kızım çok dikkat çekiyor :/

canım egerkı anlattığın olayda durumdaki sey farkedılmıs olsaydı o herıf ordan sag çıkamazdı bu bır
ıkıncı olarak tepkının onemsız olduğunu düşünüyorsun o sekıldebu konudada bır tepkı vermen mantıklı degıl o halde
bu soyle bırsey oluyor o vakıt
bana dokunmayan yılan bın yasasın

bı elbısesı yada etegı wardı ve kulotu wardı cocugun... yapan ınsan her yerde yapar bunu .. butun suc annesnde gıdıp cocugunu baskasına sewdırmek zorudna deıl sewmesn kardesm ve tutupta kucagına bırakmak.. ben sadece kımseye guwenmemeız gerektgnı soylemek ıstedım ama herkeste bı tepkı war anlamıyorum ben mı sacma dusunuyorum normal mı bunlar...

Hayirr ya olamaz bu gercek olamaz nasil bir igrencliktir bu !!!!!!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayır canım ben tepkı verdım ya da vermedım dıye sana rapor vermek zorunda deılım onu soylemek ıstedım..

Hayirr ya olamaz bu gercek olamaz nasil bir igrencliktir bu !!!!!!!

hayır canım ben tepkı verdım ya da vermedım dıye sana rapor vermek zorunda deılım onu soylemek ıstedım..
rapor vermelısın dmedım ben
usttede yorumladığım gıbı nerden baksak cok saçma hemen uydurulmuş yazılmış bır hıkaye dedıgım gıbı bızım bıle ne kadar canımız yanıyor korkuyoruz sekılden sekıle gırıyoruz nereden baksan saçmalık yanı .

Bu sekılde alıntıla yapılarak bırseyler yazılarak huzursuz etmeyelim bırbırımızı

durduk yere burda hıkaye yazacak degılım ... sana sacma gelmıs olabılır kusura bakma..

çok merak ettim,tamamını anlatır mısınız:26:

durduk yere burda hıkaye yazacak degılım ... sana sacma gelmıs olabılır kusura bakma..

Sana gore doğruluk payı bulunabılır ben acık sozluyum aklımdan ıcımden gecenı soyledım sadece düşüncene saygım var bırsey demiyorum.
Sadece nereden baksna mantıksızoldugnu soyledım o kadar amacım tartışma yaratmak degıl emınımkı benımle aynı düşünen bayanlarda mevcut

tamam arkadasım tamam anladım ben senii sende benı anla ama .... :S

çok merak ettim,tamamını anlatır mısınız:26:

sız bence dewamını arkadasa sorun o yazdı zaten hıkayeyı ben sadece yardımcı olmak ıstedım ve bu ulkede neler oldugunu bılelım ıstedım kotu bı nnıyetımde yoktu bı arakdasta yakından tanıdıgı bırının cocugun sureklı dudagından optugunu yazmıs nerden bılebılırız belkı yalnız kalsalar tecavuz edıcektı ? o da uydurmus olmalı ozaman durduk yere hıkayede yazmadım ... tepkım sıze degıl hanımefendı ıyı geceler herkese.. :s

Yani çocuklarımızı tabiki sakınmamız gerekiyor en rahat kadın bile annelik içgüdüsüyle ister istemez kıskanır çocuğunu.
Benim annem anlatır mesela sokaktaki erkeği geçtimben doğduğumda hastanedeki hemşireler alıp götürünce bile dövesim geliyodu diyo

Ama ister alının ister alınmayın bu anlattığınız hikaye bana çok üçük geldi.
Yani metroya binmişliğimiz olmasa ortamı bilmesek eyvallah da.
Kaç tane göz var metroda çocuğun annesi var.
Eteğini kaldıracakta kilotundan vs vs tövbe Allahımm
ve herkeste gördü anneside diyosunuz.
Herşey olup bittikten sonra mı gördü peki millet bu olayı çocuk hiç mi huysuzlanmadı.
Herkes gördüyse o adam o metrodan nasıl sağ çıktı peki
Yapmayın Allah aşkına genç kızlar bile birisine sapııkkk diye bağırınca millet hemen adamın üstüne çullanıyor
birde ortalık yerde birisi minicik bir yavruya öyle harekette bulunacakta kimse birşey yapmicak
Heralde o bulunduğunuz metroda herkes sizin gibi "Tepki versem ne olacak ki" kafasındaymışş

arkadaşım bende okuduğum anda bunları duşundum senın gıbı yanı karsımızdakı savunmasız bır çocuk doğruyu soyleyıncede bılmem ne oluyoruz yazarken ıyı okuyup yazsınlar o vakıt cunku arkadasın anlattığı sey nerden baksanız cok saçma yalansa yalan desın bırı çıksın
dıyorum kımse anlamıyor can bu parmağımız keıslınc ebıle ağlıyoruz zırlıyoruz kı karsımızdakı kucucuk bır çocuk o metrodakılerde ve annesı dahıl bunu görmüş olsaydı adamın pekmezını akıtırlardı yalan yok

sonrada gucenıyor arkadaş ustune gıttıgımız yok ama bır yerde haklıyız

siz görmüşsünüz olayı neden arkadaşa sorayım:44:

Hakketen cocugun annesi ne yapti o durumda
Madem gercek bi olay sonunuda anlatin

Hakketen cocugun annesi ne yapti o durumda
Madem gercek bi olay sonunuda anlatin

hanımefendı böyle bır olay gercklestıgını ortaya atan hanımefendı başka karıstrdınız sanırım ?
ben olayın gerçek olmadığına daır yorum yapıyorum tekrar okuyun ve yorum yapın

insanlara karşı bu kadar ön yargı, bu kadar güvensizlik de fazla yani. çogu çocuk dikkat çeker zaten, biraz da güzel giydirirsen iyice sevimli olurlar. insanların da içinden sevmek gelir ne var bunda ben de gider severim? pazardaki adama sapık muamelesi yapmışsın, sanki çocugunu yiyecekti o kadar insanın arasında. biraz sevip bırakırdı. başka çocukları da severler, bir tek senin çocugunu sevmek istiyorlar sanıyorsun herhalde adam ekmek parasını kazanmaya çalışıyor, bakmış bir tane de sevimli bir çocuk sevmek istemiş. bi de senin tavrına bak, hiç hoş degil. görgüsüzlük... sen pazarcı adama sapık muamelesi yaparsın, yarın öbür gün de başka kadın sana çocuguna uzun uzun baktın diye çocuk hırsızı ya da sapık muamelesi yapar müstehakını bulmuş olursun.

hijyen konusundaki çekinceler de abartılı kesinlikle. eskiden biz dışarıda oynardık hiç de hastalıktan kırılmadık. şimdikiler gibi 7/24 tertemiz elbiselerle gezmedik, hopladık zıpladık üstümüz kirlendi... akşam da gidip yıkandık. hasta falan da olmadım. hem her gün yedirdiginiz yiyeceklere de bakın bu kadar hijyenciyseniz. her gün yedirdiginiz şeylerde kim bilir neler var. restorana gittiginizde aşçı elini en son ne zaman yıkadı biliyor musun ki? onların da yaptıklarını yedirmeyin, aşçılara da pis insan muamelesi yapın bari

''bu devirde böyle'' diyenleri de anlamıyorum. devri mi var bu işin? eskiden pedofili yok muydu sanki ya da çocuk kaçırma? her zaman vardı, devirde degişen pek bir şey olmadı. degişen sizsiniz, herkese karşı aşırı güvensizlik, yok mikrop bile degmesin çocuguma falan... yok işte kaçırırlar, sapık dolu ortalık bilmem ne... herkese sapık olabilir diye şüpheyle bakanın hiç kusura bakmayın ama sorunları var demektir. ''kişi kendi gibi bilirmiş karşındakini'' demeyecegim ama yine de sorunlu geliyor bana böyleleri.

bir de erkekler sevmesin ama kadınlar sevsinmiş, o da gülünç yani. senin baban da erkek degil mi ya da kocan? bir gün böyle bir muameleye maruz kalmasını ister miydin? çocuk sevdi diye pedofili muamelesi görsün ister miydin? hem kadınlar da çocuk kaçırıyor. ama bu yüzden önüne gelene sapık ya da çocuk hırsızı muamelesi yapılması abes.

herkeste bir güvensizlik oluşturdular zamanla. devir degişti dediginiz aslında bu yani. bireysellik aldı yürüdü iyice. bu yüzden insanlar yan komşusunun bile kim oldugunu bilmez hale geldi. artık tek arkadaşınız televizyon, forumda tanımadıgnız insanlar ve psikologlar, yani parayla tuttugunuz sohbet arkadaşları, paranız oldugu sürece sizi dinlerler.

kısacası, ''görmemişin oglu olmuş, tutmuş sünnet ettirmiş''

burka al kizina sen iyisi, gecen lerde gördüm en fazla 3- 4 yasinda burka tarzi biseyler vardi üzerinde ,allahdan agzi acik ti nefes alabiliyordu minicik bedeni

Son düzenleme:

Zaten 3kuruşluk aklım vardı o da gitti burda yazılanları okuyunca ben bebeğimi bitanemi nasıl okula göndericem sapık dolu memleket çok üzülüyorum çocuklara kimse kötülük yapamasın aklından geçen ölsün hemen....

Siderolites

Yanlış anlamayın olayı siz kendiniz görmüşsünüz ama böyle bir olay sanırım 1996 da yaşanmış o da rivayet dilden dile dolaşıyor ne kadar doğru bilemeyeceğim.Hatta bu forumda da okumuştum bir yorumda.
Yani anne olmadıgım için mi bu kadar soğukkanlı bakıyorum olaya bilmiyorum ama ben abartıldıgını düşünüyorum.Her çocuk sevimlidir en nihayetinde.
Ben olsam ben de vıcık vıcık sevilmesini istemezdim ama ne kadar saklayabilirsiniz ki çocugu.Burada gidin elalemin adamının kucagına verin demiyorum kesinlikle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…