Çok acımasızca.Gerekirse sokağa bırak diyor
Eşimle tanıştığımda evime bir arkadaşımın yanında gelmişti. O gün kedimi kucaklayıp sevmişti. O zaman içim inanılmaz ısındı ona karşı. Kedi sevmeseydi aşık olamazdım sanırım.Çok acımasızca.
Petshopa ücretsiz verseniz olmaz mı?
Hiç hayvan beslemedim ama eğer beslediğim bi hayvanım olsaydı onu istemeyen biriyle olmazdım.
Bilmiyorum belki de benimle tartışmamak için seviyorum ama korkuyorum diyo olabilir. Ama ani kedi hareketlerinden korktuğuna çok kez şahit oldum.8 ayda alışırdı o korkmak değil istememek bence
Benim de kedim var
1 an bile düşünemem başkasına vermeyi
Hayatınızda bir kere bile hatvan barınağı gormediniz degil mi?Herkes eşinizi topa tutmuş ama orası onun da yaşam alanı istemiyor olabilir ki seviyor biliyorum diyorsunuz art niyetli hayvanlara kötü davranan biri değil demek ki..barınağa falan götürseniz olmaz mi..
Pet shopların böyle bir hizmeti olduğunu sanmıyorum ne yazık kiÇok acımasızca.
Petshopa ücretsiz verseniz olmaz mı?
Hiç hayvan beslemedim ama eğer beslediğim bi hayvanım olsaydı onu istemeyen biriyle olmazdım.
Eşimi sahiplendirmeyi de düşünüyorum yakında onun için de ilan vericem daha az üzülürüm sanırımEşinizi sahiplendirin, alan çıkmazsa sokaga atın, bunu hakediyor.
evlenmeden önce kedim daha küçüktü ve eşim de alışabileceğini sanıyordu uzaktan uzaktan seviyordu. Ama aynı evde yaşamaya başlayınca ve kedimin birkaç kere onu taciz etmesi nedeniyle işler değişti.hayvanseverler kizacak ama bende butun hayvanlardan nerdeyse korkuyorum.kuş balik tarzi olsa olur du ama kedi kopek cok korkarim.evlenmedem once konusmamis miydiniz bu konuyu.o zaman ne diyordu
Gördüm...Hayatınızda bir kere bile hatvan barınağı gormediniz degil mi?
istanbulHangi sehirdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?