Kızım hıc susmadan konusuyor🙈🙈

3.5 yaşında kızım çok konuşur bende dinlerim cvp veririm bazen yorgun olurum kızım biraz sus sonra konuşuruz derim bu sefer aglar ben konuşmak istiyorum diye

Misafirlige gitmissekte beni kimseyle konusturmaz sen sus ben konusacagim der hiç bir şekilde sohbet ettirmez

3 yaşındaki kızım da çok konuşur bazen dayanacak takatim kalmaz, şimdi sus sonra konuşalım derim ama ben konuşmak istiyorum der ve devam eder. Uykuya dalmadan son ana kadar konuşur. Uyanır uyanmaz konuşmaya başlar. Yemek yerken konuşur. Su içerken mesela nefes arası verir o arada konuşur konuşur da konuşur

Benim kızım da 9 yaşında 11 aylıkken konuşmaya başladı ve hiç susmuyor bazen kendimi yerlere atıyorum bir sus diye yemekte, çayda, kahvaltıda, okulda, gezmede, banyoda her yerde hee koşulda konuşuyor bir tuvalette ve uyurken konuşmuyor evde sessizlik olunca tuvalete girdiğini anlıyorum yani birde aşırı derecede yüksek desibelden konuşur bağrına bağrına sağolsun onun yüzünden benim konuşma isteğim köreldi kendisinin herşeye dair fikri ve sözü vardır yalnız değilmişim kendimi gördüm valla konuda
Hatta küçükken sessiz olma oyunu oynayalım diyordum sussun diye Allaha dua ediyordu''Allahım ben konuşmayı çok seviyorum dayanamıyorum annem bu oyunu bir an önce bitirsin diye''sonra gelip soruyordu bitti mi konuşabilir miyim hadi konuşuyum nolur, nolur anne konuşmak istiyorum, bak konuşuyorum haberin olsun

Bende diyordum içimden konuş lan anasını satıyım zaten konuşuyorsun, konuşşşşşşşş

Oğlum çok sessiz sakin bir çocuktu ama şimdi hiç susmuyor. Muhabbetini seviyorum o ayrı ama sürekli konuşunca bir sessizlik arıyorum. Özellikle sabahları konuşmayı sevmem o da enerjik uyanır gelir ve start verilir.

Ay benim oğlum da çok konuşuyor. Beni ambale ediyor, vallahi kilitleniyorum. Markette bugün alacağıma odaklanamadım. Kalbini de kırmak istemiyorum ama beynim yanıyor bazen.

Aklıma çocukluğum geldi bende geç konuşmuşum annem doktorlara flan götürmüş konuşmuyor diye hatta doktorun biri demiş ki şimdi dinleyebildiğin iz kadar kafanızı dinleyin Bi konuşursa suzmaz çünkü merak etmeyin konuşacak demiş.
Ve ben Bi konuşmuşum Bi daha hiç susmamışım annem anlatırdı çok çektim senden hiç susmazdın der.
Tabi belli Bi yaştan sonra geçiyor merak etmeyin

Benim kardeşim de çocukken böyleydi. Büyüyünce de düzelmedi hala çok konuşur. Bazı insanlar çok konuşur. Konuşmayı seviyor. Uykusunda da sayıklayıp konuşuyor. Aynı odada uyuyoruz. Hep konuşuyor. Bari uyurken konuşmasa. Neyse kardeşimi seviyorum sayesinde iyi bir dinleyici oldum çünkü başka çarem yoktu

Benim Kızım da aynen kızınız gibiydi.Hiç susmadı.Bir gün arkadaşıyla bakkala gittiler.Dönerken kız nasıl bunaldiysa bizimkinin çenesinden,önden hızlı gelmiş.Kapıyi açtım kızımın sesi aşağıdan geliyor.E sen buradan benim kız kimle konuşuyor dedim.Kendi kendine de konuşuyor o dedi arkadaşı.

Sonuç ;Kızım 18 yaşında hala susmuyor.Alıştik artık biz de.Şimdi sussa ne oldu diye korkarız.

Çocuk değil ama eş versiyonu var bende asla susmuyor, wc ye girsem kapının önüne gelir konuşur, yatakta uykuya dalana kadar konuşur Yetişkin içinde çözüm varsa bekliyorum
Cocuk yaptik biz. Uyanmasin diye yatakta mecbur susuyor Ama digerlerine cozum bulamadik. Hala surekli konusuyor. Bazen ondan cok konusup beynini yorup susturabiliyorum. Ama cogu zaman ise yaramiyor

Bu halinin tadını çıkarın bence. Çok değil 3,4 yıl sonra ergenliğe adım atınca hiç konuşmayacak, odasına kapanacak, hırçınlaşacak vs vs.. Onu anlamaya çalışın alın karşınıza beraber konuşun havadan sudan ondan bundan... Konuşarak iletişim kurması bence çok güzel.

bız bukadar konusmazdık cunku sokaklarda gec vakte kadar hışımız cıkana kadar oynardık konusmaya halımız bıle kalmazdı
sımdı cocuklar dort duvar arasında canları sıkıldıgından sanırım cok konuskanlar
benımkı 3 bucuk yasında 1 bucuk yasından berı hıc susmuyor bazen bazım oyle sısıyorkı kulagım ugulduyor sinirlenıyorum ama kızamıyorum cunku napsın cocuk enerjısı var atamıyor

Ben stajyerken görülen bir davada uzman görüşü gerekiyordu da rapordan hayal meyal hatırlıyorum çok konuşmanın psikilojik bir rahatsızlık belirtisi olduğu gibi bir şey yazıyordu. Yine söz konusu rapor bir çocukla ilgili düzenlenmişti.
Bu derece konuşmak sağlıklı gelmedi bana sizler için daha da zordur.

Cocuk yaptik biz. Uyanmasin diye yatakta mecbur susuyor Ama digerlerine cozum bulamadik. Hala surekli konusuyor. Bazen ondan cok konusup beynini yorup susturabiliyorum. Ama cogu zaman ise yaramiyor

Rahmetli Kemal Sunal' ın Nevra Serezli ile oynadığı Kılıbık filminde Nevra Serezli konuşur konuşur sonra cevap versene diye ayrıca konuşur, Rahmetli Kemal Sunal da tam cevap verecek izin vermez tekrar konuşur ya, işte oradaki Nevra Serezli benim eşim, bende Kemal Sunal

Çocuk yaparsam Inga demek yerine konuşarak çıkar diye çok korkuyorum çünkü genlerinde var bu. Ailede herkes çok konuşuyor ve ben migren hastasıyım felaket başımı ağrıtıyor onların çok konuşmaları. Aynen bu emoji gibi oluyor tipim yanlarında. O yüzden bayram harici pek bir araya gelmemeye çalışıyorum. Eşime yine başım ağrıyor dediğimde susuyor ama yazarak konuşalım mı diyor bu seferde
Resmen adam konuşma açlığı çekiyor çözümsüzüm.

Ahahah seninki felaket Bizimki sukur o kadar ilerlemedi. Cocuk uyanacak susalim dedigimde susuyor gun icinde zaten 13 14 saat iste oluyor. Calistigi gunler daha az konusuyor. Yoruldugu icin nobetten cikar cikmaz eve gelip devriliyor Izinli oldugu gunler biraz basim agriyor benim de
Aman can sagligi olsun napalim

Eşim de pelteklik var o yüzden konuşması bana sevimli geliyor ama sevimlilikte bir yere kadar kendi işi olduğundan gün içinde aramakta da sıkıntı yaşamıyor.
Aynen dediğiniz gibi canları ve canlarımız sağ olsun, tek kusurları bu olsun

5 yasinda oglum var . Benim ki de hic susmuyor. Gec konustu diye uzuluyordum.. Simdi de hic susmuyor. Konuyu takipteyim
Ay tam benimle aynı durum...Benimde kızım var 5 yaşında 3 yaşında konusmaya başladı geç kaldık diye düşünüyordum ama şu an susmuyor öyle ağlamaz huzursuzluk yapmaz ama konuşuyor bir şeyler anlatiyor bıcır bıcır kurban olurum yaaa tabi bazen yeter diye cinnet geçirdiğim doğrudur gece kafamı yastığa koyduğumda halâ kafamın içinde çınlıyor sesii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…