kızım çok dikkat çekiyor :/

Konu sahibi arkadasim cok haklisin.Ben de tanimadigim birinin bebekleri kucaklarina alip ,opmelerine sinir olurum.Oglumu da tanimadigim kisilere opturtmedim ,yapi olarak da soguk suratsiz gorunurum zaten .Beni goren de teklif bile edememistir.

Önceden bir şey diyemiyordum sevenlere ama şimdi sizin taktiği uyguladım işe yarıyor.Severlerdi kızımı gülümserdim ben de o zaman işi öpmeye sarılmaya götürürlerdi.Şimdi sevdiklerinde oralı olmuyor suratsız suratsız bakıyorum. Kızım daha 3-4 aylıkken bebek arabasında uyuyor hiç tanımadığım biri gelmiş çok güzel kucağıma alabilir miyim dedi. Ne alaka yani hem uyuyan bebeği kucağına alıp ne yapacaksın ?

Çocuğuma dokunulması hoşuma gitmez, hele öpmelerini düşünemiyorum bile. Gelişmiş ülkelerde başkalarının köpeğini bile izinsiz sevemezsiniz. Yurtdışında çocuğum kucağımdayken gezerken birileri arkadan kızımın saçlarına dokunmaya başladı. Konuşmalarından Türk olduklarını anladım. Döndüm türkmüsünüz dedim, aaaa sizdemi türksünüz dedi bende tedirgin olarak dokunmuştum yabancılar kızıyor dedi. Çok şaşırmıştım Türk olduğum için çocuğuma dokunulması serbest anlamına mı geliyor. Bize mahsus herhalde bu vıcık vıcıklık.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

suratsız bakmaya devam edın yerler belkı cocugunuzu yamyam ya bunlar

pazarcı amca falan değildi 30-35 yaşlarındaydı amcada olsa farketmez ben istemedim ben her sevenede potansiyel sapık muamelesi yapmıyorum ayrıca ölçülü sevenlere kışt dediğimiz yok

Konu sahibi ondan da rahatsız, bakmalarından bile hoşlanmıyor...

ondan rahatsız oldugum için yazmadım farkındaysanız konu sonunda ne yapabilirim fikri olan varmı yazdım nazar duası felak nas önerenler oldu

tabiki de ne münasebet anlamıyorum neden kucağına alsın ne sebple uzaktan sev falan tamam ayrıca konu başlığı hataydı onu daha önceki yorumlarımda çok kez belirttim ama değiştiremiyorum

bu görünen bariz bişey renkli gözlü falan olunca daha dikkat çekici oluyor birinden bahsederken bile gözleri yeşil mavi ela falansa özellikle bahsediliyor göz renginden ondan dolayı yazdım ön yargılı değilim

Benim kızımda aynı senin kızın gibi o yaşlarda dikkat çekerdi herkes öpmek lsterdi eşimde epey sinir olurdu şimdi genç kız epey de boyu var maken gibi cadı birde güzel geçen hafta hep düğündeydik nerdeye gitsek dikkat çekti hatta yaşlı kadın kızıma demişki aynı senin gibi oğluma gelin arıyorum ,geldi bana söyleyince yaşlı kadına kızdım içimden hayalindeki gelin olmaya bilir oğlunun aşık olduğu sonra gelsin kaynan gelin çatışmalar,

suratsız bakmaya devam edın yerler belkı cocugunuzu yamyam ya bunlar

Evet yerler.

Pardon siz nerede yaşıyorsunuz? Hiç gazete okuyup haber falan izlediğiniz oluyor mu?Herkesin evladı kendisine kıymetli elin tanımadığım adamı sırf yolda gördü kızımı diye öpmesine sarılmasına neden müsade edeyim?

Uzaktan sevmek zor mu ? Yurt dışında rehberler bize ilk kimsenin çocuğunu sevmek için dokunmayın diye uyarmıştı. Neden acaba?

arkadaşlar kaç kere yazdım ama hala okumadan yorum yapanlar var galiba
konu başlığının yanlış oldugunu farketmem geç oldu ve değiştiremiyorum
ben öyle herkese sapık muamelsi yapan biri değilim
uzaktan sevenlere fazla abartmadan oynamaya çalışanlara zaten bişey dediğim yok
hatta ilk kez pazarcıya tepki verdim

burda bi konu vardı kaynanam çocugumu öpüyor diye herkes aaaa ne biçim kadın falan diye kınamıştı
yabancı biri benim kızımı kucağına almak istedi ben izin vermedim diye bazı yorumlayanlar ne kadar karşı çıktılar

daha 1-2 ay önce tüm sosyal medya sallandı çocuguma dokunma diye
her gün yeni bir çocuk kaçırma, çocuk istismarı vakası duyuyoruz ve korkuyorum gayet normal korkmam
hee birde bazı anneler sanki onların çocuklarına çirkin demişim gibi niye sürekli kusura bakmada benim çocugum çok güzel gibi yorumlar yapmışlar onuda anlamadım

bir arkadaş yorumda yazmıştı çok güzel özetlemiş bence
yetişkinlere yapamayacağınız hareketleri çocuklarada yapmayın onlarda birer birey ben son zamanlarda ülkemizde yaşanan olaylardan dolayı çok korkuyorum ve istemiyorum yabancıların kucağına almasını öpmesini ve aşırı hareketler göstermesini

çocuklar sevimliler hemde çok ama bu ille abartılı şekilde dokunarak kucaklayarak sevmeyi gerektirmiyor sevgininde ölçüsü vardır bence

karşıt yada yanlı yorum yapan herkese teşekkür ederim

ilk olarak su agresıf modunuzdan cıkın !

burası TÜRKIYE ve bende TÜRKIYEDE yasıyorum !

burada 9 yasında kı bır erkek cocuguna dahı tecavuz edılıyor evet ama bu dmeek degıl kı yolda bebegınızle ılerlerken tutup cocugunuzu kacıracak da degıl ,sevmek ısteyebılırler musade etmessınız onuda anlarız< evet herkezın cocugu kendıne kıymetlı bende hoslanmam cocuguma vıcık vıcık yapısılmasını svemesındede sakınca gorup tuhafta bakmam olurda işi ılerletrse hoslanmadıgımı hıjyenık olmadıgınıda soylerım , ama herkezede katıl sapık damgası vurmakta haddıme degıl
bu arada bu yurtdısı meselesıne takmıs durumdasınız sızde haklısınız yurtdısında hıc cocuk oldurulmuyor ve tecavuze ugramıyor nıye cunku uyarı var haklısınız

sana sonuna kadar katılıyorum kımse doukunmasın yabancı nıye dokunuyor ya

yanii şu yapılanda bile senin suratını asman yanlış olarak görülmüş ya. pes.

şu sayfaya kadar nedenlerini anlattık. şu yoruma bakarmısınız . millet evet ham yapar diye çocuklarına dokundurtmuyor
tövbe yarabbim.
bız yaptıklarının yanlıs oldugunu kastetmıyoruz !
haklılar !
fakat guzel bır sekılde anlatmak yerıne kalp krııp anlatmakta var !
syle dusunun o kadar cok cocuk sahıbı olmak ısteyen anne adayları varkı tutunkı oyle bırı sevmek ıstedı sız bozuk atarak kalp kırarak o kısıye bunu anlatmaya calısırsanız !
dısarıdan gelecek olan zarar beklenırken ıcımızden cocugumza zarar verecek olan artnıyet besleyen ınsanlarda var bunlarıda unutmöayalım o vakıt

şu sayfaya kadar nedenlerini anlattık. şu yoruma bakarmısınız . millet evet ham yapar diye çocuklarına dokundurtmuyor
tövbe yarabbim.

aslında bazen ay dokunmayın öpmeyin diyen anneler itici olabiliyor arkadaş onlardan baya görmüş heralde ondan oyle yazmış .fakat gerçekten etraf sapık dolu..dayım kücük kızıyla minibüste bir kez ayakta duruyorken bir dede demiş cocuğu tutayım
oda tamam demiş ne bilsin tabi oturmuş kucağına.
cocuk sonra eve gelince bişeyler anlatmış :S tövbe yarabbim dedim . o yüzden gerçekten yamyam arkadaşım ...

Son düzenleme:

insan mutlu olur çocuğum seviliyor diye. ya kimsenin umrunda bile olmasaydı :) tamam ellesinler şapır şupur öpsünler de demiyorum ama yok tip tip bakıyorlar diye azarlamalar falan çok itici düşünceler. bundan sonra uzaktan da bakmam arkamdan söven eden olmasın :)

Tedbir almak herkese sapik damgasi vurmak demek degildir. Illaki cogu insan iyi niyetki sevip oksayacaktir fakat bunun bir siniri olmali, 100 kisi icinde 1 tane bile sapik olsa sizin cocugunuza denk gelse bakalim sonrasinda nasil paranoyak oluyorsunuz. Kimse kimseye dokunamaz, evet turkiyede yasiyoruz, yasanan vakalari dusunursek bence tedbir almak hic de yersiz bir davranis degil, ki avrupadan bayanlar ornek verdi cocuklarini nasil koruyorlar. Kesinlikle cocuk konusu cok hassastir ve bence oyle onune gelenin cocugu sevmesine izin vermemeliyiz, eger siz yolda gordugunuz cocuklari minciklayarak seviyorsaniz sizin bileceginiz is sevdiginiz cocugun ailesi belki hoslanmiyor olabilir, bu demek degildir ki siz sapiksiniz, koruma amacli veya sadece hoslanmiyorlardir yani herkesin kendi tercihi. Arkadasimin kucukken basina geldigi olaylardan yola cikarak soyluyorum ki cici amca gibi gozuken yasli pedofililer cok var, genclerden cok yaslilardan korkuyorum, o yuzden bir cocugun elin amcasinin kucagina gelmesi cok yanlis bir davranis olurdu, konu sahibesi dogru olani yapmis oldugunu dusunuyorum. Ayrica isin hijyenik boyutu var zaten onu herkes biliyordur.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

benim kizimda 8 aylık tıpkı dediginiz gibi oluyor disarda sürekli
başkalarının kucağında.bence bu kadar kızmayın sevsinler.benim esimde kızıyor bence sevsinler tabi siz olduğunuz sürece sıkıntı yok kizinizin burcu ne

Uyuyan çocuğu kucağına almak mı, güldüm istemsiz
Yahu uyumasa bile ne münasebet?

İşte insanlar haddini bilmiyor..Gerilerde söyledim, ben çok severim çocukları..Ama dokunmam..Annesi babası güleryüzlü ve sevimliyse en fazla iletişim kurarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…