kızım çok dikkat çekiyor :/

Ben de sapıklıktan çekinmem ayak üstü sapıklık yapamaz ki onun eğitimini ben ancak çocuğuma veririm. Ben hijyen açısından sevmiyorum. Tanımadığım yaşlı insanların öpmesi falan. Annemlerde bazen apartmandan kadınlar görüyorum daha küçükken daha çok yapıyorlardı. Onu da dedim kızıma “öptürme kendini” diye. Ben yeni doğan yeğenimi yanağından öpmüyorum henüz.
Ancak gerçekten çok sapıklar da var..komşumuz kuaföre gitmiş de saçını yıkayan çocuk kızını perdenin arkasında kucağına almış ama böyle iyice oturtmuş terbiyesiz..tabi onun bakış açısına göre yazdım da olmaz da değil yani.
Ne insanlar var, dünya çok bozuk gerçekten.

o olay bana şehir efsanesi gibi geliyor.. bezi delip geçebilecek bir parmak olduğunu zannetmiyorum..

offf. feci bir şey

söylicek kelime bulamıyorum.. bu tür olayları duyup da paranoya yapmamak mümkün değil işte.

ben de buna vurgu yapmıştım daha önceki sayfalarda.
Eğer bunu çocuğun yanında çok baskılı yaparlarsa eğer çocukta bir ön yargı oluşacak insanlara pardon erkeklere karşı..
Onları potansiyel sapık ya da her an ona zarar verebilme modunda görecek.

Ben bir çocuğu sevmeye kalksam ve annesi bana ne münasebet dese o kadına sinir olurdum.

Sizde paranoya oluşmuş bence.

Bende.Ama sevdiğim çocuğun içine düşmüyorum küçük bir okşama belki küçük bir öpücük geçiştiriyorum(içimden içine düşmek geliyor bazen ama...)Annelerede hak veriyıorum ama

ne kadar güzel bence çok güzel bi çevreniz var kimse kimsenin çocuguna dokunmasın saçma sapan sözde sevgi gösterilerinde bulunmasın bana çok yanlış geliyor
belki paranoyaklık belki değil
bilmiyorum benim komşum evine gelen misafir çocugunu kızına tecavüz etmeye çalışırken yakalamış misaifr çocuğu 14 yaşında kendi kızı 5 yaşında 1 ay önce falan duydum bunu o zamandan sonra daha çok dikkat etmeye korkmaya başladım hiçbirimiz eve gelen misafir çocugundan korkmayız dimi hemde oda daha bi çocuk deriz ama işte ne zaman nerde ne olacak karşımızdakinin aklından neler geçiyor bilemeyiz kadıncağız kendi evinde en güvenlı olacağı yerde başına böyle bişey geleceğini ne bilsin
kızımada anlatıyorum ama bi noktada unutuyor örneğin sürekli kımseden şeker vb. ben izin vermedikçe alma ben yoksam kabul etme diyorum ama bazen unutuyor o şeker ona çok cazip geliyor

Yok artık yaa yazıklar olsunn kimseye güven olmazz

benim büyük oğlum da küçükken çok dikkat çekerdi.nereye gitsek sevmek için yanımıza gelirlerdi.bir kış otobüs yolculuğunda 24 saat yolda kalmıştık.oğluma tüm otobüs birlikte bakmıştı

Konu sahibi cok hakli sinir oluyorum su operek ve elleyerek sevenlere. Ben oglumda ayni sorunu yasiyorum en cokta openlere sinir oluyorum artik opmeyin diyorum zaten. Pismi temizmi hastami degilmi nerden bilelim mikroplarini sacmak zorunda degiller.

o hikaye asırlardır hiç değişmeden ağızdan ağıza dolaşır. Ana tema ise şudur: bu devirde babana bile güvenmeyeceksin.
Arkasından yaşlı kadınlar bir temasını söyler anlamadıysan iyice pekiştir diye..
Ben hiç sanmıyorum böyle bir şey olduğunu..
Aklı selim hangi kadın çocuğunu verir poşet mi bu Allah aşkına.

Yani bazen bu kk'deki yorumları anlamakta güçlük çekiyorum.sanki farklı ülkelerde yaşıyoruz.kardeşim daha geçen ay üç farklı pedofili vakası yaşandı bu ülkede ve hepsi cinayetle sonlandı.çocukların en büyüğünün yaşı 11 ve erkek.bu ülkede kız çocuklarına zincir halinde tecavüz vakalarını okuduk gazetelerde.yani yorumlara inanamıyorum.arkadaşım sen bildiğin yoldan şaşma.çocuğunu koru ve kendisini korumasını öğret.benim kızım 4.5 aylık.elinden tutanlara bile sinir oluyorum.sevmeyicersinler çocuk ya! Çok sevmek istiyorlarsa kendileri yapsınlar.bir yabancının dokunma hissi de öyle hoşlanılacak bir şey değil ayrıca.o yüzden bebekler çocuklar öpülmekten hiç hoşlanmaz.karşımdaki mutlu olacak diye çocuğuma niye bu iğrenç duyguyu hissettireyim ki ben onu anlamadım.Avrupa'da bir çocuğu uzaktan bile sevemezsin.hemen polise haber verirler.bizde de elin adamı gel kucağıma diyo,paranoyak olmuşsun sen diyorlar.hey allahım ya! Çocuk sevmeyen ölüyor sanki.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hicbi bebek cirkin değildir hepsi dikkat çeker. bence bu kadar buldumcuk olmayin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şu dediğin çok ilginç.
Sen bu yönden fazla bakıyor olabilir misin?
Israrla bir şeye yoğunlaşırsan öyle gelebilir sana.

:) orda bi anlatım hatası olmuş tüm erkekleri kastetmek istememişim konumda bahsettiğim tarzda yaklaşanlar üstünden örnek vermek istemiştim

bunu yapınca kendinizce laf mı sokmuş oluyorsunuz tebrikler

Bu hiç normal bir durum değil yalnız. Bütün çevreniz mi bu şekilde sizin?
Muhitten mi kaynaklanıyor acaba?
Çok tuhaf misafir çocuğunun tecavüz girişimi Allah Allah katliam çıkar valla bundan.

hicbi bebek cirkin değildir hepsi dikkat çeker. bence bu kadar buldumcuk olmayin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben kızım güzel demedim bence konuyu ve tüm yorumları okuyun sonra buldumcukmuyum değilmiyim

ben hem hijyen hem sapıklık,hem art niyet ,hemde çocuğun psikolojisi açısından bakıyorum
yani çocuk bu sapıkmı ,bu iyi niyetlimi bu hastamı, zaten anlayamaz. bizler anlayamıyoruz.
o yüzden. kadın yada erkek çocuğa ,hiçbir yabancının dokunmasına izin verme, düşüncesini aşılamak şart.
çocuğa erkek olursa hayır kadın olursa evet denirse o bu ayrımı farkedecek yaşta olmadığı için kafası karışacaktır
ona öğretilecek yabancının seni okşamasına,dokunmasına öpmesine izin vermemeyi öğretmek.
inan bu bir şey kaybettirmez. aslında olacakları engeller.
tekrar şunuda belirrteyim çok dikkat çekecek kadar güzellikte çocuklar var. ve bu yüzdende ilgi çok fazla oluyor.
arkadaşımın yeğeni gibi.
çocuk her dışarı çıkışta isyan halindeydi. artık anne dokundurtmuyor. hoş kız artık büyüdü 7 yaşında ama oda dokundurtmamayı öğrendi.
çocuğun sinirleride bozuluyor bu hareketlerden...

Son düzenleme:
Çok haklısınız, başından sahip çıkın tek bırakmayın yanınızdan ayırmayın. Koca adamlara ve kadınlara da çok yakınlık kurmasın.

Dünyanın bin birtürlü hali var.. sonradan dövüneceğinize şu an sıkıntı çekin. Evlat bu...

http://www.kayiplardernegi.com/index.php?page=detay&id=35&grup2=&gr=

http://www.kayiplardernegi.com/index.php?page=detay&id=10&grup2=&gr=

Bu iki kız hep aklımdadır, nerdeler kiminleler??? biri benimle aynı yaşta/ya da olacakmış...

Kim ne derse desin...

Mert aydın ı yeni okuduk daha. tamam herkes psikopat değil, bu kadar düşünmek insanı hasta da eder ama

bu ihtimaller az değil. 1000 de 1 olsa haklısınız...

Ama türkiye de yılda 16000 kişi kayboluyor ve çoğu çocuk...

Elinizden geleni ardınıza koymayın, koruyun kızınızı.

Bu hiç normal bir durum değil yalnız. Bütün çevreniz mi bu şekilde sizin?
Muhitten mi kaynaklanıyor acaba?
Çok tuhaf misafir çocuğunun tecavüz girişimi Allah Allah katliam çıkar valla bundan.

katliam çıkmıştı zaten .
tüm çevrem bu şekilde değil onu yapan dışarıdan gelen biri zaten
öpmelere falan zaten tepkiliydim bu olaydan sonra dahada korkmaya başladım anlatmak istediğim buydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…