- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Konu sahibi arkadasim cok haklisin.Ben de tanimadigim birinin bebekleri kucaklarina alip ,opmelerine sinir olurum.Oglumu da tanimadigim kisilere opturtmedim ,yapi olarak da soguk suratsiz gorunurum zaten .Beni goren de teklif bile edememistir.
Önceden bir şey diyemiyordum sevenlere ama şimdi sizin taktiği uyguladım işe yarıyor.Severlerdi kızımı gülümserdim ben de o zaman işi öpmeye sarılmaya götürürlerdi.Şimdi sevdiklerinde oralı olmuyor suratsız suratsız bakıyorum. Kızım daha 3-4 aylıkken bebek arabasında uyuyor hiç tanımadığım biri gelmiş çok güzel kucağıma alabilir miyim dedi. Ne alaka yani hem uyuyan bebeği kucağına alıp ne yapacaksın ?
Benimde cocugumu herkes sever oper koklar kendini sevdirirde sirinlikleriyle. İzin veririm sevsinler cunku bende bayilirim cocuklara. Basina bisey gelirmi diye endisem yok cunku seven yanimda sever asla yalniz birakmam. O pazarci amcaya cok uzuldum adamin kalbini kirmissiniz cok ayip etmissiniz. Dunyada tek sizin cocugunuz yok herkes cocuk sever. Hatta yolda giderken yandaki arabada olanlar bizim arabanin icine gulumseyerek bakip sseverler.
Konu sahibi ondan da rahatsız, bakmalarından bile hoşlanmıyor...
konunun başlığını görünce genç kızınız var ve konu onunla ilgili zannettim, okuyunca çok şaşırdım.sonra yorumları okuyunca sizi haklı bulanları gördüm daha da şaşırdım.
sadece nazar değmesinden korkuyorum veya çocuk çok bunalıyor deseniz falan anlarım ama...tövbe tövbe ya.şu konuda haklısınız dünyanın bin bir türlü hali var ve çok kötü niyetli insanlar var ama sizin yanınızdayken çocuğunuza bir şey yapamazlar, kimse de çocuğunu yabancılarla tek başına bırakmaz zaten.
belki size biraz abartı gelecek ama ben çocukları aşırı derecede severim ve dışarıda küçük çocuk gördüğüm zaman annesinden izin alıp kucağıma alırım, severim.hatta bir keresinde otobüste küçük bir çocuk vardı ben de annesine "çocuğunuzu sevebilir miyim?" diye sorup kucağımda tuttum inecekleri yere gidene kadar.çocuk rahatsız olsa bırakırdım zaten ama uslu uslu oturdu güzel şeybir keresinde de dışarıda yemek yiyecektik yan masada saçları dik dik çok tatlı küçük bir çocuk vardı onu bizim masaya götürüp sevdim anne ve babaya sorarak tabi, surat assalardı veya ben istemediklerini hissetseydim almazdım zaten..sonra çocuğu geri götürdüm ve isteksiz isteksiz geri aldılar, daha rahat yiyemeyecekleri için heralde ve nasıl da mutlu olmuştum anlatamam.bazen böyle şeyler yapıyorum ve çocukları çok sevdiğim için bu beni çok mutlu ediyor.hele ki renkli gözlü falansa gözümü alamıyorum
erkeklerden rahatsız oluyorum demişsiniz ama mesela benim de babam ya da bazı erkek tanıdıklarım falan da çok severler çocukları.kucaklarına da alırlar ve de çok da iyi insanlardır, gayet de normaller yani.yazık belki onlar hakkında da böyle düşünen insanlar vardır, çocuklara sevgi göstermek de kabahat oldukötü niyetli bir insanın annesi-babası yanında olan çocuğa yaklaşacağını sanmıyorum, yaklaşsa da o insan normal değildir zaten ama bütün insanlara hasta, sapık gözüyle de bakılmaz ki.pazarcıya verdiğiniz tepki ne kadar da kırıcı resmen sapık demişsiniz adama ya, ne demek ne münasebet?
çocuklara anlayacak yaşa geldiklerinde hatta küçüklükten itibaren YABANCILARLA FAZLA KONUŞMAMALARINI VE ONLARLA HİÇBİR YERE GİTMEMELERİNİ falan öğretmek lazım ama ikisi aynı şey değil.tabi ki de çocukları yabancılara karşı uyarmak ve bu konuda eğtmek lazım ama bu konu başka.
maşallah cocuğunuza da .bir kelimenz dikkatimi çekti renkli gözlü falan da değil ... önyargı sizde var sanırım... renkli gözlü ise dikkat çeker sadece diye.siz cocuğunuza tanımadığınız insanlarla çok iletişim kurmamanızı söylerseniz sorun olmaz..
suratsız bakmaya devam edın yerler belkı cocugunuzuyamyam ya bunlar
Önceden bir şey diyemiyordum sevenlere ama şimdi sizin taktiği uyguladım işe yarıyor.Severlerdi kızımı gülümserdim ben de o zaman işi öpmeye sarılmaya götürürlerdi.Şimdi sevdiklerinde oralı olmuyor suratsız suratsız bakıyorum. Kızım daha 3-4 aylıkken bebek arabasında uyuyor hiç tanımadığım biri gelmiş çok güzel kucağıma alabilir miyim dedi. Ne alaka yani hem uyuyan bebeği kucağına alıp ne yapacaksın ?
Evet yerler.
Pardon siz nerede yaşıyorsunuz? Hiç gazete okuyup haber falan izlediğiniz oluyor mu?Herkesin evladı kendisine kıymetli elin tanımadığım adamı sırf yolda gördü kızımı diye öpmesine sarılmasına neden müsade edeyim?
Uzaktan sevmek zor mu ? Yurt dışında rehberler bize ilk kimsenin çocuğunu sevmek için dokunmayın diye uyarmıştı. Neden acaba?
yok ikiz değil Allah'ın ayetine uygun giyiniyorlar ":)))))"
arkadaşlar kaç kere yazdım ama hala okumadan yorum yapanlar var galiba
konu başlığının yanlış oldugunu farketmem geç oldu ve değiştiremiyorum
ben öyle herkese sapık muamelsi yapan biri değilim
uzaktan sevenlere fazla abartmadan oynamaya çalışanlara zaten bişey dediğim yok
hatta ilk kez pazarcıya tepki verdim
burda bi konu vardı kaynanam çocugumu öpüyor diye herkes aaaa ne biçim kadın falan diye kınamıştı
yabancı biri benim kızımı kucağına almak istedi ben izin vermedim diye bazı yorumlayanlar ne kadar karşı çıktılar
daha 1-2 ay önce tüm sosyal medya sallandı çocuguma dokunma diye
her gün yeni bir çocuk kaçırma, çocuk istismarı vakası duyuyoruz ve korkuyorum gayet normal korkmam
hee birde bazı anneler sanki onların çocuklarına çirkin demişim gibi niye sürekli kusura bakmada benim çocugum çok güzel gibi yorumlar yapmışlar onuda anlamadım
bir arkadaş yorumda yazmıştı çok güzel özetlemiş bence
yetişkinlere yapamayacağınız hareketleri çocuklarada yapmayın onlarda birer birey ben son zamanlarda ülkemizde yaşanan olaylardan dolayı çok korkuyorum ve istemiyorum yabancıların kucağına almasını öpmesini ve aşırı hareketler göstermesini
çocuklar sevimliler hemde çok ama bu ille abartılı şekilde dokunarak kucaklayarak sevmeyi gerektirmiyor sevgininde ölçüsü vardır bence
karşıt yada yanlı yorum yapan herkese teşekkür ederim
şu sayfaya kadar nedenlerini anlattık. şu yoruma bakarmısınız . millet evet ham yapar diye çocuklarına dokundurtmuyorsuratsız bakmaya devam edın yerler belkı cocugunuzuyamyam ya bunlar
bence onlar giyinmiş gibi durmuyor.
yanii şu yapılanda bile senin suratını asman yanlış olarak görülmüş ya. pes.Önceden bir şey diyemiyordum sevenlere ama şimdi sizin taktiği uyguladım işe yarıyor.Severlerdi kızımı gülümserdim ben de o zaman işi öpmeye sarılmaya götürürlerdi.Şimdi sevdiklerinde oralı olmuyor suratsız suratsız bakıyorum. Kızım daha 3-4 aylıkken bebek arabasında uyuyor hiç tanımadığım biri gelmiş çok güzel kucağıma alabilir miyim dedi. Ne alaka yani hem uyuyan bebeği kucağına alıp ne yapacaksın ?
bız yaptıklarının yanlıs oldugunu kastetmıyoruz !şu sayfaya kadar nedenlerini anlattık. şu yoruma bakarmısınız . millet evet ham yapar diye çocuklarına dokundurtmuyor
tövbe yarabbim.
şu sayfaya kadar nedenlerini anlattık. şu yoruma bakarmısınız . millet evet ham yapar diye çocuklarına dokundurtmuyor
tövbe yarabbim.
beğıeni yapamadım alıntı yaptım:) genç kızken aynı şeyi yaşadım.
sokakta kimsenin çocuğunu ellemem sevmem sokaktaki yavru kedileri sever ellerim. onlar da mutlu ben de.
benim de kızım çok güzel bir bebekti, yanımızdan geçen bakmadan gülümsemeden geçmezdi, mutlaka iletişim kurarlardı, hiç kötü düşünmedim, yanındayım zaten yavrumun. Allaha emanet derim yeter, triplere girmeye gerek yok, şükredin sağlıklı güzel çocuklarımız var diye.
her bebek seven potansiyel sapık muamelesi görmemeli, eminim ki arkalarını dönünce sizi de bebeğinizi de unutuyorlar.
ilk olarak su agresıf modunuzdan cıkın !
burası TÜRKIYE ve bende TÜRKIYEDE yasıyorum !
burada 9 yasında kı bır erkek cocuguna dahı tecavuz edılıyor evet ama bu dmeek degıl kı yolda bebegınızle ılerlerken tutup cocugunuzu kacıracak da degıl ,sevmek ısteyebılırler musade etmessınız onuda anlarız< evet herkezın cocugu kendıne kıymetlı bende hoslanmam cocuguma vıcık vıcık yapısılmasını svemesındede sakınca gorup tuhafta bakmam olurda işi ılerletrse hoslanmadıgımı hıjyenık olmadıgınıda soylerım , ama herkezede katıl sapık damgası vurmakta haddıme degıl
bu arada bu yurtdısı meselesıne takmıs durumdasınız sızde haklısınız yurtdısında hıc cocuk oldurulmuyor ve tecavuze ugramıyor nıye cunku uyarı var haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?