğini besleyenlere bakmak
pardon ama benim yorumuma alıntı yapıp "bakmalarından rahatsız oluyorum" derseniz bana ithafen yazmış olursunuz

çıkmayın dışarı o zaman abartmanında bu kadarı
bir tek sizin çocuğunuz yok dünyada

alıntı yapmayın uzatmak istemiyorum.

ben tamamen temizlik açısından bakardım bu duruma.. kendim dükkanda dururum bebekler gelir uzaktan severim ama asla dokunmam ellerim pistir para elliyorum akşama kadar.. hatta bazen kucağıma vermeye kalkarlar ben istemem ellerim pistir dokunmayayım diye.. pazarcı ne münasebet... sevmek istemesini anlarımda uzaktan hişt pişt agucugu yap bi maşallah de ne kucağı..

Tamam siz kendi çocugunuza baktırırsınız hatta millet sevsin diye sokaga cıkarsınız.alıntı yapmayınn

Son düzenleme:

Çok merak ettim, o pazarcı amcanın kucağına sevsin diye 5 yaşındaki kızınızı oturtur muydunuz?

Sizin tabloyu en son hikaye kitabında görmüştüm ben, herkesin birbirine sevgiyle baktığı... tanımadığınız birinin çocuğunuzu öpüp koklamasına nasıl memnun kaldığınızı gerçekten anlayamadım.

Biraz bizim dünyaya gelin de çocuklarınızın o iki dakikalık sevmelerde nelere maruz kalabileceğini öğrenin...

Ben insanlarin kalbini kiramam. Severse yaninda bisey demem ama arkasini donunce islak mendille silerim. Ben bes yasindaki halimi hatirlarim insanlar beni severdi cok mutlu olurdum. Annemde kimseyi kirmazdi ama bizi eve getirince bir guzel yikardi. Ben yasadigim o sevilme duygusunu oglumda yasasin istiyorumki kiskanc olmasin.

Sizin dunyaniz derken? Lutfen saygili olun. Ben fikrimi soyledim saygi cercevesinde. Ayrica ben oglumu pazara gotururum seven olur ama kizmam. Bu uzaydan gelmislikmi oluyor yani?

Aynen katılıyorum canım ya.ben izin vericem tek basına oldugundada bu durumu yadırgamıyvak .annemde izin veriyosu dıycek

konu sahibi arkadaş gerçekten çok haklısın herkezin bebeği kendine güzel benmde 1 buçuk yaşındaoğlum var dışarıya bayılıyo çıkarıyorum genelde insanlar maşallah diyip geçiyo bazıları yüzünü fln sıkmaya çalışıyo ben bi şekilde alıyorum kucağıma yavrumu bende başkalarının bebeklerini maşallah çok tatlı de r geçerim hiç sevmem kucağıma alym öpüym fln içimden gelmez o yüzden kimsede bnm çocuğuma dokunamaz kardeşim kim kırılırsa kırılsım-n umrumda değil ben oğlum 3 aylık olana kadar kendi çevreme bile öptürmedim kendimde fazla öpmadim ne gerek var mikrop taşımaya çok haklısın kardeşim neler duyuyoruz ya yazık değilmi o tecavüz edilip öldürülen çocuklara ALLAH kimsenin başına vermesin abartıyosun diyenlerde kesin çocukları yoktur bu kadar rahat olunmZ YAHUUUU

Bıraz abartmışsın..her çocuk sevılır,benımde kızım 16 aylık..

Yolda sevıle sevıle ılerlerız..kımseyede kızmam,gülümser gecerız..

Antıpatık olmaya gerek yok..emın ol senınkının peşine gecen dıger çocuğu da sevıyorlardır..

Bencede haklısınız bende aa ne kadar tatlıymış maşallah der geçerim dokunmam çünkü benimde kuzenlerim var yoldan geçen insan tanımadıgı bebegi kucagına alıyor tanımıyorsun etmiyorsun nasıl güvenebilirsin.Bence kızınıza sürekli yabancılara gitme diye telkin edebilirsiniz hem mızmız olmaz hemde sizin kafanız rahat olur

Benim kızım erken doğdu ilk 3ay odada sadece kızım ve 1kili kalıyorsu ben cıkıyrdum eşim yıkanıp geliyordu düşün.sonradan evin içinde serbest dolastırdık ama ilk 6ay yine kımseye dokundurmadım.sonradanda böyle devam etti ama yaşından beri sadece güvendipim temiLiğine inandiğin insanlarla görüşüp oynatıyorum kızımı

Konu sahibi ondan da rahatsız, bakmalarından bile hoşlanmıyor...

yerden göğe kadar haklısın canım benim de 18 aylık kızım var kadınlar teyzeler genç kızların sevmesi çok tatlı ama erkeklerin kucağa almaya çalışması beni benden alıyor çok sinirleniyorum. kucak ne yaa!!!!! öpmesin bir de sinir oluyorum.her pislik öpmekten geçiyor öpmesin yaa bir arkadaşımın çocuğu bu yüzden uçuk kaptı allah korusun. ben de herkesin çocuğunu severim ama uzaktan ellemem öpmem allah herkesin evlanı bağışlasın kötü insanlarda uzak tutsun.

aynı kızdan bende de var
ama hiç sizin dediginiz açıdan düşünmedim
şöyle bişeyde varki bende yabanların çocuklarını sevme yada laf atma taraftarı degilim
herkes hoş karşılamak zorunda degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…