kızım evleniyor:-(

yellowbomb sana o kadar kiziyorum ki hem sevimli geliyor yazilarin hem gicik oluyorum
bu genc yasta evlenme merakina :)
anlayamiyorum ne yapiyim.. insallah hayirli guzel bir yuvan olur daha ne diyim :)

Melankoli gercekten takdir ettim ve benim annemde sizin gibi.. bende anne olacagim ve anneligin ne oldugunu tahmin etmeye basladim
burnumun diregi sizliyor karnimdaki bebegi dusundukce..
kizinizin yerini bir sey tutamaz evinzide ama sizde farkli mesguliyetler arayin.. ve umarim sadece kucuk capta ozlemlerinizden baska
bir sorununuz olmaz..

yellowbomb sana o kadar kiziyorum ki hem sevimli geliyor yazilarin hem gicik oluyorum
anlayamiyorum ne yapiyim.. insallah hayirli guzel bir yuvan olur daha ne diyim :)

Melankoli gercekten takdir ettim ve benim annemde sizin gibi.. bende anne olacagim ve anneligin ne oldugunu tahmin etmeye basladim
kizinizin yerini bir sey tutamaz evinzide ama sizde farkli mesguliyetler arayin.. ve umarim sadece kucuk capta ozlemlerinizden baska
bir sorununuz olmaz..

ama ben onu anliyorum. siz evli oldugunuz icin, evlenememenin noldugunu anlayamazsiniz :( cidden cok uzucu bi durum.

konuya gelirsek, melankoli bu yaziyi okuyunca annem aklima geldi anneler cok uzulur ama insallah cok mutlu olur da bugunlerinizi unutursunuz..

Kızım oldugunda tursusunu kuracagım, kimselere vermeyecegim onu.. :61:
Allah mutlu mesut etsin insalah pisman olmaz.
İnsanın kızının olması bambaska birsey gözünden sakınıyorsun incinmesin diye yuvadan ucup gitmesi de o denli üzücü.
Ama doganın kanunu benim dedos 8 kız evlendirmis valla masallah:52:

teyzecim bende diyorumki bir evlensem gözümden yaş akmaz diyorum vallahi:1: okadar istiyorum bunu...sizin kızınızda benden daha fazla istemişki kaçmış yani diyeceğim o ki üzülmenize gerek yok bizler evlenince hayalimizekavuştukça malesef sizler kadar pek üzülemiyoruz tabi üzülen var ama benim gözümden yaş akmayacağı kesin ailemi çok seviyorum ama yuva kuramamak da bi okadar acı:5:

Dünyadaki tek hayalim evlenmek degil öyle bir hayalim bile yok :27:
Hersey zamanı gelince olur!! Kısmet bu isler yani.
5 yıllık bir iliskim var cok fazla sevmeme ragmen aileme de bir o kadar düskünümdür annemin babamın sözü düsünceleri benim icin cok önemli.
Beni bu yasa getiren insanların yanından ayrılıp gitmek malesef ki beni salya sümük aglatır.:43:
Hem aglarım, hem giderim hesabı.:61:

bir sorununuz olmaz..

amin.......................

Dünyadaki tek hayalim evlenmek degil öyle bir hayalim bile yok :27:
Hersey zamanı gelince olur!! Kısmet bu isler yani.
5 yıllık bir iliskim var cok fazla sevmeme ragmen aileme de bir o kadar düskünümdür annemin babamın sözü düsünceleri benim icin cok önemli.
Beni bu yasa getiren insanların yanından ayrılıp gitmek malesef ki beni salya sümük aglatır.:43:
Hem aglarım, hem giderim hesabı.:61:

benim tek hayalim bu................................

yellowbomb bu arada bence gayet guzel bi kizsin, istemeye falan gelen muhakkak oluyodr sen mi begenmiosun?

canım istemeye gelen olması için kabul etmem lazım heves eden falan beğenen oluyor ama ben kimseye yüz vermiyorum allahım gönlümde olana nasip etsin beni inşallah amin

yaşadıklarınızı o kadar iyi anlıyorum ki bende kaçtım annemin tek kızıydm üstüme titrerdi sizinle annemde aynı durumda şuan bende kayınvalidemle oturuyorum bu yüzden biricik annem gelemiyor kızınız o kadar yaknızdır ki şuan ben annemle her gün telefonda konuşmama rağmen herşeyin bi nebzede olsa düzelmesine rağmen her gün biraz daha pişmalık duyuyorum bende 2 senelik okulu bitirdim kızınız gibi 4 senelik için dgs sınavlarına hazırlanıyodum neden yaptım bilmiyorum neden kaçtım şimdi bir sorun yaşasam dahi anneme hep iyiyim diyorum ama değilim annemşn yanında bir gün daha olmak için herşeyi verirdim hani damadınızı arıyouşsunuz ya getiirn diye belki maddi sıkıntılar çekiyolardır siz bence gizlice kızınıza bir miktar para yollayıp gelmesini sağlayın sanırım onunla aynı şeyleri yaşıyoruz destek olun ona ve sakın yalnız bırakmayın emin olun annenin sevgisi herşeye bedel ben şuan hamileyim dilerim herşey geçer
shelin kızım kurduğun yuvada inşallah çok mutlu olursun..Beni duygulandırdın :43::43:Kızımın yeni kaçtığı zamanları hatırladım..Anneciğinin şu an ne durumda olduğunu çok iyi anlıyorum..Fakat sen şimdi geriye doğru bakma aklın buna takılmasın kurduğun evlilikte mutlu olmaya bak..Baba evindeki gibi rahat olmayı bekleme şimdilik zamana bırak, eğer ufak tefek sorunların olursada annenle dertleşebilirsin çekinme anneler bu günler için var canım..Bak bebeğinde olacak..Her şey güzel olur inşallah canım.. Benim torunum oldu çok güzel bir duygu kızım mutlu sende mutlu olacaksın canım..Tabiiki kızımın sıkıntıları var olmazmı kayınvalideyle oturuyor ev dar üstelik bunların maddi durumlarıda iyi..Sizinde gün gelecek ayrı eviniz olacak mutlaka zaman lazım ..İnşallah sorunları aşar çok mutlu olursun canım..Kendine iyi bak :16::16::16:

teyzecim bende diyorumki bir evlensem gözümden yaş akmaz diyorum vallahi:1: okadar istiyorum bunu...sizin kızınızda benden daha fazla istemişki kaçmış yani diyeceğim o ki üzülmenize gerek yok bizler evlenince hayalimizekavuştukça malesef sizler kadar pek üzülemiyoruz tabi üzülen var ama benim gözümden yaş akmayacağı kesin ailemi çok seviyorum ama yuva kuramamak da bi okadar acı:5:
Canım benim tabiikide sizde yuva kurmak istiyceksiniz fakat kendi ayaklarınızın üstünde durmayı öğrenin baştan aceleniz ne evlenince bir daha geriye dönüşü yok..Sorumluluk başlıyor o zaman evde geçirdiğiniz zamana benzemez canım heleki kayınvalide yanında oturursanız düşünsene..yellowbomb inşallah hayırlısıyla iyi bir kısmet çıkarda yuva kurarsın canım...

Son düzenleme:
Back
X