kızım çok dikkat çekiyor :/

valla ben butun yorumları iyice okudum. memnun degilsiniz madem cocugunuza her masallah diyip bi makas alanin agzina patlatin gitsin. ne denir ki baska.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hiçte abartmıyorsun arkadaşım ,kız erkek farketmez ,ama kız çocuğuna daha bir özenli davranmak lazım bu gibi konularda,müge anlı bir ara bağırıyordu ,çocuğunuzu elletmeyin diye ,6 yaşında kızım var benimde ,vallahi bende rahatsız oluyorum ,gözümden ayırmıyorum asla ama siz gibi sevmeye çalışanlardan da hoşlanmıyorum ,heleki adamlar elleyecek yanağını sıkacak ,devir bu derece kötü iken ,yaptığınızda çok haklısınız .

Doğan Cüceloğlu çocuğunuzu öperken bile izin alın diyor. Herkes dokunmak için izin almalı bunu öğretin diyor. Ilk çocuğumu öperken izin mi alcam diyorsun. Ama adam boşuna söylemiyor.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

:44:ne lafı sokmuşum,ben de senin gibi yaşadığımı anlattım.bazı çocukların bir elektiriği var ilgi çekiyor işte.bence bu sözünle senin düşüncen belli oldu

Bence en doğrusunu yapıyorsunuz. Türkiye'de ve bizim gibi ortadoğu ülkelerinde her ne kadar sizin davranışınız tuhaf karşılansa da özellikle batıda bırakın yalnız bir çocuğun yanağını sıkıştırmak, başını okşamak, annesinin yanında bile annesinden izin almadan dokunmak çok kötü karşılanır. Hatta bir gün kapınızda polisleri bile görebilirsiniz. Ama bizim ülkemizde bu tip bir sınır yok. Ve ne yazık ki her sevip okşayanın iyi niyetli olduğunu da söylemek mümkün değil. Hergün haberlerde minicik çocuklara neler yapıldığını okuyoruz. Erkek ya da kız fark etmez kızınıza daha bu yaşta bu bilinci vermeniz lazım. Sizin ona dokunulmasından hoşlanmadığınızı gören kızınız da içgüdüsel olarak yabancıların kendisine dokunmasına tepki verecektir.

:44:ne lafı sokmuşum,ben de senin gibi yaşadığımı anlattım.bazı çocukların bir elektiriği var ilgi çekiyor işte.bence bu sözünle senin düşüncen belli oldu

benim düşüncem açık ve net zaten gizli değildi hee ama ben sizi yanlış anladıysam kusura bakmayın özür dilerim hakkınızı helal edin

Kardeşim geçen yıl amerikaya gitti diyor ki abla bebek arabasına yaklaşamazsın bile deli gibi tepki veriyorlar bizim buradaki gibi ay ne şeker diye dokunamazsın bile dedi...bizdede bu kültür yaygınlaşmalı maalesef etraf pedofili dolu...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sanırım pek yapacak birşey yok bu konuda çünkü hepimiz öyleyiz bir çocuk görmeyelim dışarda aman ne tatlı diye başlıyoruz. Neyseki hiç dokunma huyum yoktur başkasının çocuğuna hep sakınırdım..Doğru yapıyormuşum ben de kızımdan sonra anladım.. 6.5 aylık ve dışarda her gören bi laf söyleyip güldürmeye çalışıyor hatta benzinci de bile :) ben de sıkılıyorum ama o kadar takmadım açıkçası Allah kötülerden korusun yavrularımızı ..Bence siz de bu kadar kafanıza takmayın her çocuğu olan böyle şeyler yaşıyor ..
Dokunma ve öpme konusunda uyarın bence kimseden çekinmeyin gerisine de he diyip geçin..

amaaannn ne abarttınız be .. kadın korkmuş işte ortalık kötü ne var bunda ? haberleri hiç mi okumuyorsunuz daha o küçücük gizemi yeni vermedik mi toprağa? insanlar vahşi ve caniler allah korusun çocuklarımızı şimdi artık devir değişti kadınlar bitti sıra çocuklara geldi pedofili kol gezerken buldumcukla ne alakası var ? konu sahibesi arkadaşım sende çok dikkatli ol pazarcıya yaptığın doğru bir tavır yanlız abartma tedirgin olmakla haklısın sen kızına büyük insanmış gibi anlat söyle hiç anlamaz deme çocuklar herşeyi anlıyorlar

umarım... ama yakın zamanda çok zor.

Millet olarak çocuklara ayrı bir birey değil de oyuncak olarak baktığımız için paldır küldür çocuk rahatsız olur mu,istiyor mu diye bile düşünmeden hemen gidip sevmeler,başını okşamalar..çok itici gerçekten bu oryantal çocuk seviş tarzımız..

Dolayısıyla kızınız dikkat çeker mi çekmez mi bilemicem ancak benim kendi çocuğum olursa asla önüne gelen çocuğuma dokunup rahatsız edemez..çocukları bireyselleştirme eğitimi daha o yaşlarda başlar..

evet gerçekten korktugum için böyle bi konu açtım yolda üstümüze bi kedi atlasa bile korkar gelir birine anlatırız öyle değilmi
bazı arkadaşlar neden böyle tepki verdiler anlamıyorum ben kızım çok güzel diye hava atmadımki ben korkuyorum ortalık kötü niyetli insanlarla dolu onu anlatmaya çalışıyorum.
çok teşekkür ederim size ve anlayışla yaklaşıp ona göre yorum yapan herkese

Aynen öyle avrupada da,amerikada da gidip elalemin çocuğuna asla yaklaşamazsın şapır şupur..bu oryantal kültürlere özgü bir durum çocuk birey sayılmadığı ve saygı duyulmadığı için..bu sebeple tr de çocuklara yaklaşmak,kandırmakta çok kolay ve pedofili vakaları sürekli artıyor

rica ederim tatlım allah yardımcımız olsun ortalık çok kötü çocuğunuza da rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah ..siz eğitimini sıkı tutun herşeyi anlatın bir de dozunda bir şekilde kontrole devam ederseniz birşey olacağını sanmam allah korusun tüm evlatlarımızı

Burada size paronayak buldumcuk su bu diyen kadinlari onemsemeyin, cogunun cocugu bile yok, bi kismi ergen. Cok dogru bir yaklasimda bulunuyorsunuz. Evladinizi yabancilara elletmeyin, cocuk bunun yanlis oldugunu bilsin, tepki vermeyi kendini savunmayi ogrensin. Bu batida boyledir zaten. Dogu kulturlerinde var bu gel seveyim orayi burayi mincirayim. Sonra cocuk tecavuzleri sunlar bunlar.

Sizin hataniz da kizim cok ilgi cekiyor diye konu acmak olmus. Konuyu kizimi disarda sevmek icin ellemelerinden rahatsiz oluyorum diye konu acsaydiniz bunlar bu kadar yuklenmezdi

Son düzenleme:
tamam haklı olabilirsiniz ama herkezede tacizci tecavüzcümü bakacağız anlamadım konunuzu ve yorumları şaşkınlıkla okudum.ben de bir anneyim benimde bir kızım var tabi bende onu koruyorum ama siz baya abartmışsınız.iyi ve kötüyü evlatlarımıza anlatmamız lazım kız ya da erkek farketmez.

siz yannıda olduğunuz sürece birşey olmaz. insanların niyetini bilemezsiniz ama bende sokakta sevimli bir çocuk gördüm mü gidip yanağını sıkasım gelir.. ama yapmam tabi hijyen sebebiyle.. ama sizin düşündüğünüz açıdan da düşünmedim hiç. o yüzden herkesin sapıkça düşündüğünü de sanmıyorum. o kadar derin düşünüp bunaltmayın kendinizi. sakınılan göze çöp batar diye de bir durum vardır ki çok başıma gelmiştir. siz önleminizi alın gözünüzün önünden ayırmayın birşeycik olmaz

Ben konu sahini çok haklı buldum tepkinizi belli edin ne demek kucağıma otur, çocuk sevecekse kendi çocuğunu, torununu sevsin. Etraf çok kötü çocuğu sakınmakta fayda var sırf bu yüzden buldumcuk olacaksanız da olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…