Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
7 aylik kizim 3 gündür hiç durmuyor bi sinir bi sinir.ne yiyor ne uyuyor doğru düzgün hep bir çığlık halinde dişmi çıkarıyor acaba ateşlendide 2gün önce sizdede varmı böle huysuzluk sinirlerin harap oldu delircem
Dis cikariyordur cnm. Gecmis olsun. Atesi varsailac ver. Agrisini alir rahat eder biraz.
Biz azilari cikariyorum cok fenayiz sabahtan aksama kadar mizmiz aksamdan sabaha kadar aglar uyumaz.
Bide oragel diye bisey car burda dis etlerini rahatlatiyormus surunce ben hic denemedim ama deneyip memnun kaldigini soyleyenler vardi.
Allah kolaylik versin cnm
Dis cikariyordur cnm. Gecmis olsun. Atesi varsailac ver. Agrisini alir rahat eder biraz.
Biz azilari cikariyorum cok fenayiz sabahtan aksama kadar mizmiz aksamdan sabaha kadar aglar uyumaz.
Bide oragel diye bisey car burda dis etlerini rahatlatiyormus surunce ben hic denemedim ama deneyip memnun kaldigini soyleyenler vardi.
Allah kolaylik versin cnm
Evet hem de ne miz miz oldu ya şurup verdim ateş için anason kaynattim içirdim biraz inş uyur allah hepimize kolaylık versin annelik çok ama çok sormuş
Ayyy benimkide ayni durumda 12 aylik hem dis cikariyo hem soguk alginligi bar antibiyotik kullaniyoruz bisey yemiyo gunlerdir bi sinir bi sinir altini degistiricem izin vermiyo kendini geri atiyo sinirle coook sinirli ya Allah yardimcimiz olsun
hareketli ve yaramaz çocuklarımızı engelledikçe durmak nedir bilmiyorlar rahat bırakalım ama tehlikelerden uzak olsunlar derseniz yepyeni bir teknoloji var.
Dis cikariyordur. Ufak havluyu buzlukda biraz bekletin sogudukdan sonra eline verin hemen agzina goturucekdir zaten. Soguk dis etlerini rahatlaticaktir. Burda papatya ozlu tamamen dogal bir dis sivisi var, krem degil. Ondan bir olcek veriyorum rahatliyor benimkisi. Malesef Turkiyede yok bahsettigim ilacdan, aslinda ilac degil tamamen dogal. Adi Camillia , herkes cok memnun.