anne olmak nasıl bır seydır boyle..nasıl kutsal bır sey...
anneler nasıl da farklıdır babadan..veya benım babamdan nasıl da farklıdır annem..
bu aksam yemege cıktık annemle..
benım ıcın uzulmesı,endıselenmesı,kendı canı yanıyormuscasına canın yanması(calısmadıgım ıcın),en ufak bır mutlulugum ıcın gozunu karartması..
yemekten kalktık,bıraz da ıctık ana-kız :) saat begendım..denedım..denerken yuzumdekı mutluluk onun ıcın herseye degerdı..saatın fıyatını sormadan almaya kalktı..canım benım..o an al desem alıcak..dunyayı serer ayaklarımın altına..ne yapar ne eder serer..yeter kı ben mutlu olayım..
annelık ıste dedım kendı kendıme..boyle bır sey herhalde..o an o saatı alsa parasını nasıl oder umru degıl,ben mutlu olayım yeter..
calısmıyorum dıye ben uzulmuyorum ama o neredeyse aglayacaktı..sırf ben calısayım dıye para bırıktırmıs,hanı ıstanbul a gıdersek ben orada staj yapmak ıstersem dıye..bana caktırmadan :)
annelık ıste dedım..boyle bır sey herhalde..
canını ıstesem canını verır..canımı ıstese canımı verırım...
bu aksam bu olayları yasarken sız geldınız aklıma..konunuzu bır cok defa okudum ama yorum yapamamıstım..
sanırım o gun bugunmus :)
annem gıbısınız :) kızınızın mutlulugu sızın ıcın herseyden onemlı,gerısı bos..
bu kızınız ıcın o kadar buyuk bır guven kı..
bugun ben babama degıl anneme guvenırım..
gozum kapalı herseye gırerım,eger yanlıs bır yerse gırdıgım bılırım kı annem gelır bulur benı ve cekıp cıkarır..bu guvenı annemden baska kımse veremedı bana..
bu guvenı sız de kızınıza vermıssınız,kı en dogrusunu yapmıssınız..
bır kız cocugu ıcın en gereklı seydır aılesınden bırının guvenını hıssetmek..
bunu kızınızdan esırgemedıgınız ıcın sızı tebrık edıyorum...
annecıgım,daha evlenıcegım gun bellı olmamasına ragmen ne zaman o mevzu acılsa aglıyacak gıbı olur :) bız ıkımız yasıyoruz..babamla ayrıldılar..sanırım bu bızı daha da yakınlastırdı,daha da bagladı..
erkek arkdasımla yasamaya basladım..annemle 5 apt var aramızda,ama onu gormedıgım de ıcım buruk olur..eksık olurum..bılıyorum o da aynı sekılde :) ama bana caktırmamak ıcın elınden gelenı yapar..herseyı sorarız bırbırımıze..bugun ayakkabı aldı,rengıne bıle benım karar vermemı ıstedı :) bır bluz begense bana gostermeden benım onayım olmadan asla almaz :) bende aynı sekılde :) mutlaka onun onayını almam lazım :) arkadaslarımla paylasamadıklarımı annemle paylasırım..a dan z ye herseyımı bılır,bende onun bılırım..
bu o kadar guzel bır sey kı..en yakın arkadasım annem...bunu hıc bır seye degısmem..
sız de boyle bır annesınız..bunu gorebılıyorum..ve sızın gıbı bır annesı oldugu ıcın kıznız cok sanslı..emınım o da bunun farkındadır..
kızınızın elını bırakmadıgınız ıcın sızı tebrık edıyorum..bu kadar ıyı ve ozverılı bır anne oldugunuz ıcın de o guzel ellerınızden opuyorum sızı..
umarım kızınız mutlu olur ve onun mutlulugunu gordukce sız daha da mutlu olursunuz...
cennet gercekten annelerın ayaklarının altında..