kızım(kedim) ve eşim

Gerekirse sokağa bırak ne demek ya, en son seçeceğiniz bile olmasın
Benim miniklerim de 8 aylık onları istemeyen biriyle olsam onları değil ama adamı sokağa bırakırdım heralde
Çevrenizde kedi beslemek isteyen eşiniz, dostunuz , bir arkadaşınız falan yok mu?
Varsa öyle birine emanet edin, sokakta ölüme terketmekten iyidir.

Görüp buna rağmen bu öneriyi yapmanız korkunç bir şey.
Başka da bir şey soyleyip sizin için banlanmak istemiyorum
Ben senin için hiç banlanamam...adamın yasam alanı istemiyor olabilir..barinaktan sahiplenecek birileri çıkabilir ..keşke onca sokak çocugu için de bu kadar duyarlı olabilseniz..

sokağa bırakmak seçeneklerim arasında yok hanımlar bu konuda içiniz rahat olsun sadece çözüm arıyorum zaten işin içinden çıkamayışımın nedeni ona karşı duyduğum sevgi. şu an bu konuda konuşurken bile kalbim sıkışıyor inanın

Ben senin için hiç banlanamam...adamın yasam alanı istemiyor olabilir..barinaktan sahiplenecek birileri çıkabilir ..keşke onca sokak çocugu için de bu kadar duyarlı olabilseniz..
Adam yaşam alanında en baştan bu kediyi kabul ettiyse eşşşşek gibi yaşayacak.
Sokak hayvanlarıyla sokak çocuklarını kıyaslayıp hayvanları değersizleştirmeye çalışmak nasıl bir insanlıktır bilemedim

eve alışmış kedi şimdi sokağa atılmaz ki ama eşinizde haklı sonuçta kendi evinde korkarak yaşaması çekilmez bir durum.tek sorun sizi öyle kabul etmiş.elinden gelen herşeyi yaptı mı alışmak için?cins falan değilse yetişkin kediyi sahiplendirme şansı sıfıra yakın ne yazıkkisakın bırakmayın sokağa ben küçükken annemler beni kandırıp kedimi sokağa salmışlardı çok ağladım sonra.bir süre hiç hayvan sevmedim travma oldu sanırım.

Ben vandayim, eğer bir ay kadar kimse almazsa ben alabilirim .
Nasi buraya gelecek onu bilmiyorum ama biz çözüm bulabilir miyiz ?
Van çok uzakmış ya ama yardım talebiniz için teşekkür ederim sorun kızımı size ulaştırmak değil de ihtiyaç olduğunda yardım edememek olur sanırım

Sakın ne olur sakın barınak sokak asla yapmayın. Asla yapamaz bir ev kedisi . Onun dünyası sizsiniz. Tabiki eşiniz sizin için önemli. Ama eşiniz sizi tanıdığında kediniz varmış. Ve onu sevdiğini bile söylemişsiniz. Sanırım eşiniz köprüyü geçene kadar , politikası uygulamış. Evlenene kadar sesini cikarmayip evlendikten sonra kediyi istememesi hic te etik ve dogru bir davranis degil.17 sene bir kediye bakmış ve onu yaşlılıktan dolayı kaybetmiş bir insan olarak söylüyorum eğer onu sokağa bırakırsanız yada Allah korusun barınağa verirseniz ömür boyu vicdan azabı yaşarsınız. Barınakların hali malum resmen ölüm kampı oralar sokakların hali de malum sokağa alismamis bir kediyi sokağa atarsanız ya açlıktan yada araba çarpmasından maksimum bir hafta içerisinde ölür. Eşinize ne olur bunları anlatın .hemde hamileymissiniz bir canın vebalini alma konusunda hatirlatmalarda bulunun. Bir can için başka bir Candan vazgeçmemesi gerektiğini hatırlatın. Tabiki insanız, bir hayvanla karşılaştırılamaz. Ama onlarinda duyguları ve yaşama hakları var.umarim eşinizi ikna edersiniz.

kesinlikle sokak seçeneğim değil sadece eşimin talebi bu son çare olarak. kedim sokak kedisi ve 2 yaşında ne yazıkki tam da dediğiniz gibi sahiplendirmek çok zor ama benim için de onu vermek bir o kadar zor.

Eve alisan kediyi sokaga birakmak cocugunuzu birakmak gibidir.. bunun vebalini nasil alacaksiniz, esinize de buradan yuruyun.. en olmadi pelinin dedigi gibi esinizi sahiplendirin.. benim de bir minik kizim var, dusununce bile icim titredi..

Bir önerim daha var. En samimi iki arkadaşım kedi görünce bile çığlık atıyorlar. Ben kedimi almaya karar verdiğimde evime gelmemekle tehdit ettiler hatta :) Onlar gelince ya kedimi bir odaya koyuyorum ya da kendimizi bir odaya kapıyorum. Bu şekilde yıllardır sorun yaşamıyorlar :) Eşinizi bir odaya kapayın :)

Van çok uzakmış ya ama yardım talebiniz için teşekkür ederim sorun kızımı size ulaştırmak değil de ihtiyaç olduğunda yardım edememek olur sanırım

Evet beni tanımadığınız için bu hissim oluşması çok normal.:)
Herhalde yakın arkadaşlarıma beni sorsanız söyleyecekleri 3 şeyden biri kedi sevgim olurdu.
Temmuzun nasi gibi sınavlarım bitecek ve ev değiştireceğim.
Şimdiki evim hayvan bakmak için kucuk,
Ev değiştirince bir kedi edinecektim . Bunun için aklınızda her şeye karşı bulunsun bu fikir :)

Siz adami boşa da dersiniz kabul etmiyorsa hatta ben böyle biriyle yapamam diyen de olmuş bu şekil sözde hayvansever olacagim diye insansöver olmuşsunuz...adam çabalamiş korkusunu yenememiş bu kadar basit boşansin mı her gün kavga edip huzursuz mu olsun hamile kadın..Alin siz sahiplenin madem konu kapansin

Hayvanlari cok severim hayvan beslemek isterim ama kediye dokunamam bulundugu eve giremem sokakta dar bi yolda kedi varsa ordan gecemem yazarken bile icim bi tuhaf oldu cok korkuyorum . Eşin korkuyosa hakli ama basta kabul etmeseydi keske 8 aydir korkuyosa yasiyamaz di ki evde kediyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…