Ben de elin evine yollasam bu şekilde dusunurum. Bununla konu sahibinin yazdiginin hic alakasi yok. Biri yaninda kucucuk cocuk, oteki elin adaminin dunyanin obur ucundaki evindeki genc kiz.Bu birazda annelik içgüdüsüyle alakalı ablam kızını yeni doğduğunda yanına yaklaştırmazdı
halende öyle sanırım bu geçen yıl dil kursu kazanmış okul yollamış 2 hafta fransada bir doktor ailenin yanında kalacakmış , kızına tembihlemiş ailenin babası sapık hareketlerde bulınursa derhal oradan çıkıp geleceksin demiş kızıda daha 15 yaşında adamın aynı yaşta kızı var oda bu yıl onlarda 2 hafta kalacakmış
bazı anneler rahat oluyor , biraz kişilikle alakalı
bazısı her ayrıntıyı düşünür
Merhaba arkadaşlar
4,5 yaşında kizim var onunla sokaga vs. Ciktigimizda aşırı derecede dikkat çekiyor öyle aykırı bir giyimi yada davranışları yok ama yolda yürürken özellikle koca adamlar sürekli yanimizdan geçerken ya basini oksuyor yada yanagini sıkıyor kendilerince sevmeye calisiyolar.
Bu durumdan cok rahatsizim girdiği her ortamda dikkat çekiyor. Çok sıkılmaya başladım cunku korkuyorum artık ortalik cok pis kotu insanlarla dolu. Renkli gözlü falan değil . Ama nasil derler bi ışık var sanki herkesi çeken. Yolda yürüyoruz yanimizdan geçenler bi sey diyolar cok tatli vs gibi ardindan hemen düşüyor falan böyle oldugu icin de cok nazarda değiyor.
Esimde farketmis geçen pazar disari ciktigimizla bu ne ya yeter dedi sıkıldım artık bu ne her geçen cocuga dokunmaya çalışıyor diye sinirlendi . Biz cocugumuzu elimizden geldiğince eğitmeye calisiyoruz ama sokaktaki insanlara nasıl bir eğitim lazım bilmiyorum.
Dun bile pazarda bi tezgahta bisey bakiyorum pazarci kizima diyorki gelsene kucagima ne münasebet ya dedim aldim kizimi gittim cok sinir olmaya başladı. Varmi bu veya benzeri sıkıntısı olan yada fikri olan ne yapabiliriz.
ne kadar duşuncesizce yorum yapıyorsunuz siz kendiniz girin kafesede sizi beslesinler
benim bahsettiğim pazarcı erkek ben adamı tanımıyorum etmiyorum ne bikim sapıkmı değilmi maalesef kimsenin alnında yazmıyor
ya anne değilsiniz yada çok rahtsızsınız veya ortalık ne kadar kötü insanlarla dolu farkında değilsiniz benim içim değil ortam kötü
Siz bir bayan oldugunuz için fazla tepki gormeyebilirsiniz bence erkeklerin başkalarının çocuklarına heleki kiz cocuklarina karşı hassasiyet göstermesi lazım ortalik kotu ne diye hic tanimadigim bi insan benim kizima gel kucagima diyor tanımadığım için niyetini bilmiyorum o yüzden de izin vermiyorum
Ben konuyu anlatamiyorum galiba özellikle erkekleri belirttim çocuk bile olsalar ortam kötü yolda gordugumuz her insanı tanimiyoruz ben kalkipta size burda babamdan abimden sakiniyorum demedimki
Kızlar arkadaşı ne kadar yanlış yargılıyorsunuz. Kadinlar sevince rahatsız olmuyor ki. Kusura bakmayın da pazarcıda ne isi var bebegin. Oyle her isteyene sevdirdiler sonra bi gun sokakta kotu niyetli biri de sevmeye kalksa cocuk bisey demez. Görmüyor muyuz minicik bebeklere tecavüz eden hayvan bile diyemedigimiz insanları. Bayanın korkusu bu ve cok hakli
Çocuğu alın koyun bir cam fanus içine öyle yetiştirin, ne gören, ne seven eden insanlar olmasın, arada bir yemini de atarsınız.....
Tövbe Yarabbim.... Kusura bakmayın ama çocuk bu yani...
Seven de olur, gelip yanağından makas alan da....
Ben örneğin; küçük bir çocuk gördüğümde ''ay ne şekersin sen öyle'' tarzında tepkiler vermeden duramam....
Ne yani, kötü niyetli miyim ben şimdi....
Y a da ''gel biraz kucağıma seveyim seni'' diyen amca sapık mı?
Bence sizin içiniz kötü.....
hanımefendı kusura bakmayın belkı kendı ıcınızde haklısınız sıze kotu nıyetlısınızde dıyemeyız ama ben sıze gozumun onunde olan bı olayı anlatmak ıstıyorum.. cok tatlı bı ÇOCUK metroda gıdıyorduk annesının gozunun onunde annesınden cocugu aldı SEVMEK İÇİNN ve ne zevk duyduysa hayvan herıf parmagıyla kızlıgını bozdu ? e sımdı nolacak ? sadece sevmek ıcın almısdı.. bırak boswer ıyı nıyetlıyse gunahı bızım olsun ama kımseye cocugunuzu vermeyınn opturmeyın sen nerden bılcen ne nıyetle optu bırak opmesın sartmı opmesı masallah desın gecsın.. kusura bakmayın bana kızmayın :S
Evet kotu niyetlisiniz cocuga yabancilarin onlara dokunmasinda sakinca olmadigi mesajini verdiginiz icin yarin obur gun tacize ugradiginda buna izin vermesinde bir parca sizin de payiniz olursa kotu niyetlisiniz.
O hayvan o çocuğa o şekil bir hareket çekmeden önce annesi gözünü çocuğundan ayırmaması gerekiyor.hanımefendı kusura bakmayın belkı kendı ıcınızde haklısınız sıze kotu nıyetlısınızde dıyemeyız ama ben sıze gozumun onunde olan bı olayı anlatmak ıstıyorum.. cok tatlı bı ÇOCUK metroda gıdıyorduk annesının gozunun onunde annesınden cocugu aldı SEVMEK İÇİNN ve ne zevk duyduysa hayvan herıf parmagıyla kızlıgını bozdu ? e sımdı nolacak ? sadece sevmek ıcın almısdı.. bırak boswer ıyı nıyetlıyse gunahı bızım olsun ama kımseye cocugunuzu vermeyınn opturmeyın sen nerden bılcen ne nıyetle optu bırak opmesın sartmı opmesı masallah desın gecsın.. kusura bakmayın bana kızmayın :S
sızde bunu gordugunuz halde tepkı vermedınız mı ?
evet verdıysenız bunu sızden başkası gormedımı ?
bız bıle affınıza sığınarak soyluyorum ılk gece korkusu yasayan ınsanlarız
o yaslardakı çocuk hıcmı tepkı vermez canı yanmaz bağırmaz
hangı hıkayeden alıntı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?