- 19 Haziran 2019
- 473
- 274
- 18
- Konu Sahibi invictus34
-
Saglikla gelsinler insaALLAHİkili tarama testinde dr erkek dediği için hep erkek ismi araştırdık ve bulduk fakat şimdi öğrendik ki minişimiz kızmış. Ben yapı olarak fazla takıntılı biriyim bu nedenle isim konusunda çok zorlanıyorum. Erkek ismini de zar zor bulmuştum zatenTakıntılarım doğrultusunda bana yardımcı olabilirseniz çok çok mutlu edersiniz ❤
1- maksimum iki hece (evlenince iki soyad kullanırsa fazla uzun olmasın)
2- içinde ğüöçş gibi Türkçe karakter barındırmayan (yurtdışına okumaya vs giderse telaffuzda sorun olmasın)
3- fonetiği ve anlamı hoş olan bir isim arıyorum.
Şimdiden çok çok teşekkür ederim lütfen desteğinizi esirgemeyin
Eceler çok akıllı oluyor ben de istedim aslında ama eşim çok kısa dedi istemedi. Nil de çok beğendiğim başka bir isim ama ona da aynı sebeple veto koyduEce :)
Saglikla gelsinler insaALLAHben kız ismi olarak Alya, nisa,duru,ezel,zeynep,cemre isimlerini çok seviyorum.ama benim bebeğim erkek insaALLAH 2.bebeğim kız olursa bunlardan birini koyacağım
Benim adim Eda. 4 kardeşiz ve hepsinin 2 ismi var ben hariç. Hal böyle olunca hep serzenişte bulundum anneme bu kadar mi istemedin beni. Bir avazda söylenecek isim koydun bana diye. Başka çocuğunuz var mi bilmiyorum ama Ece ismi anlamıyla da çok güzel bir isim. Benim kızımın adı Ece. İsmi gibi çok narin ve asil bir kız. Eşinizi ikna etmenin yolunu belki bulursunuz. Hayırlı olsun bu arada :₺Eceler çok akıllı oluyor ben de istedim aslında ama eşim çok kısa dedi istemedi. Nil de çok beğendiğim başka bir isim ama ona da aynı sebeple veto koydu
Diyorum ya fazla takıntılı biriyim ve kendime hayatı çok zorlaştırıyorum bu yüzdenMelisa o zaman
Yurtdışı için de uygun
Evlenince 2 soyisimle zorlanır zorlanmaz bunu da düşünecek kadar takıntı yapmayın yahu:)
Benim adim Eda. 4 kardeşiz ve hepsinin 2 ismi var ben hariç. Hal böyle olunca hep serzenişte bulundum anneme bu kadar mi istemedin beni. Bir avazda söylenecek isim koydun bana diye. Başka çocuğunuz var mi bilmiyorum ama Ece ismi anlamıyla da çok güzel bir isim. Benim kızımın adı Ece. İsmi gibi çok narin ve asil bir kız. Eşinizi ikna etmenin yolunu belki bulursunuz. Hayırlı olsun bu arada :₺
İpek çok güzel bence ama benim kendi ismim olduğu için görgüsüzlük olmasın diye koyamıyorumAyni sorun ve ayni istekler bende de mevcut. Yurtdisinda da kullanabilecegi bir isim ariyorum. Esim juliet e takti onu ben pek begenmiyorum... bende lidya, karen, karla, nehir, ipek gibi isimleri onerdim hicbirini esim begenmedi.
Anlamı neydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?