niye cocugu ikna ediceksinizki
cocuk elbette ister kardesi olsun diye, sizde 2. yi o istedi diye pekala yapabilirsiniz
cocugunuzu kardessiz birakmaya hakkiniz yok bence. tedavi olun ve olsun bi tane daha
ben anlamiyorum gercekten cocuk dunyanin n guzel seyi insanlar niye bu kadar korkuyor???
kizim kardes istiyo ama ben korunmadigim halde 4 yildir olmuyo kizimda 8 sene sonra oldu simdi gine olmuyo benim acimda sorun yok ben sukrediyorum ya hic olmasaydi diye ama kizim soruyo arkadaslarinda goruyo benim neden kardesim yok diyo olacak diyorum hadi nezaman diyo olmassa napalim bak biz hep seni severiz diyorum yok istiyorum diyo onun adina uzuluyorum istiyorum ama olmuyo onada ne cevap vereceyimi bilmiyorum yorum bekliyorum
ben de baya küçükken kardeş delisiydim, öyle böyle değil.
zaten yapılı bir çocuktum gördüğüm yaşıtlarımı bebek diye severdim
ailenin de en büyük torunuydum, benim kardeşim yokken ortada kuzen muzen de yoktu.
çok çok istedim kardeşim olmasını, üstelik ne milletin kardeşini görmüştüm ne de insanlar aklıma girmişti.
şimdi kardeşimle çok çok iyiyz, kazık kadar olmasına rağmen ben hala onu bebek gibi severim:90:
ilerde de asla tek çocuk düşünmem ideali 2 kız2+1 de olabilir araya erkek falan karışırsa
ha bu arada ben de 10 senenin üzerine doğmuşum, kardeşim de 4 sene sonra, inşallah sana da nasip olur 2. çocuk, bence çocuğun da bu kadar istiyorken vazgeçme imkanın varsa değerlendir. yine de olmuyorsa demek ki hayırlısı buymuş
benim uzulduyum sirf cocugum istiyo diye deyil bizde istiyoruz olmuyo kizimda 8 sene sonra oldugu icin egerki olsaydi kesin yapardim uc tane cunku tek cocuk zor ben 4 kardesim kardes cok guzel bisey MEVLAM verir insallah kizim yalniz kalmaz egerki olmadi napalim ALLAH hic cocugu olmayanlarada versinÇocuk bu, ister. Ben de hep isterdim küçükken, abim istedi diye ben doğmuşum, abim benimle çok uğraşırdı hep kullanırdı beni bakkala göndermek için falanBundan kurtulmak için ben de küçük kardeş istemiştim yıllarca zırladım, ama annem ''kızım üzülüyor'' diye çocuk yapmadı, ben doğunca abim bir de ''bilmem kimin erkek kardeşi var birrlikte top oynayacak onlar, benim erkek kardeşim yok, anne bi kardeş daha istiyorum'' diye tutturmuş kadın sonsuza dek doğum mu yapsın?
kendi mantıklı bulduğu yerde bitirmiş.
Çocuğunu mutlu etmek elbet senin çok hoşuna gider ama aile planlamanızı da 4 yaşındaki çocuk yapacak değil ya...
Olunca da kıskanıyorlar, bu defa o sorunla uğraşıyorsun..
Ama tabi kardeşlik çok güzel, dilerim Rabbim gönlüne göre verir.
canım demekki siz olaya tam konsantre olamıyosunuz yoksa olur kızında mutlu olur böylece yada kocanda performans eksikliği olabilir sen ona bi psikolojik destek sağla olmassa doktora başvur canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?