Çocuk Hastalıkları Kızım inofolic içti. .

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Kozlenmis patates

Güçlü bir kadın:)
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
5.146
13.429
448
Arkadaslar inofolic saseyi pet şişedeki az suya karıştırıp icecektim kasla göz arasında 7 yaşındaki kızım icmis su zannedip nasıl böyle bir dikkatsizlik ettim anlamadım.... Hemen kadın doğum Dr mu aradım hicbirsey olmaz dedi sonra zehir hattını da aradım onlarda folik asitt içeriyor problem olmaz inozitol içeren kısmıyla ilgili de bir problem yok yumurta gelistirici ..toksik birsey belirtilmemiş dedi şu an yapacağınız birsey yok zararsiz dedi ama eğer kusma bulantı ishal olursa Dr gidin dedi ....var mi aramizda Dr bana yardimci olabilecek .

Arkadaslar inofolic saseyi pet şişedeki az suya karıştırıp icecektim kasla göz arasında 7 yaşındaki kızım icmis su zannedip nasıl böyle bir dikkatsizlik ettim anlamadım.... Hemen kadın doğum Dr mu aradım hicbirsey olmaz dedi sonra zehir hattını da aradım onlarda folik asitt içeriyor problem olmaz inozitol içeren kısmıyla ilgili de bir problem yok yumurta gelistirici ..toksik birsey belirtilmemiş dedi şu an yapacağınız birsey yok zararsiz dedi ama eğer kusma bulantı ishal olursa Dr gidin dedi ....var mi aramizda Dr bana yardimci olabilecek .

vitamin gibi birşeymi değilse acile bir götür

İnozitol bebek mamalarının içinde de bulunuyor. Tabi daha düşük dozda. Birşey olmaz inş
bir sase poşet icinde 1mg inozitol 100 mcg folik varmış yani bizim kızın aldığı miktar bu kilosuna yaşına göre de sordu zehir hattı. ..inşallah birsey olmaz.

İnofolic saseyi ben kaliteli yumurta gelissin gebelik olsun diye içiyorum ...inozitol üreme sistemi sorunlarini düzenliyormus. Folik asit zaten zararsiz yani...takviye olarak alınıyor . penceremden penceremden
Bu ilaçlar uzun vadede ve periyodik olarak alındığında etki ediyor. Zaten doktor ve aradığınız kurum açıklama yapmışki en bilgili yetkili yerlere danışmışsınız. Sizide anlıyorum anne yüreği malum. İçinizi ferah tutun

folik asit var içinde.
bir şey olacağını sanmıyorum. inozitol de kötü etki edecek bir madde değil. bence içiniz rahat olsun ama yan etki görürseniz hemen doktora başvurun.

Back
X