- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
şu sayfaya kadar nedenlerini anlattık. şu yoruma bakarmısınız . millet evet ham yapar diye çocuklarına dokundurtmuyor
tövbe yarabbim.
ilk olarak su agresıf modunuzdan cıkın !
burası TÜRKIYE ve bende TÜRKIYEDE yasıyorum !
burada 9 yasında kı bır erkek cocuguna dahı tecavuz edılıyor evet ama bu dmeek degıl kı yolda bebegınızle ılerlerken tutup cocugunuzu kacıracak da degıl ,sevmek ısteyebılırler musade etmessınız onuda anlarız< evet herkezın cocugu kendıne kıymetlı bende hoslanmam cocuguma vıcık vıcık yapısılmasını svemesındede sakınca gorup tuhafta bakmam olurda işi ılerletrse hoslanmadıgımı hıjyenık olmadıgınıda soylerım , ama herkezede katıl sapık damgası vurmakta haddıme degıl
bu arada bu yurtdısı meselesıne takmıs durumdasınız sızde haklısınız yurtdısında hıc cocuk oldurulmuyor ve tecavuze ugramıyor nıye cunku uyarı var haklısınız
bız yaptıklarının yanlıs oldugunu kastetmıyoruz !
haklılar !
fakat guzel bır sekılde anlatmak yerıne kalp krııp anlatmakta var !
syle dusunun o kadar cok cocuk sahıbı olmak ısteyen anne adayları varkı tutunkı oyle bırı sevmek ıstedı sız bozuk atarak kalp kırarak o kısıye bunu anlatmaya calısırsanız !
dısarıdan gelecek olan zarar beklenırken ıcımızden cocugumza zarar verecek olan artnıyet besleyen ınsanlarda var bunlarıda unutmöayalım o vakıt
bak arkadaşım,ben akrabamın çocuğunu bile öpmem. arkadaşımında. değil sokaktaki. çok tatlı bir bebek gördüümde maşşallah derim geçerim.
çocuklar hassas,en ufak şeyden mikrop kapabilirlerki bu elin yabancısı.her türlü hastalığı var. gribi öpücük hastalığı ,sarılığı vs.
tacizi zaten demiyorum.
çocuklarda bunun yanlış olduğunu annelerin tepkisinden öğrenmeliki ha bu yanlış elin yabancısı kadın yada erkek bana dokunmamalı öpmemeli. bunu öğrenmeli. tedbiri önceden almak şart
suratını asarsan zaten cesaret edemez. arkadaş bunu kasteddi. bir çizgi koymak bu.
o çizgiyi gören cesaret edemez öpmeye vs..
kalp kırmaya gerek kalmadan sınır orada çiziliyor zaten..
hep diyorum tanıdığımın kızı artık bu sarılmalara tepki veriyordu. o duruma geldi dışarda. çok rahatsızlık vermeye başlamıştı bu hareketler.
Merhaba arkadaşlar
4,5 yaşında kizim var onunla sokaga vs. Ciktigimizda aşırı derecede dikkat çekiyor öyle aykırı bir giyimi yada davranışları yok ama yolda yürürken özellikle koca adamlar sürekli yanimizdan geçerken ya basini oksuyor yada yanagini sıkıyor kendilerince sevmeye calisiyolar.
Bu durumdan cok rahatsizim girdiği her ortamda dikkat çekiyor. Çok sıkılmaya başladım cunku korkuyorum artık ortalik cok pis kotu insanlarla dolu. Renkli gözlü falan değil . Ama nasil derler bi ışık var sanki herkesi çeken. Yolda yürüyoruz yanimizdan geçenler bi sey diyolar cok tatli vs gibi ardindan hemen düşüyor falan böyle oldugu icin de cok nazarda değiyor.
Esimde farketmis geçen pazar disari ciktigimizla bu ne ya yeter dedi sıkıldım artık bu ne her geçen cocuga dokunmaya çalışıyor diye sinirlendi . Biz cocugumuzu elimizden geldiğince eğitmeye calisiyoruz ama sokaktaki insanlara nasıl bir eğitim lazım bilmiyorum.
Dun bile pazarda bi tezgahta bisey bakiyorum pazarci kizima diyorki gelsene kucagima ne münasebet ya dedim aldim kizimi gittim cok sinir olmaya başladı. Varmi bu veya benzeri sıkıntısı olan yada fikri olan ne yapabiliriz.
benim yeğenımde öyledı, önüne gelen severdı
çok güzel bir çocuktu...
yani, elın adamlarının kucagına almatya çalışması garip
senın surat ıfadende çok önemlikarsındakı sendekı sertlıgı görünce çocuğa yanaşamaz.
mesela ben çocuklara bayılırım, senın cocugunu görmüş olsaydım ve sonra senınkını o suratla hayatta yanasmazdım çocuguna
ve genelıde böyledır ınsanların. annenın yüz ifadesı çok önemlı.
ayrıca senın tepkın sadece erkeklere de degılmıs. yanı bır bayana bıle '' ne munasebet'' dıye cıkısan bırısın
anladık çocugun guzel
benim yeğenımde öyledı, önüne gelen severdı
çok güzel bir çocuktu...
yani, elın adamlarının kucagına almatya çalışması garip
senın surat ıfadende çok önemlikarsındakı sendekı sertlıgı görünce çocuğa yanaşamaz.
mesela ben çocuklara bayılırım, senın cocugunu görmüş olsaydım ve sonra senınkını o suratla hayatta yanasmazdım çocuguna
ve genelıde böyledır ınsanların. annenın yüz ifadesı çok önemlı.
ayrıca senın tepkın sadece erkeklere de degılmıs. yanı bır bayana bıle '' ne munasebet'' dıye cıkısan bırısın
anladık çocugun guzel
bız yaptıklarının yanlıs oldugunu kastetmıyoruz !
haklılar !
fakat guzel bır sekılde anlatmak yerıne kalp krııp anlatmakta var !
syle dusunun o kadar cok cocuk sahıbı olmak ısteyen anne adayları varkı tutunkı oyle bırı sevmek ıstedı sız bozuk atarak kalp kırarak o kısıye bunu anlatmaya calısırsanız !
dısarıdan gelecek olan zarar beklenırken ıcımızden cocugumza zarar verecek olan artnıyet besleyen ınsanlarda var bunlarıda unutmöayalım o vakıt
o kısmı karıstırmısım pardon. istemıyorsan yüz ifadenle bellı edeceksın bunubenmi bayana ne minasebet demişim nerde demişim ?
benim haberim yokta
tekrar tekrar yazıyorum ilk kez pazarcıya tepki verdim
ben annenın yüz ifadesıne göre yaklasırıım cocuga. ama öpmem tabi, anne rahatsız olabilir çünkü.bazen evde elletmeyen bile var bu kadar abartmak hoş değil tabi
o kısmı karıstırmısım pardon. istemıyorsan yüz ifadenle bellı edeceksın bunu
ama bır çocugu herkes sevmek ıster, elbettekı dozunda olması şart
ben annenın yüz ifadesıne göre yaklasırıım cocuga. ama öpmem tabi, anne rahatsız olabilir çünkü.
bazılarını da uzaktan severım bakıslarımla
evet aynen, sankı çocuklarını yıyecekler
gercı bana hıc olmadı :d çünkü en soğuk cocuk bıle bana gelır
benım yegenım çok soguk bır çocuktu, o kaçardı mıllet severdıbende onu dyorum işte önceki yorumlardada belirttim sevmeninde bir ölçüsü olmalı diye
kimseye sapık falan demiyorum ama tanımadıgım insanlara hele bu kadar kötü olaylar duyuyorken güvenmemem bence normal
tanımıyorum çünkü iyimi kötümü bilemem
aynen, ne soğuk bebelerı dıze getırmıslıgım vardırbenide çcocuklar çok seve rhep güler anneleri de şaşıyor bazen
yanii şu yapılanda bile senin suratını asman yanlış olarak görülmüş ya. pes.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?