o olay bana şehir efsanesi gibi geliyor.. bezi delip geçebilecek bir parmak olduğunu zannetmiyorum..
valla ben butun yorumları iyice okudum. memnun degilsiniz madem cocugunuza her masallah diyip bi makas alanin agzina patlatin gitsin. ne denir ki baska.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
:) orda bi anlatım hatası olmuş tüm erkekleri kastetmek istememişim konumda bahsettiğim tarzda yaklaşanlar üstünden örnek vermek istemiştim
bunu yapınca kendinizce laf mı sokmuş oluyorsunuz tebrikler
:44:ne lafı sokmuşum,ben de senin gibi yaşadığımı anlattım.bazı çocukların bir elektiriği var ilgi çekiyor işte.bence bu sözünle senin düşüncen belli oldu
umarım... ama yakın zamanda çok zor.Kardeşim geçen yıl amerikaya gitti diyor ki abla bebek arabasına yaklaşamazsın bile deli gibi tepki veriyorlar bizim buradaki gibi ay ne şeker diye dokunamazsın bile dedi...bizdede bu kültür yaygınlaşmalı maalesef etraf pedofili dolu...
amaaannn ne abarttınız be .. kadın korkmuş işte ortalık kötü ne var bunda ? haberleri hiç mi okumuyorsunuz daha o küçücük gizemi yeni vermedik mi toprağa? insanlar vahşi ve caniler allah korusun çocuklarımızı şimdi artık devir değişti kadınlar bitti sıra çocuklara geldi pedofili kol gezerken buldumcukla ne alakası var ? konu sahibesi arkadaşım sende çok dikkatli ol pazarcıya yaptığın doğru bir tavır yanlız abartma tedirgin olmakla haklısın sen kızına büyük insanmış gibi anlat söyle hiç anlamaz deme çocuklar herşeyi anlıyorlar
Kardeşim geçen yıl amerikaya gitti diyor ki abla bebek arabasına yaklaşamazsın bile deli gibi tepki veriyorlar bizim buradaki gibi ay ne şeker diye dokunamazsın bile dedi...bizdede bu kültür yaygınlaşmalı maalesef etraf pedofili dolu...
evet gerçekten korktugum için böyle bi konu açtım yolda üstümüze bi kedi atlasa bile korkar gelir birine anlatırız öyle değilmi
bazı arkadaşlar neden böyle tepki verdiler anlamıyorum ben kızım çok güzel diye hava atmadımki ben korkuyorum ortalık kötü niyetli insanlarla dolu onu anlatmaya çalışıyorum.
çok teşekkür ederim size ve anlayışla yaklaşıp ona göre yorum yapan herkese
Merhaba arkadaşlar
4,5 yaşında kizim var onunla sokaga vs. Ciktigimizda aşırı derecede dikkat çekiyor öyle aykırı bir giyimi yada davranışları yok ama yolda yürürken özellikle koca adamlar sürekli yanimizdan geçerken ya basini oksuyor yada yanagini sıkıyor kendilerince sevmeye calisiyolar.
Bu durumdan cok rahatsizim girdiği her ortamda dikkat çekiyor. Çok sıkılmaya başladım cunku korkuyorum artık ortalik cok pis kotu insanlarla dolu. Renkli gözlü falan değil . Ama nasil derler bi ışık var sanki herkesi çeken. Yolda yürüyoruz yanimizdan geçenler bi sey diyolar cok tatli vs gibi ardindan hemen düşüyor falan böyle oldugu icin de cok nazarda değiyor.
Esimde farketmis geçen pazar disari ciktigimizla bu ne ya yeter dedi sıkıldım artık bu ne her geçen cocuga dokunmaya çalışıyor diye sinirlendi . Biz cocugumuzu elimizden geldiğince eğitmeye calisiyoruz ama sokaktaki insanlara nasıl bir eğitim lazım bilmiyorum.
Dun bile pazarda bi tezgahta bisey bakiyorum pazarci kizima diyorki gelsene kucagima ne münasebet ya dedim aldim kizimi gittim cok sinir olmaya başladı. Varmi bu veya benzeri sıkıntısı olan yada fikri olan ne yapabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?