- 28 Ağustos 2019
- 2.082
- 2.149
- 133
Merhaba hanımlar
Kızım 8 yasında allah saglık versın cokama cok sevıyorum o ayrı
Ama...
Hıc susmuyor 1 dk dahı susmaz
Vıdeo seyreder tv seyreder bunları yaparken bıle konusarak yapıyor
Yaz tatılı duzen bozuldu gec yatıyoruz uyuyana kadar konuşuyor asla ben tv seyredemıyorum cunku anlamıyorum
Arada zıvanadan cıkıp bagrıyorum dıger oda da hakkımda konusuyor
Beynım duman duman artık
Banyoya gırıyorum bıraz dınlenıyım dıye dusakanın onune oturup yıne konusuyor
Sızınde çocuklarınız aynı mı
Allah baska dert vermesın tabı ama gercekten beynım yorgun
Artık yalvarıyorum kıtap okuyalım hadı dıyeEline çizgi romanlar kitaplar verin ve günlük bi hedef belirleyin hedeflerini gerçekleştirdiğinde ödüllendireceğinizi söyleyin ve bu onu 1 saat de olsa susturur bu kadar delirmezsiniz
ayni beim kizim anne galipp ne demek kahve ne demek bagzrn yabanci terimler buluyor aciklamasi zor seylerde soruyor cok sukur allah can sagligi versin bu onlarin ne kadr zeki oldugunun gostetgesidir:)Merhaba hanımlar
Ama...
Yaz tatılı duzen bozuldu gec yatıyoruz uyuyana kadar konuşuyor asla ben tv seyredemıyorum cunku anlamıyorum
Beynım duman duman artık
BılemıyorumUzmana gidin bence , belki altında bilmediğiniz başka bir sebep vardır.
Bılemıyorum
Suan ıcın cok konusan
Benım dolabımda ne var ne yok gıymeye calısıp
Bı ton para verıp aldıgım makyaj malzemlerını haşat eden bır kız cocugu
İşte ödüllendirme en iyisi. Benim yeğenim de tam olarak bu kadar konuşuyordu bi gün dedim ki şu yere kadr susarsan sana 1 lira vericem çocuk 1 lira için 2 saat konuşmadıArtık yalvarıyorum kıtap okuyalım hadı dıye
Sen oku bana ben dınlerım diyorum ama mlsf konusma hevesı okumada işlemıyor☺☺
Aminn hıcbır yavrumuzun acısını göstermesın rabbımAllah acılarını göstermesin zamanla düzelir
Bu bızde de işe yarayabılırİşte ödüllendirme en iyisi. Benim yeğenim de tam olarak bu kadar konuşuyordu bi gün dedim ki şu yere kadr susarsan sana 1 lira vericem çocuk 1 lira için 2 saat konuşmadıparanın gözü kör olmasın
Merhaba hanımlar
Ama...
Beynım duman duman artık
Akıllı kızmış maaşallahBu bızde de işe yarayabılırbayram parasını bana verdı parası hıc bıtmıyor nedense
Dıyorum bak harcadın yook onları sen aldın bana dıyor
Inşallah arkadasım
Umarım sorun yoktur konusmayla ılgılı
Amacım kımseyı uzmek degıl cunku yasadıgım durumu anlatmak ıstedım sadece
Cocukların genelı mı boyle dıye merak ettım
Bizimki de öyle 26 aylık maşallah gün boyu bıcır bıcır her gördüğü şeyi söyleyip duruyor o olmazsa anne anne baba baba ismimi söyleyip duruyor şimdi babannesindeyiz bugün kaç kez babaanne dedi bilmemBnmki 26 aylık henüz tam konusamiyo ama ona rağmen hiç susmuyo.korece konusuyo sanki bağıra bağıra. Babası gelince bı yarım saat odaya kitliyorum kendimi .bazen baş ağrım boyut degistiriyo artık dayanılmaz hale geliyo. Konuşamadığı derdini anlatamadigi için böyle konuşunca düzelir azalır diye düşünürken bu konuyu görmek beni yıktı .
5 bucuk yasinda oglum fazla konusmaz ama bir seyi 4 yada 5 kere sorar cevap vrririm tekrar sorar yeter yeter cevap verdim ya derim susar :)Merhaba hanımlar
Ama...
Beynım duman duman artık
Neden o kadar tekrarlıyorlar acaba bizimki de 26 aylık kaç kez tekrarlıyor bazı şeyleriBende onun 2.5 yaş erkek versiyonu var. Bi de bizimki yarım yamalak konuştuğu için sürekli onu tamamlamam gerekiyor. Aynı şeyi 15-20 defa tekrarladığı oluyor ve insan bazen çok sıkılıyor.
Ben değişik bi cümle kurduğum zaman yada oyun içerisinde hoşuna giden bi kurgu olduğu zaman çok tekrarlıyor. Her seferinde de ilk seferde ki tepkiyi bekliyor.Neden o kadar tekrarlıyorlar acaba bizimki de 26 aylık kaç kez tekrarlıyor bazı şeyleri
Inan tikaci cok düşündüm ama kiyamadim dinlemek lazim siye ahh analik ya..3 yaşındaki oğlum hala telaffuz sıkıntısı olsa da çok konuşur. Her konuda fikri var sıpanın
He benimki arada susar dinler sonra yine başlar tabi. Bazen benimle konuşuyor sanar cevap veririm kızar "sana söylemiyorum sen söyleme" diye. Oyunun bir parçasıymış meğer.
Sizinki gibi olsa çaktırmadan kulak tıkacı takardım galiba
Canları sağolsun yapacak bir şey yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?