Bizimki de öyle 26 aylık maşallah gün boyu bıcır bıcır her gördüğü şeyi söyleyip duruyor o olmazsa anne anne baba baba ismimi söyleyip duruyor şimdi babannesindeyiz bugün kaç kez babaanne dedi bilmem
[/QUO aynen aynen .babası artık cenesiyle oyaliyo bu bizi diyo. Asla başka bsyle ilgilenmemize izin vermiyo. Yemek yerken bile susmuyo. Bazen dayanamayıp video açıyorum azıcık izleyip sussun diye.bu sefer de orda gördüklerini anlatmaya calisiyo. Uykusunda bile konusuyo bazen. Gün boyu delirtemedim az da gece anlatiyim bsyler diyo heralde.
Cocuk yaptik biz. Uyanmasin diye yatakta mecbur susuyorÇocuk değil ama eş versiyonu var bende asla susmuyor, wc ye girsem kapının önüne gelir konuşur, yatakta uykuya dalana kadar konuşurYetişkin içinde çözüm varsa bekliyorum
Cocuk yaptik biz. Uyanmasin diye yatakta mecbur susuyorAma digerlerine cozum bulamadik. Hala surekli konusuyor. Bazen ondan cok konusup beynini yorup susturabiliyorum. Ama cogu zaman ise yaramiyor
Ahahah seninki felaketRahmetli Kemal Sunal' ın Nevra Serezli ile oynadığı Kılıbık filminde Nevra Serezli konuşur konuşur sonra cevap versene diye ayrıca konuşur, Rahmetli Kemal Sunal da tam cevap verecek izin vermez tekrar konuşur ya, işte oradaki Nevra Serezli benim eşim, bende Kemal Sunal
Çocuk yaparsam Inga demek yerine konuşarak çıkar diye çok korkuyorumçünkü genlerinde var bu. Ailede herkes çok konuşuyor ve ben migren hastasıyım felaket başımı ağrıtıyor onların çok konuşmaları. Aynen bu emoji gibi oluyor tipim yanlarında. O yüzden bayram harici pek bir araya gelmemeye çalışıyorum. Eşime yine başım ağrıyor dediğimde susuyor ama yazarak konuşalım mı diyor bu seferde
Resmen adam konuşma açlığı çekiyorçözümsüzüm.
Ahahah seninki felaketBizimki sukur o kadar ilerlemedi. Cocuk uyanacak susalim dedigimde susuyor gun icinde zaten 13 14 saat iste oluyor. Calistigi gunler daha az konusuyor. Yoruldugu icin nobetten cikar cikmaz eve gelip devriliyor Izinli oldugu gunler biraz basim agriyor benim de
Aman can sagligi olsun napalim
Ay tam benimle aynı durum...Benimde kızım var 5 yaşında 3 yaşında konusmaya başladı geç kaldık diye düşünüyordum ama şu an susmuyor öyle ağlamaz huzursuzluk yapmaz ama konuşuyor bir şeyler anlatiyor bıcır bıcır kurban olurum yaaa tabi bazen yeter diye cinnet geçirdiğim doğrudur5 yasinda oglum var . Benim ki de hic susmuyor. Gec konustu diye uzuluyordum.. Simdi de hic susmuyor.Konuyu takipteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?