kızım çok dikkat çekiyor :/

şu sayfaya kadar nedenlerini anlattık. şu yoruma bakarmısınız . millet evet ham yapar diye çocuklarına dokundurtmuyor
tövbe yarabbim.

Sokakta gordugum hıcbır cocuga dokunmam !
bırgun anne olacagım benımd ehosuma gıtmez bu davranıs anlatmak ıstedıgımı anlayamadıgınızı umuyorum ya da ben yanlıs anlattım sanıyorum
dmeek ıstedıgım nazıkce uyarınız ! neyse anlatmak ıstedıgımı anlayan anladı zaten ıyı gunler

sorun yanımızdan kaçırılması değil.. sorun, çocuğun "vücut bütünlüğü" kavramını bilerek büyümesi.. şimdi biri gelip yolda kolumuzu okşayıp "ama çok tatlıydı içimden geldi" dese hoşumuza gitmez değil mi? biz de "sonuçta kolumuzu yemedi, sevdi" diye düşünmeyiz.. söz konusu çocuk olunca neden bu kadar iyi niyetlisiniz? "dokunmak" neden bu kadar önemli? isterse insanlar gökten zembille melek olarak indirilmiş olsun, kimse çocuğun izni dışında vücudunun bir yerine dokunamaz.. ama sevme amaçlı, ama okşama amaçlı.. çocuk o bilince ulaşana kadar da onu koruyacak olan ebeveynleri yani bizleriz..

Amerikada tanımadığın birinin çocuğunu sokakta sevmeye kalksan sapık muamelesi yaparlar ve Polis çağırırlar. Çocukların karşıdan sevilmesi taraftarıyım. Fiziksel temas yapabilecek art niyetli 3. Şahıs çokta mevcut memlekette. Bastırılmış duygularını bilinçaltında yaşayan pedofili ruhlu müslüman görünümlü adam çok piyasada.

bak arkadaşım,ben akrabamın çocuğunu bile öpmem. arkadaşımında. değil sokaktaki. çok tatlı bir bebek gördüümde maşşallah derim geçerim.
çocuklar hassas,en ufak şeyden mikrop kapabilirlerki bu elin yabancısı.her türlü hastalığı var. gribi öpücük hastalığı ,sarılığı vs.
tacizi zaten demiyorum.
çocuklarda bunun yanlış olduğunu annelerin tepkisinden öğrenmeliki ha bu yanlış elin yabancısı kadın yada erkek bana dokunmamalı öpmemeli. bunu öğrenmeli. tedbiri önceden almak şart
suratını asarsan zaten cesaret edemez. arkadaş bunu kasteddi. bir çizgi koymak bu.
o çizgiyi gören cesaret edemez öpmeye vs..
kalp kırmaya gerek kalmadan sınır orada çiziliyor zaten..
hep diyorum tanıdığımın kızı artık bu sarılmalara tepki veriyordu. o duruma geldi dışarda. çok rahatsızlık vermeye başlamıştı bu hareketler.

Son düzenleme:
Çocuğum yok ama çocuğum olsaydı muhtemelen sizin gibi rahatsız olurdum konu sahibesi arkadaşım.
Sevmek isteyen uzaktan sevsin,ben öyle yapıyorum.

Arkadaslar kımı normal karşilayabilir.kımıde enim gibi normal karşilamıyor.öyle cahıl bir aile değilim yurtdişi denmiş ben yurtdişinda buyudum.okuldan kendim geliyordum ve uzaktı kımseye bişey olmazdi.ne zaman kı tr ye gelsik annem lisenin kapısından bile beni alırdı neden acaba?kusura bakmayın türkiyede kurallar biraz daha katı olsa böyle olmaz.bende burda yaşiyorum ve ne yazıkk ki bu durumdan cok cok sıkılıyorum.bizim lisenin önünde deli vardi adam hergın gelip pantolonunu indiriyorsu polıs agırıyorsun adami alıp gidiyorlar ertesi gün o adam yine orda.ordakı genclerimiz bunu hergün gmrüyor ne kadar iğrenç.sadece sapık değil akli dengesi yerinde olmayan piskopat ve ağzından küfür eksik olmayan genclık hatta çocuklar var.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hıjyen acısını zaten bır yorumumda dıle getırmıstım
hastanede bır olaya sahıt olmustum oradakı durum benı bıraz uzmustu acıkcası kadın hastalıkları bolumunde ıkı bayan vardı bır kızı var ve hamıleydı otekı bayanda sanırım bebegı olmuyor dıye gelmıstı tam olarak bılmıyorum kızını sevmek ısteyınce cok sert bır uslıupla karsıdakı bayana resmen sozlu saldırıda bulundu halbukı opmeyı gectım sadece elını tuttu ve sacını oksadı bılmıyorum bu olaydan cok etkılendım ama ben bu davranıslardan hoslanmıyorum dıyebılırdı yanı bayan kırıldı bende cok uzulmustum , sımdı bende anne olmak ıstıyorum allahın ıznıyle rabbım verırse bende hoslanmam bu hareketlerden ana bazı anneler gercekten cok kırıcı konusuyor taamam evlat senın evladın gozunden dahı sakınırsın anlıyorum ama kırıcı olmamakta sart :26:

Ne olursa olsun kim kırılacaksa kırılsın alınacaksa alınsın farketmez çocuğunuza dokundurtmayın...
Toplumda bilinçlensin artık...
Başkasının çocuğuna dokunulmaması gerektiğini bir zahmet öğrensin herkes...
Pedofili artık sık rastlanan bir sorun haline gelmişken çocuklarımızı korumak zorundayız.
Tabiki sevmek isteyen iyi niyetli insanlar çoğunlukta ama niyet ayrımı yapacak değiliz anlık durumlarda...

Maaşallah diyeyim çocuğunuzu bir okutun dua edin..
Ama siz annesiniz ve her şeyi farklı görüyorsunuz.
Biraz abartma payınız yok değildir

benim yeğenımde öyledı, önüne gelen severdı
çok güzel bir çocuktu...

yani, elın adamlarının kucagına almatya çalışması garip
senın surat ıfadende çok önemli karsındakı sendekı sertlıgı görünce çocuğa yanaşamaz.

mesela ben çocuklara bayılırım, senın cocugunu görmüş olsaydım ve sonra senın yüzünü, o suratla hayatta yanasmazdım çocuguna
ve genelıde böyledır ınsanların. annenın yüz ifadesı çok önemlı.

ayrıca senın tepkın sadece erkeklere de degılmıs. yanı bır bayana bıle '' ne munasebet'' dıye cıkısan bırısın

anladık çocugun guzel

Son düzenleme:

benmi bayana ne minasebet demişim nerde demişim ?
benim haberim yokta
tekrar tekrar yazıyorum ilk kez pazarcıya tepki verdim

bazen evde elletmeyen bile var bu kadar abartmak hoş değil tabi

Son düzenleme:

Önceki yorumumu okusaydiniz gönül kırmak istemiyorum yazdığımı görürdunuz. Bir de agresif demissiniz de yazdığıniz mesajlari okumuyor musunuz? Cocugunuzu yerler tabi dersen oyle agresif bi yanıtı da alırsın. Tavrım karşımdakine goredir. Net!

Ayrıca yine belirttim en yakınlarıma bile tam manasıyla guvenmezken tabi ki hiç tanımadigim insanlara karşı özellikle su dönemde savunmada olacağım. Bu herkesi katil sapık diye damgalamak değil.

benmi bayana ne minasebet demişim nerde demişim ?
benim haberim yokta
tekrar tekrar yazıyorum ilk kez pazarcıya tepki verdim
o kısmı karıstırmısım pardon. istemıyorsan yüz ifadenle bellı edeceksın bunu
ama bır çocugu herkes sevmek ıster, elbettekı dozunda olması şart

bazen evde elletmeyen bile var bu kadar abartmak hoş değil tabi
ben annenın yüz ifadesıne göre yaklasırıım cocuga. ama öpmem tabi, anne rahatsız olabilir çünkü.
bazılarını da uzaktan severım bakıslarımla
evet aynen, sankı çocuklarını yıyecekler
gercı bana hıc olmadı :d çünkü en soğuk cocuk bıle bana gelır

o kısmı karıstırmısım pardon. istemıyorsan yüz ifadenle bellı edeceksın bunu
ama bır çocugu herkes sevmek ıster, elbettekı dozunda olması şart

bende onu dyorum işte önceki yorumlardada belirttim sevmeninde bir ölçüsü olmalı diye
kimseye sapık falan demiyorum ama tanımadıgım insanlara hele bu kadar kötü olaylar duyuyorken güvenmemem bence normal
tanımıyorum çünkü iyimi kötümü bilemem

benide çcocuklar çok seve rhep güler anneleri de şaşıyor bazen

benım yegenım çok soguk bır çocuktu, o kaçardı mıllet severdı
ablam hıc rahatsızlık duymadı bu durumdan, duydugu zamanla olduysa da bılemem tabı.. biz türkler çocuk sevıyoruz, o anda bır makas bıle almak ısterız çocuktan. ee tabı anne rahatsızsa bu konudan uzak durmak gerek makastan falan ama yüz ifadesını bır cok kişi anlar karsındakının.
anlamayanlar varsa çocugunu çok yakınında tutacaksın
anlar ınsanlar yaa ifadelerden.
benide çcocuklar çok seve rhep güler anneleri de şaşıyor bazen
aynen, ne soğuk bebelerı dıze getırmıslıgım vardır

yanii şu yapılanda bile senin suratını asman yanlış olarak görülmüş ya. pes.

Çok şaşkınım ben de gerçekten okytepe. Herhalde ''alın kucağınıza 3 aylık sabiyi sevin koklayın dilediğiniz gibi.Uyuyor mu? Amannn sizin sevmenizden önemli değil ya? demem gerekiyordu.

Zaten uzaktan sevenlere suratsızlık yapmıyorum da malesef bazı insanlar sınırını bilmiyor.Bizimki de etkiye tepki bi yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…