bizden uzaklaştı cevresini değiştirdi alkol almaya başladı giyim tarzını değiştirdi destek alalım dediğimde ben hasta değilim diyip agresifleşiyor ne kadar anlayışla yaklaşsamda hep bişeyler gizliyor kendine zarar verecek şeyler yapmasından korkuyorum iletişim kurmakta zorlanıyorum
eşcinsellik hastalık değildir diyenlerede sinir oluyorum niye hastalık değil normalmi yani bu,tabbiiki dışlamıycaz tü kaka demiycez ama bunu normal bişeymiş gibi de göstermeyin lütfen ,konu sahibinede yorumum önce siz bir yardım almalısınız bence davranışlarınız çok önemli ,çok fazla üstüne gitmeyin arkadaş çevresinden uzak tutmaya çalışmalısınız
Sevgili arkadaşım eşcinselliğin bir hastalık olmadığını bir çok bilim insanı söyler. Ayrıca bunu tedavi edicem diyen insanlarında hastalara ne büyük eziyetler etiğini "eşcinsel tedavileri işe yarıyor mu" diye aratabilirsen arama motorlarından.Mesela cinsel eğitim tedavi ve araştırma merkezinin başkanı televizyondada bu konuda açıklama yapmıştı hastalık olmadığına dair bilimsel açıklamasını yapmıştı gayet normal bir şey. Normal görülmemesinin sebebi toplumun dini,kültürel vb. özelliklerden dolayı bunu örtmesi vs..
Bırakalımda onlara hasta diyebilecek insanlar bu konuda eğitimlerini tamamlamış, tezleri olan insanlar olsun. Onlardan iğrendiğin için veya normal bulmadığın için onlara bir tıp terimi olan hasta sıfatını yüklemeyelim.
Bana hasta deme, bir daha deme, çünkü ben hasta değilim.
Çünkü gayet sağlıklıyım ve buradayım.
Alışın!
Bir kere hasta kelimesini bu konuda tıbbi açıdan uzman kişiler kullanabilir tam açıklamasını bulması açısından,merak ediyorum sizin böyle bir uzmanlığınız var mı?Bunu sizi rencide etmek için değil eğer varsa bu konuda sizinle konuşmak için soruyorum. ,a normal olarak algılamanız ise farklı bir durumdur. Ayrıca doğaya aykırı bir durum falan değildir doğada bir çok hayvan üreme dışında eşcinsel eğilimlerde bulunur, bu durumda doğaya aykırı olan bir şey yok ha tabi siz buna rağmen doğaya aykırı diyorsanız sizde doğayı tanımlamanızı isterim büyük bir içlikle ve son olarak bu bir tercih değildir. Bir yönelimdir yani elimizde olan bir şey değildir anne karnında ki yaratılışımızda belirtilir,genlerde şifreli bir olay olduğu düşünülmektedir bilim adamlarınca. Lütfen daha açık, bilimsel bilgi almak için aşağıda ki alt yazılı animasyon açıklamayı izleyin ayrıca videoda doğadaki eşcinsel eğlimleri olan canlıların uzun bir listesini görebilirsiniz.seninle hastalıktır değildir olayına girmem, bana göre hastalıktır ve doğaya aykırı bir durumdur sana göre normal olabilir öyleolmuşki sende bunu seçmişsin saygı duyarım, ama bu gerçekleri değiştirmez sizde buna alışın!
benim tanıdığım bir kişi vardı o da eşcinseldi ve özel bir hastanede iki haftalık bir tedavi gördü kişilik duygularını ön plana cıkardılar. cinsel istek ve arzuları farklılaşmıştı bir aylık bir süre icerisinde nasıl olduğunu bilmiyorum ama yalnış değilsem özel doğan hastanesine gitmişti istanbuldaki cennet mahallesindeki.
neden üsteliyorsunuz anlamadım size size saygı duyarım dedim ama bu benim fikrimi değiştiremez,buraya video koymuşsunuz bende buraya eşcinselliğin hastalık olduğuna dair netten birsürü dökümanlar koyabilirim ama gerek yok , bu çabanız anlamsız ,iyi günler...
benim tanıdığım bir kişi vardı o da eşcinseldi ve özel bir hastanede iki haftalık bir tedavi gördü kişilik duygularını ön plana cıkardılar. cinsel istek ve arzuları farklılaşmıştı bir aylık bir süre icerisinde nasıl olduğunu bilmiyorum ama yalnış değilsem özel doğan hastanesine gitmişti istanbuldaki cennet mahallesindeki.
pardon siz hala hasta kelimesini kullanıyorsunuz ben rahatsız oluyorum o yüzden ben size hastalıklı demeyi uygun buluyorum: Lütfen ön yargı hastalığınızı tedavi ettirin.hastalıklarını kabul ettikleri sürece tedavi edilebiliyor demekki
pardon siz hala hasta kelimesini kullanıyorsunuz ben rahatsız oluyorum o yüzden ben size hastalıklı demeyi uygun buluyorum: Lütfen ön yargı hastalığınızı tedavi ettirin.
seninle hastalıktır değildir olayına girmem, bana göre hastalıktır ve doğaya aykırı bir durumdur sana göre normal olabilir öyleolmuşki sende bunu seçmişsin saygı duyarım, ama bu gerçekleri değiştirmez sizde buna alışın!
o zaman tedavi görmeyen eşcinselleride (!) içine katarak neden hasta bireyler olarak gördüğünüzü söylüyorsunuz ? Tamam bu benim düşüncem diyebilirsiniz. Ama öncelikle bana sorabilirsiniz hasta mısın diye. Bende hayır hasta değilim topluma hiçbir zararım olmadı sadece kadınlarla sevişiyorum, bazı sapıklar yüzünden-insanları sürekli bel altı cinsel yaşamlarıyla değerlendiren-hasta damgası yiyorum derim.hasta kelimesi neden sizi rahatsız ediyor anlayamadım arkadaşın tanıdığı eşcinselmiş hastahanede tedavi olmuş ,biz hastahanede tedavi görenlere hasta diyoruzda...
doğaya aykırı mı?? ben kedilerde, muhabbet kuşlarında vs. eşcinsel yaklaşım gördüm... siz görmediniz diye doğaya aykırı olmuyor bu
doğanın kanunu nedir bir kadın bir erkek ilişki kurar ve yeni bireyler oluşur bu işleyiş bu şekilde gider,erkekler erkeklerle kadınlar kadınlarla sevişsin eee... doğaya aykırı derken bunu demek istedim, ayrıca sadece doğaya değil dinimize de kanunlara da aykırı bir durumdur ,benim fikrim budur saygı duyulmasını rica ediyorum çünkü ben herkesin fikirlerine saygı duyuyorum ,cvp hakkı doğacak yorum yapmazsanız iyi olur konuya başka yorum yapmayı düşünmüyorum
Peki ne yapalim???
Var olan seyi yokmu sanalim???
Escinsellik insanlarin oldugu sürece vardi vede olacak. Buna artik Türkiye`de alissin.
Onlarida Allah öyle yaratmis, simdi Allah`a karsimi gelelim?
Kimse isteyerek escinsel olmuyor, dogustan beri olan bir dyuguyu nasil yok sansinlar, örtbas etsinler, nereye kadar bastirsinlar duygularini???
Biraz daha empati, biraz daha bilgi, biraz daha egitim sart bu konuda bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?