Zor bir durum, sadece cinsel tercihi değişik olsa bir yere kadar anlarım ama giyim tarzını, hareketlerini değiştirmesi en önemlisi içkiye başlaması normal davranışlar değil.. Gerçekten bir anne için zor olsa gerek.. Bende 21 yaşındayım, bir anne nasıl hisseder anlayamam ama psikiyatriste bir şekilde gitmesi gerektiğini düşünüyorum..
kızınızla bu durumu konuştunuz mu
sizin için çok zordur tahmin edebiliyorum ama
kızınız çocuk değil 21 yaşında
farklı tercihleri olması onu kötü bi insan yapmaz
kendinizi üzmeyin onu anlamaya çalışın
Zaten endişesi kızının toplumdaki yeri ve geleceği... Yani anladığım kadarıyla öyle...
şurdaki bazı yorumları okuduktan sonra haksız da sayılmadığını gördüm
insanlar başka, farklı, öteki olana o kadar tahammülsüz ki
endişelenmekte haklı..
arkadaşlar 21 yaşında bir kızım var cocukluğundan beri farklı bir cocuktu ben bir türlü yakıştıramadım şimdi benden gizliyor ama ben herşeyin farkındayım ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım onu nasıl geri kazanmalıyım bilemiyorum ne olur bana yardımcı olun
Rica ederim. Sizi üzmek istemezdim. Önemli olan "önce insan olmaktır." elbette... Bunu anlayabilmeleri için eğitim şart diyeceğim ama Bakan dahi hastalık olduğunu iddia ediyor. Son mesajınız çok içten geldi. Bi an sizin yerinize koydum kendimi. Benim çocuğum, ablam veya kardeşim eşcinsel olsaydı? Benim yanımda her zaman yeri olurdu! Ama toplum? Sizin ya da kızınızın tedaviye falan ihtiyacı yok. Yalnızca toplumun bi elden geçmesi gerekiyor.
bizden uzaklaştı cevresini değiştirdi alkol almaya başladı giyim tarzını değiştirdi destek alalım dediğimde ben hasta değilim diyip agresifleşiyor ne kadar anlayışla yaklaşsamda hep bişeyler gizliyor kendine zarar verecek şeyler yapmasından korkuyorum iletişim kurmakta zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?