kizim gay cizgi romanlari okuyor

pembis birisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2021
7
2
1
40
hanimlar selam yardiminiz ihtiyacim var dun aksam kizim telefona bakarken uyumustu telefonunugin sifresi var giremiyorum dun aksam acik bırakınca bakiyim dedim cizgi roman gibi bisey vardi iki erkek opusuyordu biraz baktim sapikca seyler gosteriyorgdu ben kizimin boyle seyler okumasini istemiyorim ama konuyu nasil açarim bilmiyorpm

Ne okuyorsun kuzum 😂
14yasinda diyorsun "kizinizin" yasi sorulunca. Simdide 16 yasindayim diyorsun.
Fake diye soylenmem genelde, Ama buram buram fake kokusu geliyor
ya ben kendim 16 yaşındayım 14 yanlış oldu pardon kafam karıştı :/

ee şey aslında bu sahte bi hesap ben kendim 16 yaşındayım en son webtoon yani hentai gibi ama daha uzun ve renkli çizimleri olan hikayeler okurken açık bırakıp uyumuştum annemin gördüğünden şüphelendim bu yüzden bu konularda ortalama olarak annemin neslinden olan insanların görüşleri nasıl öğrenmem gerektiğini düşündüm annem çok muhafazakarda yakalanmaktan koruyordum o yüzden ama kötü tepkiler gelmemesi içimi rahatlattı
E bunu böyle de sorsan cevap verirdik biz. Niye o kadar atraksiyona girdin?

siz okuma dediginizde bir sey degismicek. bana da annem okuma dese okumaya devam ederdim merak eder insan normal. daha neler neleri merak ediyoruz...
ya ben webtoon okurken uyuya kalmıştım annemin görmesinden şüpelendim tepkisi ne olur bilemediğim için fake hesap açıp tepkilere bakmak istedim

ee şey aslında bu sahte bi hesap ben kendim 16 yaşındayım en son webtoon yani hentai gibi ama daha uzun ve renkli çizimleri olan hikayeler okurken açık bırakıp uyumuştum annemin gördüğünden şüphelendim bu yüzden bu konularda ortalama olarak annemin neslinden olan insanların görüşleri nasıl öğrenmem gerektiğini düşündüm annem çok muhafazakarda yakalanmaktan koruyordum o yüzden ama kötü tepkiler gelmemesi içimi rahatlattı
neyyyyyyyy?ben şokkkk :işsiz:

Endişe edecek bir şey yok yaşı gereği normal bunlar ama siz neden çocuğunuzun eline hiç bir koruması olmayan üstelik şifresini dahi bilmediğiniz bir telefon verdiniz? Nasıl korumayı planlıyorsunuz çocuğu tehlikelerden?
[/QUOTE
14 yaşındaki kız çocuğu olan anneye neden kurcalıyorsun demedigin için yürekten tebrik ediyorum seni. 16 aylık kızım var ödüm kopuyor ileride onu nasıl koruyacağım ( kendini en doğru nasıl koruyacağıni anlatamazsam) diye. İkizi var erkek aynı duyguları onun için de taşıyorum. Erkek çocukta kız çocukta şu dönemde açık hedef halinde.

Manga larda erkeklee öpüsüyor, kadinlar öpüsüyor, robotlar öpüsüyor felan. Yani sahsen bunu bildigim icin sok olmam. Genel olarak ama herkes yasina göre okuyup bakmali. Her icerik her yasa uygun degildir.

Su cocugunuz telefonu kurcalamayi birakmalisiniz diyenlerin cocugu varmi acaba merak ettim bi anne olarak kadinin kizini kontrol etmesi cok normal degil mi

Hem kadin cikismamis kizmamis hatta hissettirmemis bile gelmiş burdan yardim istiyor tvlerde neler goruyoruz Allah kimsenin basina vermesin cocugu çok bunaltmamak cokta bos birakmamak lazim

Konu sahteymiş ama yorum yapasim geldi. Cocugum yok, 10-11 yaşinda eline telefon verdigim cocugun telefonunu izin alarak elime almak filan asla yapmayacagim seyler. Sasirdim bazi yorumlara 11 yaş ne ki kucucuk, kalkip elinde sifreli telefonla gezecek ben asla bakmayacagim. Yok artik, tabi ki karistirirdim😁

Mumkun degil boyle birsey, cocuga caktirmadan bakarim ama yine bakarim. Benden kucuk kuzenimin bile girdigi oyunlardaki mesajlarina bakiyordum ben "iyi ki bakmişim"
Çokta guvenmemek lazim onlar cocuk neticede, koskoca insanlar manipule ediliyor.

:sinirli:

z kuşağı bunlar anacığımmm.bizi suya götürür susuz getirirler :işsiz:
Yavv inan aklım ermiyor artık🤣doksanlar çocuğuyum ben ahahaha🤣17 yaşımda yalvar yakar bir telefon aldırmıştım telefonu Bi kapattım geri pin kodu puk kodu geri açamamıştım ajahshsh😂nutkum tutuluyor bu z kulağından tam dediğin gibi hani 🤦‍♀️

Konu sahteymiş ama yorum yapasim geldi. Cocugum yok, 10-11 yaşinda eline telefon verdigim cocugun telefonunu izin elime almak filan asla yapmayacagim seyler. Sasiridm bazi yorumlara 11 yaş ne ki kucucuk kalkip elinde sifreli telefonla gezecek ben asla bakmayacagim. 😁

Mumkun degil boyle birsey, cocuga caktirmadan bakarim ama yine bakarim. Benden kucuk kuzenimin bile girdigi oyunlardaki mesajlarina bakiyordum ben "iyi ki bakmişim"
Çokta guvenmemek lazim onlar cocuk neticede koskoca insanlar manipule ediliyor.

Aynen oyle daha gecen gun 3 kiz çocuğu japonyaya kacmak icin plan yapmış ve evden kacmisti yani bunu önceden ogrenmek mi yanlis yoksa baslarina kotu birsey gelmesimi daha yanlış benim olsa bende bakarim biraz merak belkide bir felaketin onune gecebilir

Konu sahteymiş ama yorum yapasim geldi. Cocugum yok, 10-11 yaşinda eline telefon verdigim cocugun telefonunu izin alarak elime almak filan asla yapmayacagim seyler. Sasirdim bazi yorumlara 11 yaş ne ki kucucuk, kalkip elinde sifreli telefonla gezecek ben asla bakmayacagim. Yok artik, tabi ki karistirirdim😁

Çokta guvenmemek lazim onlar cocuk neticede, koskoca insanlar manipule ediliyor.
Bakın bakmayada devam edin bir kadın kizina yapilan zorbaligida tacizide bu şekilde ogrenmis kızı mutsuz sinirliymis sürekli oda 12 yaşında normal zannetmis bir süre sonra teline bakmiski neler neler kıza okuldan olmayan büyük bir genç 20 li yaşlarda kızı taciz etmiş mesajlarla Kızda arkadaslarina anlatmis onlarda okula yaymis çok fena ya

Back
X