- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
bizden uzaklaştı cevresini değiştirdi alkol almaya başladı giyim tarzını değiştirdi destek alalım dediğimde ben hasta değilim diyip agresifleşiyor ne kadar anlayışla yaklaşsamda hep bişeyler gizliyor kendine zarar verecek şeyler yapmasından korkuyorum iletişim kurmakta zorlanıyorum
ben nedense escinselligin bir hastalık oldugunu dusunuyorum cunku hormanların calısması farklı yonde oluyor buda normal degil ki demekki o insan karsı cins yerine kendi cinsine ilgi alaka duyuyor elinde olmadan bunun tedavi edilebilcegini soyleyen doktorlarda var aslında arastırmak lazım daha detaylı
ben psikolojik bi durum olduğunu düşünmüyorum 4 yaşındayken elbise giydirmek istedim cocuk cıldırdı ben bunu giymek istemiyorum diye bir uzamana götürmek istediğimde karşı cıkıyor eş cinsel neden olunur sebepleri nelerdir hormonlarmı? psikolojik bi durummu? özenmekmi? yoksa doğuştan var olan bir duygumu?
eşcinsellik hormonal bi hastalık değildir.
benim erkeklik hormonlarım böbreküstü bezi kökenli çok yüksek tüylenme gibi bi problemimde var ama kendimi oldukça dişi hissediyorum.
hatta çevrem vucut hatlarımın çok güzel olduğunu ve çok çekici bir kadın olduğumu söylerler.
ayrıca evliyimde ve benim gibi erkeklik hormonu yüksek çok bayan var burda endokrinoloji bölümünde sohbet ediyorum onlarla hiçbirinden böyle birşey duymadım.
eşcinsellik hastalık değil tamamıyle cinsel bi tercihtir.
bu psikolojik bi olgudur.
ben eminimki konu sahibinin kızına hormon tahlili yaptırsak erkeklik hormonu gereken seviyesede çıkar.
hormonlar cinsel tercihi belirlemez sadece istek doyum ve cinselliğe fazla yatkınlıkta rol oynar.
sevgili kardeşim tabi araştırıyorum eşcinsel sitelerine giriyorum insanların yorumlarını okuyorum ve şöyle bir kanıya vardım ki forum sitelerinde bu tür insanların kendi yorumları şimdi 21 yaşında yanında bir cok arkadaşı ilişkileri olabilir ama zaman su gibi akıp gidiyor ve bir ailesi cocuğu hiç bir zaman olmıyacak ve 21 yaşındada kalmıyacak bizlerde bu dünyaya baki değiliz bu tür kişilerin sonu hep mutsuzluk ve yanlızlık oluyormuş ben hastalık olarak bakmıyorum fakat istedikten sonra aşılmayacak sorun yok 21 yaş ergenlik zamanı olmasada tecrübe yaşamamış hayata bakış acıları hep görmek istedikleri gibi oluyor oysa yaşannlar istnilenler hiç bir zaman olmaz ben kendim için değil kızım neden böyle oldu ben ne yaparımdan cok onun sonu ne olacak bu durum daha nekadar kötüye gider sonu yanlızmı olur hep korkularım var,bir kardeşimiz şöyle yazmış alkolü evde içsin arkadaşlarını tanıyın biz anne ve baba olarak dar bakışlı kişiler değiliz ailecekzaman zaman evimizde alkol alır eyleniriz fakat bunu hergüne taşımakta cok saçma değilmi sonucta ailenle yaşadığın bir ev bunun değerlerinide korumak gerekiyor değilmi ...Söyleyenler de olmuş. Evet, Eşcinsellik hastalık değildir. Eşcinselliğin toplumdaki yerini biliyoruz.(ki bu konuda daha çook yolumuz var.) Kabul görmeme gibi bi durumu varsa ve siz de üstüne gidiyorsanız. Size karşı tavırları sert olacaktır. Tedavi olmasını istiyorsunuz. Yalnız bu şekilde mutlu olduğunu da söylemişsiniz. Benim de eşcinsel arkadaşım vardı ve gayette mutluydu. Eşcinselleri kendi seçimeriyle kabul etmek gerekir. Tabi bi anne olarak endişeleriniz var. Onlar bi yana... Peki siz bu konuda bir şeyler okuyup araştırdınız mı? Merak ettim.
sen yazıların tamamını okumadın sanırım bir kaç değişime bakıp böyle bir kanıda bulunmadım bir kız sevgilisi var bir birlerine yazdıkları notlardan telefondaki msjlardan ve kız kardeşime anlattıklarından sonra emin oldumKızınızın marjinal arkadaşlar edindiği ,marjinal bir çevreye girdiği ortada .Ama yine de eşcinsel olduğunu göstermez bunlar.Böyle anlatınca gelip geçici şeyler gibi geliyor bu yazdıklarınız.
Her insan aynı olmaz ki ,mesela ben de çok kadınsı şeyler yapmaktan giymekten hoşlanmam ama yanlış anlaşılmasın tabi makyaj yaparım, rimel ruj mutlaka sürerim ama öyle çok da kadınsı takılmam.Düğün bayram falan olmasa etek,elbise giymem hiç.Ama eşcinsellikle uzaktan yakından alakam yok .Çocukken de öyleydim yani öyle cicili bicili elbiseleri giymek istemezdim hiç.Annem de hep zorlardı:).Şimdi de öyle ,hanım hanımcık veya böyle iddialı seksi şeyler falan giymem, tarz meselesi.
Kısaca bu anlattıklarınızdan kızınızın eşcinsel olduğu anlamını çıkartamadım ben.
sen yazıların tamamını okumadın sanırım bir kaç değişime bakıp böyle bir kanıda bulunmadım bir kız sevgilisi var bir birlerine yazdıkları notlardan telefondaki msjlardan ve kız kardeşime anlattıklarından sonra emin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?