- 28 Mart 2017
- 16.592
- 67.921
- 598
Evli ve cocukluyum.sanırım bekar olsam ben de öyle derdim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evli ve cocukluyum.sanırım bekar olsam ben de öyle derdim :)
sizi kastederek söylemedim evlenmeden önce çok daha katıydım kedi konusunda bırakın sokağa atmayı sahiplendirelim bile diyemezdi.Evli ve cocukluyum.
Ya bence kontrol edemiyor kendini Ben de ani bişey yapacaklar diye çok korkuyorum arkadaşım kedi aldı durumumu anlattı anlayışla karşıladı bir yandan da üzülüyorum insanların değer verdiği kızı oğlu gibi gördüğü kedilerini görünce suratımın değişmesi hoş değil ama inanın bilinçaltımda kalmış bişeyler olabilir çocukluğumdaeşimi artık ben de anlıyorum evde asla bir yerde rahat ve tek başına oturamıyor kedi üzerine gelecek diye ama bununla birlikte artık çok sert olmaya başladı kavgalarımız.
Ben de ayni durumu yasadim. Kedi mi ben mi dedi kedi dedim. 2 gün küs kaldı, yine kendi kendine baristi. Asla vazgecmem yavrumdan. Ondaki sevginin sadakatin verdigi huzurun onda biri şu evrendeki hic bir adamda olamaz.merhaba hanımlar,
bu benim ilk konum ve işin içinden çıkamadığım için artık sizden akıl almaya geldim. Benim sorunum eşim ve kedimle ilgili. Dişi ve dünya tatlısı bir kedim var. henüz 1 haftalıkken sokakta çocukların elinden almıştım. o zamanlar bekardım ve ailemin tüm karşı çıkışlarına rağmen büyüttüm. 8 ay önce evlendim ve eşim kedimden çok korkuyor. İlk zamanlar alışır sanmıştım ama 8 aydır her gün kedi yüzünden kavga halindeyiz. Evliliğim bu yüzden bitme noktasına geldi. O da seviyor biliyorum ama korkusu sevgisinin önüne geçiyor. İnternetteki sahiplendirme sitelerinden birine ilan vermiştim ama ne yazık ki kimse dönmedi. Şu an hamileyim ve eşim bundan güç alarak iyice baskı yapmaya başladı. Gerekirse sokağa bırak diyor ama onun sokakta kaldığını düşününce bile kalbim sıkışıyor boğazım düğümleniyor. Ne yapacağımı şaşırdım önerilerinizi bekliyorum.
eşim dışarda tün hayvanları seviyor evde yapamıyor malesef. hatta bana bazen sokakta gördüğü kedilerin fotoğraflarını atıyordu. aslında kedime karşı bu duruşunun bugün ki nedeni iftara davet ettiğimiz misafirlerimizin eşime "evinizde kedi var biz orada gelip yemek yiyemeyiz" demeleri.Hayvan sevgisi olmayan gerekirse sokağa at diyen bir insan?Eşinin bu soylu duygudan muaf oluşu cidden acı.İşin zor,eşin evet tabii ki çok kıymetli lakin bir hayvanı ölüme terketmek ne kadar doğru?Barınaklara vermeyi de sakın düşünme,oralar resmen ölüm yuvası.Bütün hayatı evde geçmiş bir hayvan sokakta birkaç günde ölür.Vicdanının sesini dinle ve eşinden sahiplendirmek için zaman iste.Madem o senin hamileliğini kullanıyor sen de hamileliğini kullan ve seni bu haldeyken üzmemesini söyle.Doğuma kadar da sahiplendirmeye çalışacağını lakin bu sürecin kolay olmadığını,eşinin merhamet duygusunu uyandır.Kolaylıklar dilerim(Bu arada 2 tane kedim var,hayvan sevgisi olmayan birisiyle birlikte olmayı reddediyorum)
sizi kastederek söylemedim evlenmeden önce çok daha katıydım kedi konusunda bırakın sokağa atmayı sahiplendirelim bile diyemezdi.
ben de çok defa aynı şeyi yaşadım siz ne kadar zamandır evlisiniz ve kediniz var. 8 aydan sonra düzelme ihtimali var mıBen de ayni durumu yasadim. Kedi mi ben mi dedi kedi dedim. 2 gün küs kaldı, yine kendi kendine baristi. Asla vazgecmem yavrumdan. Ondaki sevginin sadakatin verdigi huzurun onda biri şu evrendeki hic bir adamda olamaz.
Öyle insanlar zaten sizin yemeğinizi yemesinler.eşim dışarda tün hayvanları seviyor evde yapamıyor malesef. hatta bana bazen sokakta gördüğü kedilerin fotoğraflarını atıyordu. aslında kedime karşı bu duruşunun bugün ki nedeni iftara davet ettiğimiz misafirlerimizin eşime "evinizde kedi var biz orada gelip yemek yiyemeyiz" demeleri.
Kök yesinler..eşim dışarda tün hayvanları seviyor evde yapamıyor malesef. hatta bana bazen sokakta gördüğü kedilerin fotoğraflarını atıyordu. aslında kedime karşı bu duruşunun bugün ki nedeni iftara davet ettiğimiz misafirlerimizin eşime "evinizde kedi var biz orada gelip yemek yiyemeyiz" demeleri.
Ne kadar saçmalıyorsunz ya bide hayvanlarla sokak çocuklarni kiyaslayip keşke onlar kadar sokak cocuklarnida dusunsenz bilmem ne. Cahil kafası bunlar. Devlet düşünsün sokağa atan ana babası düşünsün onları biz niye düşünüyoruz peki siz çok düşünceli hanımefendi simdiye kadar kaç sokak çocuğunu evinzde misafr edp karnını doyurdunz hah hiç sanmıyorum belki 3 5 kuruş verp üstüme düşeni yaptm diyip gecmissnzdr. Onlara devlet sahip çıkar da bu hayvanlara sen ben sahip cikmazsak ölür giderler hele şu zamanda surunuyorlar işkence tecavuz açlık. Siz hala çoluk çocuk diyosunz çıkın şu kafadan siz hayvanlara zarar vermeyin belediyeleri arayp iyilik yaptgnzi sanıp barınaklara göndermeyn yetr.Ben senin için hiç banlanamam...adamın yasam alanı istemiyor olabilir..barinaktan sahiplenecek birileri çıkabilir ..keşke onca sokak çocugu için de bu kadar duyarlı olabilseniz..
Maalesef böyle insanlar var ve hepsi eşimin çevresinde ve ailesinde toplanmış durumda. Bu da eşimin üzerinde ekstra bir baskı oluşturuyor.Öyle insanlar zaten sizin yemeğinizi yemesinler.
Bu nasi bir kafa ürünü ya
Bir yıldır bizimle oglum. Ayni sekilde 1 yil boyunca kavga ettik ve kedi mi ben mi noktasina getirdi. Kedi dedim. Cok netim yani bu konuda. 2 gün küs kalabildi sadece. Simdi gayet oynuyorlar. Ona oyuncaklar aliyor falan. Son 1 aydir özellikle.ben de çok defa aynı şeyi yaşadım siz ne kadar zamandır evlisiniz ve kediniz var. 8 aydan sonra düzelme ihtimali var mı
Zıkkımın kökünü yesinler.eşim dışarda tün hayvanları seviyor evde yapamıyor malesef. hatta bana bazen sokakta gördüğü kedilerin fotoğraflarını atıyordu. aslında kedime karşı bu duruşunun bugün ki nedeni iftara davet ettiğimiz misafirlerimizin eşime "evinizde kedi var biz orada gelip yemek yiyemeyiz" demeleri.