Görüp buna rağmen bu öneriyi yapmanız korkunç bir şey.Gördüm...
bastan biliyosa simdi istememeye hakki yok.evlenmeden önce kedim daha küçüktü ve eşim de alışabileceğini sanıyordu uzaktan uzaktan seviyordu. Ama aynı evde yaşamaya başlayınca ve kedimin birkaç kere onu taciz etmesi nedeniyle işler değişti.
Ben vandayim, eğer bir ay kadar kimse almazsa ben alabilirim .istanbul
Ben senin için hiç banlanamam...adamın yasam alanı istemiyor olabilir..barinaktan sahiplenecek birileri çıkabilir ..keşke onca sokak çocugu için de bu kadar duyarlı olabilseniz..Görüp buna rağmen bu öneriyi yapmanız korkunç bir şey.
Başka da bir şey soyleyip sizin için banlanmak istemiyorum
Adam yaşam alanında en baştan bu kediyi kabul ettiyse eşşşşek gibi yaşayacak.Ben senin için hiç banlanamam...adamın yasam alanı istemiyor olabilir..barinaktan sahiplenecek birileri çıkabilir ..keşke onca sokak çocugu için de bu kadar duyarlı olabilseniz..
Van çok uzakmış ya ama yardım talebiniz için teşekkür ederim sorun kızımı size ulaştırmak değil de ihtiyaç olduğunda yardım edememek olur sanırımBen vandayim, eğer bir ay kadar kimse almazsa ben alabilirim .
Nasi buraya gelecek onu bilmiyorum ama biz çözüm bulabilir miyiz ?
Siz evinizde kaç sokak çocuğu bakıyorsunuz DUYARLI hanımefendi?Ben senin için hiç banlanamam...adamın yasam alanı istemiyor olabilir..barinaktan sahiplenecek birileri çıkabilir ..keşke onca sokak çocugu için de bu kadar duyarlı olabilseniz..
kesinlikle sokak seçeneğim değil sadece eşimin talebi bu son çare olarak. kedim sokak kedisi ve 2 yaşında ne yazıkki tam da dediğiniz gibi sahiplendirmek çok zor ama benim için de onu vermek bir o kadar zor.eve alışmış kedi şimdi sokağa atılmaz ki ama eşinizde haklı sonuçta kendi evinde korkarak yaşaması çekilmez bir durum.tek sorun sizi öyle kabul etmiş.elinden gelen herşeyi yaptı mı alışmak için?cins falan değilse yetişkin kediyi sahiplendirme şansı sıfıra yakın ne yazıkkisakın bırakmayın sokağa ben küçükken annemler beni kandırıp kedimi sokağa salmışlardı çok ağladım sonra.bir süre hiç hayvan sevmedim travma oldu sanırım.
Van çok uzakmış ya ama yardım talebiniz için teşekkür ederim sorun kızımı size ulaştırmak değil de ihtiyaç olduğunda yardım edememek olur sanırım
Siz adami boşa da dersiniz kabul etmiyorsa hatta ben böyle biriyle yapamam diyen de olmuş bu şekil sözde hayvansever olacagim diye insansöver olmuşsunuz...adam çabalamiş korkusunu yenememiş bu kadar basit boşansin mı her gün kavga edip huzursuz mu olsun hamile kadın..Alin siz sahiplenin madem konu kapansinAdam yaşam alanında en baştan bu kediyi kabul ettiyse eşşşşek gibi yaşayacak.
Sokak hayvanlarıyla sokak çocuklarını kıyaslayıp hayvanları değersizleştirmeye çalışmak nasıl bir insanlıktır bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?