- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi invictus34
-
Çalışanımın ismi olduğu ve gün içerisinde çok fazla kullandığım bir isim olduğu için eledim, yoksa ben de çok beğenmiştim miray ismini.Ben kızım olursa Miray ismini koymayı istiyorum, rüyama girmişti ve daha öncesinde hiçkimsede duymadığım bir isim çevremde akrabalarımda kimsede yok. Anlamı da çok güzel ay gibi parlak demek diye biliyorum, belki size de bi fikir olur beğenirseniz
Ben pembe rengini cok severom kizim olursa bunu koyacagim bi tür pembe çiçek açan ağac anlmi pek yokKulağa hoş geliyor gerçekten, anlamı nedir acaba
Alya, mira tarzı bu ara çok popüler olduğu için ileride sınıfında çok kişi bu isimlerde olur diye eledim, diğerlerini değerlendireceğim. Fikir paylaşımı için çok teşekkür ederimAlya, Mira, Ercin, Layla, Mina, Alisa, Alara, Misra, Inci, Ipek:)))))
Pembiş güzel sağlıklı bir kızınız olsun inşallahhhBen pembe rengini cok severom kizim olursa bunu koyacagim bi tür pembe çiçek açan ağac anlmi pek yok
Tuana ismi de cok guzel cennete düşen ilk yağmur damlasi anlmiÇalışanımın ismi olduğu ve gün içerisinde çok fazla kullandığım bir isim olduğu için eledim, yoksa ben de çok beğenmiştim miray ismini.
Amin kisaca ılgın favorimPembiş güzel sağlıklı bir kızınız olsun inşallahhh
Evet kulağa da çok hoş geliyor olabilir, çok teşekkür ederimTuana ismi de cok guzel cennete düşen ilk yağmur damlasi anlmi
Zeynep olabilir babasının değerlisi anlamı.İkili tarama testinde dr erkek dediği için hep erkek ismi araştırdık ve bulduk fakat şimdi öğrendik ki minişimiz kızmış. Ben yapı olarak fazla takıntılı biriyim bu nedenle isim konusunda çok zorlanıyorum. Erkek ismini de zar zor bulmuştum zatenTakıntılarım doğrultusunda bana yardımcı olabilirseniz çok çok mutlu edersiniz ❤
1- maksimum iki hece (evlenince iki soyad kullanırsa fazla uzun olmasın)
2- içinde ğüöçş gibi Türkçe karakter barındırmayan (yurtdışına okumaya vs giderse telaffuzda sorun olmasın)
3- fonetiği ve anlamı hoş olan bir isim arıyorum.
Şimdiden çok çok teşekkür ederim lütfen desteğinizi esirgemeyin
Daha önce hiç duymamıştım anlamı nedir acaba
Zeynep olabilir babasının değerlisi anlamı.
Bahar
Selin
İnci
Aylin
O zaman Afife olsun, afiife diye çağırması güzel oluyor anlamı da güzelKayınpederim ve babam çok istiyor zeynep ismini fakat yakın bir arkadaşımın ismi olduğu için eledim, özdeşleştirmek istemiyorum diye
Olabilir, ekliyorum listemeO zaman Afife olsun, afiife diye çağırması güzel oluyor anlamı da güzel
Daha önce hiç duymamıştım anlamı nedir acaba
Ben doğada olan şeyleri seviyorumİkili tarama testinde dr erkek dediği için hep erkek ismi araştırdık ve bulduk fakat şimdi öğrendik ki minişimiz kızmış. Ben yapı olarak fazla takıntılı biriyim bu nedenle isim konusunda çok zorlanıyorum. Erkek ismini de zar zor bulmuştum zatenTakıntılarım doğrultusunda bana yardımcı olabilirseniz çok çok mutlu edersiniz ❤
1- maksimum iki hece (evlenince iki soyad kullanırsa fazla uzun olmasın)
2- içinde ğüöçş gibi Türkçe karakter barındırmayan (yurtdışına okumaya vs giderse telaffuzda sorun olmasın)
3- fonetiği ve anlamı hoş olan bir isim arıyorum.
Şimdiden çok çok teşekkür ederim lütfen desteğinizi esirgemeyin
Çok güzelmiş, aydınlandım sayenizde. Çok teşekkür ederim
- Cennetteki çeşitli ağaçlar.
- Kuran’da geçmektedir. “fenler, çeşitli bilimsel (sanatsal) güzellikler, çeşitli ağaçlar” olarak geçmiştir.(Rahman suresi 48)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?