• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kizim icin isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kizim icin hangi isim

• Ankete Katılan
    27

Snysnysny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2021
100
107
33
38
Doguma bir aydan kisa bir sure kaldi. Hala bebegim icin bir isme karar veremedim. Bu iki isim arasinda gidip geliyorum. Sizce hangi isim daha guzel.

Sizin de isim onerinize acigim.

Simdiden oylarininiz ve cevaplariniz icin tesekkurler..

Asilay çok zor bir isim. 4 5 yaşına gelmeden kendisi bile söyleyemez, yarım yamalak bile söyleyemez, şöyle söyleyeyim ben okumak için çok uğraştım ne yazıyor burada diye.

Son karar tabi ki sizin ama ben öğretmenim, okulda çok zorlanır, çoğu insan tam ismini söylemek istemeyip kısaltabilir.

Doguma bir aydan kisa bir sure kaldi. Hala bebegim icin bir isme karar veremedim. Bu iki isim arasinda gidip geliyorum. Sizce hangi isim daha guzel.

Sizin de isim onerinize acigim.

Simdiden oylarininiz ve cevaplariniz icin tesekkurler..

Seçtiğiniz isimlerden Neslişah'la aynı anlamlı , telaffuzu daha kolay olan "Neslihan" ismine ne dersiniz ?

Son düzenleme:
Asilay?Asılay?Aşilay?Aşılay? (Türkçe karakter kullanmadan mesaj yazdığınız için ben bu dördünü de düşündüm okurken😂) Düşündürtüyo. Söylemesi zor, karşındakinin anlaması zor. Çocuklarımızın işini kolaylaştıralım. Bundansa Neslişah olsun, güzel.

Eliz, Beren , Deren , Güneş , Deniz , Lidya , Mira , Mila , İnci , İpek , Nil , Bade , Aden , Dünya , Ela , Vera , Pera , Mavi , Nisan , Alin , Almila , Almira, Yaz , Venüs , İzem , Gökçe , İdil , İlayda , Nefes , Hazal , Leyla , Zeynep , Duru , Doğa , Lina , İlya

Ahsen , Masal , Lalin , Larin , Mercan , Sahra , Arya , Sare , Asya , Minel , Rüya , Gülce , Dua , Luna , Melodi , Melisa , Kumsal, Ahsen , Öykü , Işık , Yaren , Işıl , Alâ , Naz , Mabel , Marin

Back
X