• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizim gay cizgi romanlari okuyor

pembis birisi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2021
7
2
1
40
hanimlar selam yardiminiz ihtiyacim var dun aksam kizim telefona bakarken uyumustu telefonunugin sifresi var giremiyorum dun aksam acik bırakınca bakiyim dedim cizgi roman gibi bisey vardi iki erkek opusuyordu biraz baktim sapikca seyler gosteriyorgdu ben kizimin boyle seyler okumasini istemiyorim ama konuyu nasil açarim bilmiyorpm

Yavv inan aklım ermiyor artık🤣doksanlar çocuğuyum ben ahahaha🤣17 yaşımda yalvar yakar bir telefon aldırmıştım telefonu Bi kapattım geri pin kodu puk kodu geri açamamıştım ajahshsh😂nutkum tutuluyor bu z kulağından tam dediğin gibi hani 🤦‍♀️
benim kız 10 yaşına yeni girecek 5. sınıfta.yan sınıftan bir çocukla oynuyor konuşuyor teneffüslerde.bir çok çocuk sormuş siz sevgilimisiniz diye?benim kız şok olmuş aklına bile gelmiyor ki bunlar.sosyal arkadaş olmayı öğrenemiyoruz daha o yaşlardan

ee şey aslında bu sahte bi hesap ben kendim 16 yaşındayım en son webtoon yani hentai gibi ama daha uzun ve renkli çizimleri olan hikayeler okurken açık bırakıp uyumuştum annemin gördüğünden şüphelendim bu yüzden bu konularda ortalama olarak annemin neslinden olan insanların görüşleri nasıl öğrenmem gerektiğini düşündüm annem çok muhafazakarda yakalanmaktan koruyordum o yüzden ama kötü tepkiler gelmemesi içimi rahatlattı
İsmin beni işkillendirmişti zaten 😅😅😅 bu Z kuşağı denilen kuşaktan korkulur.

ee şey aslında bu sahte bi hesap ben kendim 16 yaşındayım en son webtoon yani hentai gibi ama daha uzun ve renkli çizimleri olan hikayeler okurken açık bırakıp uyumuştum annemin gördüğünden şüphelendim bu yüzden bu konularda ortalama olarak annemin neslinden olan insanların görüşleri nasıl öğrenmem gerektiğini düşündüm annem çok muhafazakarda yakalanmaktan koruyordum o yüzden ama kötü tepkiler gelmemesi içimi rahatlattı
Seni yaramaz kız. 😂😂 trolledin ha bizi.
Güldüm akşam akşam.

Bakın bakmayada devam edin bir kadın kizina yapilan zorbaligida tacizide bu şekilde ogrenmis kızı mutsuz sinirliymis sürekli oda 12 yaşında normal zannetmis bir süre sonra teline bakmiski neler neler kıza okuldan olmayan büyük bir genç 20 li yaşlarda kızı taciz etmiş mesajlarla Kızda arkadaslarina anlatmis onlarda okula yaymis çok fena ya

Büyüdü artik bizim ki, koca kiz. :) Kontrol ederken "izin verir misin?" Demiyordum kontrol ettigimi bile bilmiyordu. Belli araliklarla kontrol edildigini bilen cocuk gorulmesini istemedigi şeyleri orada tutmayacaktir zaten.

Kız kudurgan ne demek annemin nesli, gencecik insanlarız burada. Ben de bir zamanlar yaoilere sarmıştım bayağı, uff böyle yanaklar al al nefessiz okurdum. Sonra tabii yaş 30'u geçti, libido yerlerde. 16 yaş çok güzel bir yaş ama beynine cinselliği bu şekilde kodlama, gerçek dünyada yalnızlaştırıp gerçek insan temasından zevk alamaz hale getiriyor bu tür alışlanlıklar

Büyüdü artik bizim ki, koca kiz. :) Kontrol ederken "izin verir misin?" Demiyordum kontrol ettigimi bile bilmiyordu. Belli araliklarla kontrol edildigini bilen cocuk gorulmesini istemedigi şeyleri orada tutmayacaktir zaten.
Aynen öyle çaktirmadan kontrol edilmesi gerekir.

benim kız 10 yaşına yeni girecek 5. sınıfta.yan sınıftan bir çocukla oynuyor konuşuyor teneffüslerde.bir çok çocuk sormuş siz sevgilimisiniz diye?benim kız şok olmuş aklına bile gelmiyor ki bunlar.sosyal arkadaş olmayı öğrenemiyoruz daha o yaşlardan
Yazık yaa küçücük çocuğa denilen bak😥Açıkcası benim çocuğum yok.. Ancak eğer ki olsaydı ben de kontrol ederdim ki belli Bi yaşa kadar da telefon almayı düşünmezdim. Yakınımda olan bazı olaylardan sonra ne olursa olsun başı boş bırakmayacaksın o kadar modern görüşlü olamam.çocuklar şu İnternet yüzünden öğrenmediği kalmıyor. Faydalı şeyler kadar zararlı şeylere de Bi o kadar ilgisini çekiyor.ki dediğin gibi çevresindeki arkadaşlıkları da herşeye yöneltebiliyor.çocuk yetiştirmek zor gerçekten

rahmetli babam ergenken ablam sürekli aşk romanları okuduğu için çok dayağını yedi vazgeçtimi ? hayır bütün harçlığını bu aşk romanlarına harcardır halen de okumakta , ablam kariyer sahibi bir kadın oldu ama tabi o romanlardaki aşkı hiç bir zaman bulamadı

rahmetli babam ergenken ablam sürekli aşk romanları okuduğu için çok dayağını yedi vazgeçtimi ? hayır bütün harçlığını bu aşk romanlarına harcardır halen de okumakta , ablam kariyer sahibi bir kadın oldu ama tabi o romanlardaki aşkı hiç bir zaman bulamadı
barbara cartland mı okuyordu acaba?ben de Kemalettin Tuğcu okurdum hep.hayat çok dramatik çok acılıymış be diyordum :KK45:

Aaa bu benim

yok muymuş yani beyaz atlı zengünn prensss? :KK53:
Valla bacım her türlüsünü okudum. Tarihiler, cağdaşlar, vanpirliler, kurtadamlar. Mafyalıları sevmedim. Kontluları falan çok severdim. Bi de polisiyeliler var, orada zengin fakir fln yok çok severdim onları da. Ama bu hassas aşka aşkla bağlı yüreğim hakettiği değeri görmedi, göremedi. Aşk kadını potansiyelimi yedi memleket erkekleri

Valla bacım her türlüsünü okudum. Tarihiler, cağdaşlar, vanpirliler, kurtadamlar. Mafyalıları sevmedim. Kontluları falan çok severdim. Bi de polisiyeliler var, orada zengin fakir fln yok çok severdim onları da. Ama bu hassas aşka aşkla bağlı yüreğim hakettiği değeri görmedi, göremedi. Aşk kadını potansiyelimi yedi memleket erkekleri
sanırım yine en iyi aşk romanlarını kadınlar yazıyor ,öküz erkekler yazacak değil ya hayalimizdeki erkeği ve onun aşk davranışını

Back
X