- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 36
- Konu Sahibi invictus34
-
Kız ne görgüsüzlüğüİpek çok güzel bence ama benim kendi ismim olduğu için görgüsüzlük olmasın diye koyamıyorum
Bilge, Defne, Duru, Leyla isimleri güzel bence
Ben doğada olan şeyleri seviyorum
Güneş
Toprak
Hüma
Nil
Çiçek
En fazla iki heceli istediğiniz için bir kısmını ben eledim ama Türkçe karakter kısmında daha fazla eleme yapmak istemedim
Kız ne görgüsüzlüğü
Benim. Adım Hande 2. Kızımın adı Hande Mina
Özellikle defne benim de çok beğendiğim bir isim ama anlamı ağaç galiba o yüzden tereddüt ediyorum yüzeysel bir isim mi olur diye
Azra ❤İkili tarama testinde dr erkek dediği için hep erkek ismi araştırdık ve bulduk fakat şimdi öğrendik ki minişimiz kızmış. Ben yapı olarak fazla takıntılı biriyim bu nedenle isim konusunda çok zorlanıyorum. Erkek ismini de zar zor bulmuştum zatenTakıntılarım doğrultusunda bana yardımcı olabilirseniz çok çok mutlu edersiniz
1- maksimum iki hece (evlenince iki soyad kullanırsa fazla uzun olmasın)
2- içinde ğüöçş gibi Türkçe karakter barındırmayan (yurtdışına okumaya vs giderse telaffuzda sorun olmasın)
3- fonetiği ve anlamı hoş olan bir isim arıyorum.
Şimdiden çok çok teşekkür ederim lütfen desteğinizi esirgemeyin
Destanİkili tarama testinde dr erkek dediği için hep erkek ismi araştırdık ve bulduk fakat şimdi öğrendik ki minişimiz kızmış. Ben yapı olarak fazla takıntılı biriyim bu nedenle isim konusunda çok zorlanıyorum. Erkek ismini de zar zor bulmuştum zatenTakıntılarım doğrultusunda bana yardımcı olabilirseniz çok çok mutlu edersiniz ❤
1- maksimum iki hece (evlenince iki soyad kullanırsa fazla uzun olmasın)
2- içinde ğüöçş gibi Türkçe karakter barındırmayan (yurtdışına okumaya vs giderse telaffuzda sorun olmasın)
3- fonetiği ve anlamı hoş olan bir isim arıyorum.
Şimdiden çok çok teşekkür ederim lütfen desteğinizi esirgemeyin
Çok teşekkür ederim, listeme ekledim değerlendireceğimGamze
Damla
Buse
Birsen
Cemre
Ceren
Azra ❤
Erkek olsaydı ne koyacaktınız merak ettim doğrusuBu isim çok içimde kaldı ama bi sorun var yakın arkadaşım koyacak kızının ismini hatta şuan bdv bölümüne konu açtım bu isimle ilgili, fikrinizi paylaşırsanız çok sevinirimm.
Erkek olsaydı ne koyacaktınız merak ettim doğrusu
Bence güzel isimmiş .Bende oğlum olursa Deniz koymayı düşünüyorum ama Benim de kızım olacak (12. Haftadayız doktor baya emin söyledi sizinki gibi değişirse çok şaşırırım ) bende Selin ,destan , Turna yı şimdilik ekledim listemeMirza ☺ Nasıl sizce? Oğlum olursa koyarım diyorum ileride
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?