- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
hanımefendı kusura bakmayın belkı kendı ıcınızde haklısınız sıze kotu nıyetlısınızde dıyemeyız ama ben sıze gozumun onunde olan bı olayı anlatmak ıstıyorum.. cok tatlı bı ÇOCUK metroda gıdıyorduk annesının gozunun onunde annesınden cocugu aldı SEVMEK İÇİNN ve ne zevk duyduysa hayvan herıf parmagıyla kızlıgını bozdu ? e sımdı nolacak ? sadece sevmek ıcın almısdı.. bırak boswer ıyı nıyetlıyse gunahı bızım olsun ama kımseye cocugunuzu vermeyınn opturmeyın sen nerden bılcen ne nıyetle optu bırak opmesın sartmı opmesı masallah desın gecsın.. kusura bakmayın bana kızmayın :S
O hayvan o çocuğa o şekil bir hareket çekmeden önce annesi gözünü çocuğundan ayırmaması gerekiyor.
Yani hiç aklım almadı annesinin gözü önünde ve birçok insanın gözü önünde öyle birşey nasıl yapılabilir ki.
Bu çocuk giyinik değil mi yani yada annesi görmiyor mu ne şekil sevdiğini?
canım ben sana olayın ozunu anlattım hıkayenın tamamını degıl benım anlatmak ıstedıgım sey baskaydı.. elbettekı annesı farkettı herkes farkettı !! bu normal bısı deıl kımse kımsenın couguna dokunamaz sevemez gtsınler yegenlerını kendı couklarını sewsınler.. benım tepkı wermem yada wermedıgımn bı onemı su anda olmus bı olayı anlattım !
O hayvan o çocuğa o şekil bir hareket çekmeden önce annesi gözünü çocuğundan ayırmaması gerekiyor.
Yani hiç aklım almadı annesinin gözü önünde ve birçok insanın gözü önünde öyle birşey nasıl yapılabilir ki.
Bu çocuk giyinik değil mi yani yada annesi görmiyor mu ne şekil sevdiğini?
sızde bunu gordugunuz halde tepkı vermedınız mı ?
evet verdıysenız bunu sızden başkası gormedımı ?
bız bıle affınıza sığınarak soyluyorum ılk gece korkusu yasayan ınsanlarız
o yaslardakı çocuk hıcmı tepkı vermez canı yanmaz bağırmaz
hangı hıkayeden alıntı bu
canım egerkı anlattığın olayda durumdaki sey farkedılmıs olsaydı o herıf ordan sag çıkamazdı bu bır
ıkıncı olarak tepkının onemsız olduğunu düşünüyorsun o sekıldebu konudada bır tepkı vermen mantıklı degıl o halde
bu soyle bırsey oluyor o vakıt
bana dokunmayan yılan bın yasasın
Hayirr ya olamaz bu gercek olamaz nasil bir igrencliktir bu !!!!!!!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayirr ya olamaz bu gercek olamaz nasil bir igrencliktir bu !!!!!!!
rapor vermelısın dmedım benhayır canım ben tepkı verdım ya da vermedım dıye sana rapor vermek zorunda deılım onu soylemek ıstedım..
rapor vermelısın dmedım ben
usttede yorumladığım gıbı nerden baksak cok saçma hemen uydurulmuş yazılmış bır hıkaye dedıgım gıbı bızım bıle ne kadar canımız yanıyor korkuyoruz sekılden sekıle gırıyoruz nereden baksan saçmalık yanı .
Bu sekılde alıntıla yapılarak bırseyler yazılarak huzursuz etmeyelim bırbırımızı
canım ben sana olayın ozunu anlattım hıkayenın tamamını degıl benım anlatmak ıstedıgım sey baskaydı.. elbettekı annesı farkettı herkes farkettı !! bu normal bısı deıl kımse kımsenın couguna dokunamaz sevemez gtsınler yegenlerını kendı couklarını sewsınler.. benım tepkı wermem yada wermedıgımn bı onemı su anda olmus bı olayı anlattım !
durduk yere burda hıkaye yazacak degılım ... sana sacma gelmıs olabılır kusura bakma..
Sana gore doğruluk payı bulunabılır ben acık sozluyum aklımdan ıcımden gecenı soyledım sadece düşüncene saygım var bırsey demiyorum.
Sadece nereden baksna mantıksızoldugnu soyledım o kadar amacım tartışma yaratmak degıl emınımkı benımle aynı düşünen bayanlarda mevcut
çok merak ettim,tamamını anlatır mısınız:26:
Yani çocuklarımızı tabiki sakınmamız gerekiyor en rahat kadın bile annelik içgüdüsüyle ister istemez kıskanır çocuğunu.bı elbısesı yada etegı wardı ve kulotu wardı cocugun... yapan ınsan her yerde yapar bunu .. butun suc annesnde gıdıp cocugunu baskasına sewdırmek zorudna deıl sewmesn kardesm ve tutupta kucagına bırakmak.. ben sadece kımseye guwenmemeız gerektgnı soylemek ıstedım ama herkeste bı tepkı war anlamıyorum ben mı sacma dusunuyorum normal mı bunlar...
Yani çocuklarımızı tabiki sakınmamız gerekiyor en rahat kadın bile annelik içgüdüsüyle ister istemez kıskanır çocuğunu.
Benim annem anlatır mesela sokaktaki erkeği geçtimben doğduğumda hastanedeki hemşireler alıp götürünce bile dövesim geliyodu diyo
Ama ister alının ister alınmayın bu anlattığınız hikaye bana çok üçük geldi.
Yani metroya binmişliğimiz olmasa ortamı bilmesek eyvallah da.
Kaç tane göz var metroda çocuğun annesi var.
Eteğini kaldıracakta kilotundan vs vs tövbe Allahımm
ve herkeste gördü anneside diyosunuz.
Herşey olup bittikten sonra mı gördü peki millet bu olayı çocuk hiç mi huysuzlanmadı.
Herkes gördüyse o adam o metrodan nasıl sağ çıktı peki
Yapmayın Allah aşkına genç kızlar bile birisine sapııkkk diye bağırınca millet hemen adamın üstüne çullanıyor
birde ortalık yerde birisi minicik bir yavruya öyle harekette bulunacakta kimse birşey yapmicak
Heralde o bulunduğunuz metroda herkes sizin gibi "Tepki versem ne olacak ki" kafasındaymışş
sız bence dewamını arkadasa sorun o yazdı zaten hıkayeyı ben sadece yardımcı olmak ıstedım ve bu ulkede neler oldugunu bılelım ıstedım kotu bı nnıyetımde yoktu bı arakdasta yakından tanıdıgı bırının cocugun sureklı dudagından optugunu yazmıs nerden bılebılırız belkı yalnız kalsalar tecavuz edıcektı ? o da uydurmus olmalı ozaman durduk yere hıkayede yazmadım ... tepkım sıze degıl hanımefendı ıyı geceler herkese.. :s
sızde bunu gordugunuz halde tepkı vermedınız mı ?
evet verdıysenız bunu sızden başkası gormedımı ?
bız bıle affınıza sığınarak soyluyorum ılk gece korkusu yasayan ınsanlarız
o yaslardakı çocuk hıcmı tepkı vermez canı yanmaz bağırmaz
hangı hıkayeden alıntı bu
Yani çocuklarımızı tabiki sakınmamız gerekiyor en rahat kadın bile annelik içgüdüsüyle ister istemez kıskanır çocuğunu.
Benim annem anlatır mesela sokaktaki erkeği geçtimben doğduğumda hastanedeki hemşireler alıp götürünce bile dövesim geliyodu diyo
Ama ister alının ister alınmayın bu anlattığınız hikaye bana çok üçük geldi.
Yani metroya binmişliğimiz olmasa ortamı bilmesek eyvallah da.
Kaç tane göz var metroda çocuğun annesi var.
Eteğini kaldıracakta kilotundan vs vs tövbe Allahımm
ve herkeste gördü anneside diyosunuz.
Herşey olup bittikten sonra mı gördü peki millet bu olayı çocuk hiç mi huysuzlanmadı.
Herkes gördüyse o adam o metrodan nasıl sağ çıktı peki
Yapmayın Allah aşkına genç kızlar bile birisine sapııkkk diye bağırınca millet hemen adamın üstüne çullanıyor
birde ortalık yerde birisi minicik bir yavruya öyle harekette bulunacakta kimse birşey yapmicak
Heralde o bulunduğunuz metroda herkes sizin gibi "Tepki versem ne olacak ki" kafasındaymışş
Hakketen cocugun annesi ne yapti o durumda
Madem gercek bi olay sonunuda anlatin
Bende aslında sadece temizlik açısından bakıyorum ama yemek yiyoruz eşim ben kızım durup bizi izliyorlar rahatsız olup yemek yiyemiyorum düşün yanı.bak gec ama duruyorlar karsı masadan bizi izliyorlar.rahatsız oluncak bir durum değilmi bu?bende öZellikle erkeklerin sevmeainden hosnut değilim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?