kızım çok dikkat çekiyor :/

Bu birazda annelik içgüdüsüyle alakalı ablam kızını yeni doğduğunda yanına yaklaştırmazdı
halende öyle sanırım bu geçen yıl dil kursu kazanmış okul yollamış 2 hafta fransada bir doktor ailenin yanında kalacakmış , kızına tembihlemiş ailenin babası sapık hareketlerde bulınursa derhal oradan çıkıp geleceksin demiş kızıda daha 15 yaşında adamın aynı yaşta kızı var oda bu yıl onlarda 2 hafta kalacakmış
bazı anneler rahat oluyor , biraz kişilikle alakalı

bazısı her ayrıntıyı düşünür

Ben de elin evine yollasam bu şekilde dusunurum. Bununla konu sahibinin yazdiginin hic alakasi yok. Biri yaninda kucucuk cocuk, oteki elin adaminin dunyanin obur ucundaki evindeki genc kiz.

Abartıyorsun diyenlere inanmayın etraf sapık pislik dolu her gün neler duyuyoruz. Bir de siz kötü bşeyler hissediyorsanız o doğudur annelik iç güdüsü her zaman doğru çıkıyor. maalesef. ( mümkün mertebe uzak tutun çocuğunuzu öyle kucağa almak falan ne demek güvenmeyin kimseye. haa bir de çocuğunuza yabancılar sana dokunamaz ve sevemez" diye tembihleyin biri ona dokunursa "bana dokunamazsın" desin.

2 yasindaki yegenime asiri duskunum asirinin da asirisi hemde.Kuzguna yavrusu sahin gorunurmus misali nedense o dogdugundan beri yolda yada etrafimda nerde bebek/cocuk gorsem sadece uzaktan bakiyorum.Sevmek,oksamak,opmek icimden gelmiyo.Yegenim kadar sevimli guzel gelmiyor belki baslikta yazilan gibi hicbir bebek artik dikkatimi cekmiyor.Herkes benim gibi olsa bu muzdarip oldugunuz durum da ortadan kalkar :) Zaten baslikta kim kendinden ornek verdiyse hemen herkes benim cocugum da oyle demis.Dedim ya kuzguna yavrusu sahin gorunurmus bendeki gibi:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla canım kusura bakmayacaksın...
Burda iyi de yorum alabilirsin, kötü yorum da...
Tüm bunlara cesaret edebiliyorsan konu açacaksın, yoksa şimdiki olduğu gibi eleştiri kaldıramazsın işte
Konuya gelince; elbette rahatsız olabilirsin.. Annesi sensin.
Ama konunun içeriğini değiştireceksin o halde, çünkü sen ''kızım dikkat çekiyor'' diye açmışsın başlığı...
Kimse kimsenin çocuğuna meraklı değil canım, ''ne şeker'' derler geçer gider, çok rahatsız olduysan tepkini belli edersin olur biter, böyle ''kızım çok dikkat'' çekiyor'' tarzında çocuğunu öven ama aynı zamanda sözüm ona hoşnutsuzluk belirten paranoyalara girmene hiiiiiç gerek yok, hadi sana iyi akşamlar

1 yaşında oğlum var ben de bazen böyle duygulara kapılıyorum. Oğlum herkese gülen bir çocuk. Yolda sokakta ona dokunmalarını istemiyorum. Uzaktan sevmek zor olmasa gerek. Ben bu devirde kimseye güvenmiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pedofil diye birsey var hic bir yabanci benim bebegimi cocugumu kucagina alip sevemez dokunnamaz cocukta bu duruma alismamali, basina kotu birsey geldiginde anlamasi ve kendini korumasi gerek. Cocukta olsa ona ait bir bedeni ve mahrimiyeti var
Arkadas hakli uzaktan sevebilirler guldurebilirler ama dokunamazlar

Bu durum aslında çoğu kişinin başına geliyor. Rahatsız edici bi hal alsa da insanları terslemeyin, neticede kötü niyetli olanlar siz varken yaklaşmazlar zaten. Ben de severim öyle nerde çocuk görsem. Fazla dokunmam gerçi öyle uzaktan gülümserim falan ama.
Nazara inanıyorsanız her çıktığınızda boncuğunu takın başka yapacak bişey yok.
Bu arada merak ettik fotosu var mı

Bence oldukça haklısınız. Paranoya yaptığınızı düşünenlere katılmıyorum. Yurt dışında birinin çocuğunu ellemeye korkarsınız, saçını okşasanız ayağa kaldırırlar yemin ediyorum mahalleyi. Pedofili denen bir gerçek varken kimse kimsenin çocuğuyla fiziksel temasa girmesin. Ben olsam ben de uzak tutarım çocuğumu. Bence siz çocuğunuzu eğitirseniz problem olmaz, ama sürekli endişeyle de hayat geçmez

Bir de olay sadece yabancılara tavır almakta değil, bunu çocuğun anlaması. Böyle olaylar sayesinde çocuk yabancılara mesafe koymayı öğrenecek. Öyle herkes bana dokunamaz diyebilecek.

cok haklısınız tepkınıze sonuna kadar katılıyorum... bu devırde kımseye guvenmıceksısn ortalıkta okadar sapık dusuncelı ınsanlar varkı sen ıstersen kızının dıbınde ol.. arkadasım sen dıkkat etmeye dewam et ne munasebet yanıı gelıp adamın senın kızını kucagına alması sewmesı sart degıl... kımsenın ıcındekı nıyetını bılemeyız ıcındekı nıyet ıyıyse eger onu alllah bılr sız kızınızı korumaya calısıosunuz ama bunu takıntı halıne getırmeyın bence ama kız cocugu olunca gercekten dıkkat etmek gerekıyo cunku her yanlıs hareket latifelerini öldürüyo çocklarmzn... ve herseyi normal karsılamaya baslıyoruz..

Ben konuyu anlatamiyorum galiba özellikle erkekleri belirttim çocuk bile olsalar ortam kötü yolda gordugumuz her insanı tanimiyoruz ben kalkipta size burda babamdan abimden sakiniyorum demedimki

herkes bızım gıbı saf dusuncelı olmuyo... cocuk deyıp gecmemelısınız... bence cok haklısınız sokaktakı adam sızın cocugunuzu sewınce bısıı olmıcak sevmeyınce de olmıcak ölmez yanı sonucda... sız bu dawranısınzda dewam edın bence...ben sızı anlıyorummm fakat etrafa cok yansıtırsanız eger tepkı cekersınız ..

aynen canım ben arkadası dahada tedırgın etmemek ıcın solemedım ama daha gecen ay 5 yasındakı bı kız cocucugu oldurulmedı mı yaa boyle kac tane haber ızlemıyomuyuz mınıcık cocuklara bebeklere neler yapılıyo bu ulkede.. :S:S ınsan cocuk dogurmaya korkuyo.. 3 yıl sonra bu ccocuk okula baslıcak annesı herzmn yanında olamıcak... sevmek ısteyen herkesın kucagına mı gıdıcek .. ? her ısteyene opturucekmı .? farkında olmadan bunlara ızın verıyoruz cocugumuzn bılıncaltına bunun noormal bırsey oldugunu asılıyoruz ...

hanımefendı kusura bakmayın belkı kendı ıcınızde haklısınız sıze kotu nıyetlısınızde dıyemeyız ama ben sıze gozumun onunde olan bı olayı anlatmak ıstıyorum.. cok tatlı bı ÇOCUK metroda gıdıyorduk annesının gozunun onunde annesınden cocugu aldı SEVMEK İÇİNN ve ne zevk duyduysa hayvan herıf parmagıyla kızlıgını bozdu ? e sımdı nolacak ? sadece sevmek ıcın almısdı.. bırak boswer ıyı nıyetlıyse gunahı bızım olsun ama kımseye cocugunuzu vermeyınn opturmeyın sen nerden bılcen ne nıyetle optu bırak opmesın sartmı opmesı masallah desın gecsın.. kusura bakmayın bana kızmayın :S

Sevgilimde bende çocuklara bayılıyoruuzz
Özellikle sevgilim kız çocuklarına ölüp bitiyor resmen
Her erkek oğlum olsun oğlum olsun der bizimki tutturmuş hayır kızım olsun diye
Bir anneyle empati yapınca sizide haklı görüyorum kesinlikle bende çocuğumu çok kıskanırdım heralde.. yani kesin bende rahatsız olurdum.
Ama mesela sevgilimle ikimiz açısındanda bakınca olaya bazen hiç tanımadığı iş yerine geldiği bir ufak çocuğu öpüyor seviyor onunla konuşuyor
karşısına oturtup telefonda birşeyler gösteriyor poz verdirip resmini çekiyor
Peltek peltek konuşmalarına bayıldığı için sürekli birşeyler konuşuyor soruyor onlara
ve inanınki çocuklar iş yerinden ayrılmak istemiyorlar yada giderken bile arkalarına baka baka bb niyetine el sallayarak ordan ayrılıyorlar

Yani sizin açınızdanda gerçekten anlıyorum sizi ama bana göre tek çözümü herkesi tersliceksiniz bakkal gibi.

sızde bunu gordugunuz halde tepkı vermedınız mı ?

evet verdıysenız bunu sızden başkası gormedımı ?
bız bıle affınıza sığınarak soyluyorum ılk gece korkusu yasayan ınsanlarız
o yaslardakı çocuk hıcmı tepkı vermez canı yanmaz bağırmaz
hangı hıkayeden alıntı bu

anne baba olarak korkmaniz bir nebze dogal olabilir ama simdi degil bi buyusun 15-16 olsun asıl o zaman korkun yani kucucuk cocuk siz yaninizdan hic ayirmadiginiz surece allah korusun hicbirseycik olmaz icini ferah tutun

Evet kotu niyetlisiniz cocuga yabancilarin onlara dokunmasinda sakinca olmadigi mesajini verdiginiz icin yarin obur gun tacize ugradiginda buna izin vermesinde bir parca sizin de payiniz olursa kotu niyetlisiniz.

evet cok haklısınız .. zaten kızımız gercek dunyayla tanıstıgında bıcok sey normal gelmeye baslayacak... bız bırde buna onceden alt yapı saglarsak ne yaparız o kızımızı nasıl duzeltırız bunları kucuk gormeyelım arkadaslar kız cocuklarımz cok onemlı....

O hayvan o çocuğa o şekil bir hareket çekmeden önce annesi gözünü çocuğundan ayırmaması gerekiyor.
Yani hiç aklım almadı annesinin gözü önünde ve birçok insanın gözü önünde öyle birşey nasıl yapılabilir ki.
Bu çocuk giyinik değil mi yani yada annesi görmiyor mu ne şekil sevdiğini?

canım ben sana olayın ozunu anlattım hıkayenın tamamını degıl benım anlatmak ıstedıgım sey baskaydı.. elbettekı annesı farkettı herkes farkettı !! bu normal bısı deıl kımse kımsenın couguna dokunamaz sevemez gtsınler yegenlerını kendı couklarını sewsınler.. benım tepkı wermem yada wermedıgımn bı onemı su anda olmus bı olayı anlattım !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…