şahsen ben ne kadının ne erkeğin dokunmasını istemem.
yabancı yabancıdır. bunun hastalığı var, art niyeti var.
uzaktan maşallah sana desin yeter. gerek yok öpmeye sarılmaya.
çocuğa öğretilecek şey hiç bir yabancıya kendini dokundurtma. bu bilinçte olmayacak yaştakinede ebeveyn engel olacak. zaten çocukta bir süre sonra bu hareketlere isyan ediyor. tepki veriyor.
Kesinlikle haklısınız. Geçenlerde kuzenimden öyle bir şey duydum ki şok oldum. Bir kadın 1-1,5 yaş civarı kızıyla dolmuşa binmiş dolmuş çok kalabalıkmış. Kadın kucağında çocukla zor duruyormuş. Bir tane dede yani yaşlı adam kızım ver çocuğu bana kucağımda otursun. Dolmuş fren falan yapar düşersiniz demiş. Adam yaşlı başlı diye kadında vermiş çocuğu adamın kucağına. Çocuk bir müddet sonra ağlamaya başlamış. Kadın çocuğu almak istemiş dede düşersiniz kızım otursun otursun demiş. Kadında sus kızım geldik kızım diye diye ineceğe yere gelmiş. Almış çocuğu inmiş. Ama çocuk durmadan ağlıyormuş. Eve gelmişler çocuk hala ağlıyor. Kadın çocuğun sağına soluna bakmış bir şey yok. Bezini bir açmış bezi kan içinde. Hemen hastaneye götürmüş. Meğer dede çok affedersiniz çocuğu yol boyunca parmaklamış. Kuzenimin arkadaşının eşi polis o anlatmış. Duyunca içim ürperdi.
offf. feci bir şeyKesinlikle haklısınız. Geçenlerde kuzenimden öyle bir şey duydum ki şok oldum. Bir kadın 1-1,5 yaş civarı kızıyla dolmuşa binmiş dolmuş çok kalabalıkmış. Kadın kucağında çocukla zor duruyormuş. Bir tane dede yani yaşlı adam kızım ver çocuğu bana kucağımda otursun. Dolmuş fren falan yapar düşersiniz demiş. Adam yaşlı başlı diye kadında vermiş çocuğu adamın kucağına. Çocuk bir müddet sonra ağlamaya başlamış. Kadın çocuğu almak istemiş dede düşersiniz kızım otursun otursun demiş. Kadında sus kızım geldik kızım diye diye ineceğe yere gelmiş. Almış çocuğu inmiş. Ama çocuk durmadan ağlıyormuş. Eve gelmişler çocuk hala ağlıyor. Kadın çocuğun sağına soluna bakmış bir şey yok. Bezini bir açmış bezi kan içinde. Hemen hastaneye götürmüş. Meğer dede çok affedersiniz çocuğu yol boyunca parmaklamış. Kuzenimin arkadaşının eşi polis o anlatmış. Duyunca içim ürperdi.
o olay bana şehir efsanesi gibi geliyor.. bezi delip geçebilecek bir parmak olduğunu zannetmiyorum..
Kesinlikle haklısınız. Geçenlerde kuzenimden öyle bir şey duydum ki şok oldum. Bir kadın 1-1,5 yaş civarı kızıyla dolmuşa binmiş dolmuş çok kalabalıkmış. Kadın kucağında çocukla zor duruyormuş. Bir tane dede yani yaşlı adam kızım ver çocuğu bana kucağımda otursun. Dolmuş fren falan yapar düşersiniz demiş. Adam yaşlı başlı diye kadında vermiş çocuğu adamın kucağına. Çocuk bir müddet sonra ağlamaya başlamış. Kadın çocuğu almak istemiş dede düşersiniz kızım otursun otursun demiş. Kadında sus kızım geldik kızım diye diye ineceğe yere gelmiş. Almış çocuğu inmiş. Ama çocuk durmadan ağlıyormuş. Eve gelmişler çocuk hala ağlıyor. Kadın çocuğun sağına soluna bakmış bir şey yok. Bezini bir açmış bezi kan içinde. Hemen hastaneye götürmüş. Meğer dede çok affedersiniz çocuğu yol boyunca parmaklamış. Kuzenimin arkadaşının eşi polis o anlatmış. Duyunca içim ürperdi.
Verdiginiz egitime karismak,mudehale etmek gibi olmasin ama ayibi ogretirken tam cinsel kimligin olusma doneminde bu kadar aa bak oraya bakmak gostermek ayip diye cocugun aklina kazimak ilerisi icin cok saglikli bir durum degil.Ayibi ogretirken de olusma surecinde olan cinsel kimligi zedeleyecek durumlari cok iyi tartmaliyiz diye dusunuyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben bir çocuğu sevmeye kalksam ve annesi bana ne münasebet dese o kadına sinir olurdum.
Sizde paranoya oluşmuş bence.
Çok ilginç ki gittiğim hiçbir yerde hiç kimse kimsenin çocuğuna dokunmuyor. En fazla çok dikkat çekiyorsa baktığını görmüşümdür. Çok sevimli çocuklar da görüyorum ne ben ne de bir başkasının dokunduğunu gerçekten görmedim. Park, bahçe gibi yerlerde daha çok olur bu tür şeyler ama en fazla başını okşar insanlar sanki.
Ama dediğin cümle tatlım senin poponu yerim bana çok itici geldi böyle yumuşak erkek konuşması gibi.
Pazarcının yaptığı zaten çok çirkin sapık da olabilir neden olmasın.. en korktuğum yerler pazarlardır benim.
Ancak sen olmayacaksın her zaman çocuğunun yanında, daha farklı ve tehlikeli ortamlarda tek de olacaktır.
O yüzden kızına bu eğitimi vereceksin.. tepki vermek kalıcı bir çözüm değil.
Şu dediğin çok ilginç.
Sen bu yönden fazla bakıyor olabilir misin?
Israrla bir şeye yoğunlaşırsan öyle gelebilir sana.
benim büyük oğlum da küçükken çok dikkat çekerdi.nereye gitsek sevmek için yanımıza gelirlerdi.bir kış otobüs yolculuğunda 24 saat yolda kalmıştık.oğluma tüm otobüs birlikte bakmıştı
ne kadar güzel bence çok güzel bi çevreniz var kimse kimsenin çocuguna dokunmasın saçma sapan sözde sevgi gösterilerinde bulunmasın bana çok yanlış geliyor
belki paranoyaklık belki değil
bilmiyorum benim komşum evine gelen misafir çocugunu kızına tecavüz etmeye çalışırken yakalamış misaifr çocuğu 14 yaşında kendi kızı 5 yaşında 1 ay önce falan duydum bunu o zamandan sonra daha çok dikkat etmeye korkmaya başladım hiçbirimiz eve gelen misafir çocugundan korkmayız dimi hemde oda daha bi çocuk deriz ama işte ne zaman nerde ne olacak karşımızdakinin aklından neler geçiyor bilemeyiz kadıncağız kendi evinde en güvenlı olacağı yerde başına böyle bişey geleceğini ne bilsin
kızımada anlatıyorum ama bi noktada unutuyor örneğin sürekli kımseden şeker vb. ben izin vermedikçe alma ben yoksam kabul etme diyorum ama bazen unutuyor o şeker ona çok cazip geliyor
hicbi bebek cirkin değildir hepsi dikkat çeker. bence bu kadar buldumcuk olmayin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben hem hijyen hem sapıklık,hem art niyet ,hemde çocuğun psikolojisi açısından bakıyorumBen de sapıklıktan çekinmem ayak üstü sapıklık yapamaz ki onun eğitimini ben ancak çocuğuma veririm. Ben hijyen açısından sevmiyorum. Tanımadığım yaşlı insanların öpmesi falan. Annemlerde bazen apartmandan kadınlar görüyorum daha küçükken daha çok yapıyorlardı. Onu da dedim kızıma “öptürme kendini” diye. Ben yeni doğan yeğenimi yanağından öpmüyorum henüz.
Ancak gerçekten çok sapıklar da var..komşumuz kuaföre gitmiş de saçını yıkayan çocuk kızını perdenin arkasında kucağına almış ama böyle iyice oturtmuş terbiyesiz..tabi onun bakış açısına göre yazdım da olmaz da değil yani.
Ne insanlar var, dünya çok bozuk gerçekten.
Bu hiç normal bir durum değil yalnız. Bütün çevreniz mi bu şekilde sizin?
Muhitten mi kaynaklanıyor acaba?
Çok tuhaf misafir çocuğunun tecavüz girişimi Allah Allah katliam çıkar valla bundan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?