- 15 Nisan 2010
- 589
- 31
- 318
- 60
- Konu Sahibi melankoli59
merhaba arkadaşlar.Kızım evleniyor alışmak çok zor kızları olan yada evlenen arkadaşlar bana yazarsanız paylaşırsanız sevinirim senağlama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ediyorum.Allah seninde mutluluğunu daim etsin.Annenle kardeşininde mutlulukları hiç bitmesin.Benim durumum biraz farklı kızım kaçak olduğu için ayrı ev açmadılar.Ben ziyaretine bile fazla gidemiycemsenağlamaçok üzgünüm. benim kızımda çok mutlu olur inşallahKendi annemi hatırladım sizi böyle görünce
Benim annem çok kötü olmuştu kızkardeşimi evlendirdiği zaman...
Hala hıçkıra hıçkıra ağlaması gitmez gözümün önünden.
Uzun zaman önce evlendiğini düşünmeyin sakın ,daha taze 1 sene bile olmadı.
Şuan hamile,rabbimin izniyle 1 ay sonra anne olcak kardeşim kaydirigubbakcemile2
Annem kardeşimin evlenmesi üzerine moralmen sıfıra düştü.Hatta sıfırın da altına...
Düşünün ben gurbete gelin geldiğimde annem bu denli üzülmemişti ki kardeşim kayseri de gelin oldu,annem de orda şuan.
Kardeşim de çok bağlıydı anneme ama naptı etti annemi de aldı yanına.Şuan beraber oturuyorlar.
Benim babam rahmetli ,ben okuyordum .Annemle kardeşim sıkıca kenetlendiler birbirlerine.Nerdeyse beni bile dışladılar düşünün..
Şimdi çok mutlular ana kız...
Sizin kızınıza da mutluluklar diliyorum en içten dileklerimle...O mutlu olsun da sizin de mutluluğunuz gelir peşinden.
Rabbim sıkıntılı anlarını göstermesin ...
Çok teşekkür ediyorum.Allah seninde mutluluğunu daim etsin.Annenle kardeşininde mutlulukları hiç bitmesin.Benim durumum biraz farklı kızım kaçak olduğu için ayrı ev açmadılar.Ben ziyaretine bile fazla gidemiycemsenağlamaçok üzgünüm. benim kızımda çok mutlu olur inşallah
merhaba arkadaşlar.Kızım evleniyor alışmak çok zor kızları olan yada evlenen arkadaşlar bana yazarsanız paylaşırsanız sevinirim senağlama
Beni üzen konulardan biride kızım küçük değil ağustosta 25,ini bitirecek 2yıllık okulu bitirdi 4 yıla tamamlamak için hala okuyordu bunu yapacak kız değildi nasıl kandı hala inanamıyorum akrabalarımız dostlarımız herkes şaşırdı,çünkü iş arıyordu kesinlikle iş bulmadan evlenmem diyordu.çokta güzel bir iş imkanı çıkmıştı orta derece ingilizce öğrenmesi gerekiyordu babası ona ingilizce öğretmeni bulduğu gün kaçtısenağlamaama derlerya insanın bazen basireti bağlanıyor diye gönül bu kızımda bir anda kapıldı karar verdi herhalde diyorum:çok üzgünüm:gidemiycem dediğime bakmayın benim kaçtığından beri her hafta ordayız ama bazende içerliyorum nedense onunla daha yalnız kalıp dertleşemedik diye.ileride ayrı ev açaçaklar ozaman daha rahat olucaz değilmi sence.teşekkürler sanaa.s.lütfen gidemiycem demeyin. benim annem hep der ki... giden kızın arkasında bir kere duruluyorsa kaçan kızın arkasında iki kere durulur diye.
onu bu durumu kullanarak ezmelerine üzmelerine izin vermeyin. sürekler hafta gidin ve onun da gelmesini sağlayın.yanında olun. ayrı eve çıkacaklardır elbet.
ve evliliğine eşine güvenmeden bebek yapmasın.
kızınız kaç yaşında?
teşekkür ederim.Bende öyle diyorum inşallah çok mutlu olur bende ileride boşuna üzülmüşüm derim.kızım mutlu olsun yeterki değilmisenağlamaKaçması kötü olmuş, neyse sıkmayın canınızı. İnş mutlu olurda kaçtığını bile hatırlamazsınız.
Allah yuvasında huzur , mutluluk versin. Hayırlı olsun şimdiden.
işte böyle erginsa okadar büyüt kolla kızını sonra böyle uçsun yuvadan çok zor ama yinede senin dediğin gibi allah sabır veriyor gerçekten.Diyorumki onunda bir hayatı olacak bizler nasıl yuva kurduysak oda kuracak diyorum öyle avunuyorum.Düğününü göreyim dahada alışırım herhalde.kızım çok mutlu olur inşallahsenağlamaçok zor kızını ellere vermek benim kızım daha 15 yaşında şimdiden gideceqi günü düşünüp üzülüyorum hattav sizin yazınızı okurken bile gözlerim doldu Allah sabrını veriyorb katlanıyorsun iştee inşallah mutlu olur kızınız ve aklınız kızınızda kalmaz
sağol canım.Ben zaten kendimi nasıl teselli edeyim bilmiyorum.sevdiğiyle tanışalı daha 3 ay olmuştu biz daha tanışmamıştık yoksa biz kızımızı sevdiğine vermeyecek aile değiliz.Şartlar kötüde olsa bunu ona anlatır olsun ben seviyorum dese yine verirdik. bizde şimdiki gibi çekimser kalmazdık.olan oldu artık şimdi arkaya değil önümüze bakıcaz zaman herşeyin ilacıdır demişlermafoldumbenkızınızı Allah mesut etsin öyle veya böyle bi şekilde kız evladı zamanı gelince sen vermesen bile kendi gidiyor.inşallah keşke diyeceği şeyler yaşamaz ben ençok neden kaçtığını merak ettim aklı başında olacak yaşta acaba sizmi vermek istemediniz sevdiğine?
a.s.teşekkürler canım.inşllaholsun Allah büyük, ilerde kendi evlerine çıkarlar. inşallah çok mutlu olurlar, siz de mutlu olursunuz. boshayallersmile
çok sevindim canım:ecrin_bebek:bence doğru karar vermişsiniz çünkü kızın büyümüş. bebek düşünürsen İlerde sana arkadaş olur yalnız kalmazsın.Şimdiden hayırlısı olsun canıminşallah canım Allah mutlu mesut etsin bizde eşimle bir bebek sahibi daha olmaya karar verdik onlar büyüdükçe yalnız kalma korkusu sarıyor insanı