kızım(kedim) ve eşim

Evlenmeden bu konuyu konusmaliydiniz korkusu oldugunu size soylemedi mi eger soylediyse ve sizde vazgecemiyorsanoz kedinizden evlenmemliydinz

merhaba hanımlar,
bu benim ilk konum ve işin içinden çıkamadığım için artık sizden akıl almaya geldim. Benim sorunum eşim ve kedimle ilgili. Dişi ve dünya tatlısı bir kedim var. henüz 1 haftalıkken sokakta çocukların elinden almıştım. o zamanlar bekardım ve ailemin tüm karşı çıkışlarına rağmen büyüttüm. 8 ay önce evlendim ve eşim kedimden çok korkuyor. İlk zamanlar alışır sanmıştım ama 8 aydır her gün kedi yüzünden kavga halindeyiz. Evliliğim bu yüzden bitme noktasına geldi. O da seviyor biliyorum ama korkusu sevgisinin önüne geçiyor. İnternetteki sahiplendirme sitelerinden birine ilan vermiştim ama ne yazık ki kimse dönmedi. Şu an hamileyim ve eşim bundan güç alarak iyice baskı yapmaya başladı. Gerekirse sokağa bırak diyor ama onun sokakta kaldığını düşününce bile kalbim sıkışıyor boğazım düğümleniyor. Ne yapacağımı şaşırdım önerilerinizi bekliyorum.
Ben eşimi boşar kedimi vermezdim
En Büyük KK

8 ayda alismasi lazimdi. Benim bir kedim birde köpegim var bende 6 aylık evliyim köpegim bizle yaşıyor eşim ona aşık resmen yatagimizda yatiyor koltuklarda hatta suandada kucagimda sagolsun mamasini da alır aşılarını da yaptirir annemlerde kedim. Askim kediyi de alsak gibi bikac laf ettigimde karşı çıkıyor. Bence esinizinki istememek. Benim kizkardesim.kediyi gördüğünde odasina kaciyordu resmen senelerdir kopek beslememize ragmen kediden korkuyordu alisamiyorum diyordu elleyemiyordu evden gitsin lutfen diyordu. Kedi de daha yaşını görmedi temmuzda 1 yasinda olcak asla taviz vermedim kizkardesime nisanliligimin son doneminde sokaktan bulmustum. Simdi kizkardesim onu öpüyor sarılıyor hirpaliyor boyle bir sevgi olamaz..kedim onun saclarini yoluyor ona rahmen gülüyor. Düşünün yani benim kardesimde korkardi bence ikna edin inanin verirseniz sonu pismanlik ben nerdeyse 20 senedir hayvan besliyorum bir kopegimi vermistim vicdan azabindan cok cektim esiniz ona alışmalı kediniz disiyse zaten uysaldir erkek benimki..gerci aetk benim degil o annem babam kardesimin kedisi oldu kopegim benle kaldi ama hahahahahajajajaj

Ama.kedilerden korkan insanlari biliyorum yani bir de evde esinizin terligini pacasini bi seyleri yırtıp tirmaladiysa iyice tuz biber olmustur aslinda esiniz seviyordur ama cok yakin tanidiginiz evinde baska kedi besleyen birine verin aklinizin kalmayacagi birine verin verirseniz bana kalırsa vermeyin de cocukla beraber büyüsün yavrucak. Benim kopegim var dedim ya hamile oldugumda bizimki ne dicek bilmiyorum bazen diyorki bunu annenlere veririz o kadar sevmesine ragmen erkekleri anlayamiyorum kopegim onun kucaginda surekli arabada onla geziyor aksamlari gezdiriyor ama konu cocuk oldumu benim esimde tuhafca konusuyo bitane carpacam agzinaa...

8 ayda alismasi lazimdi. Benim bir kedim birde köpegim var bende 6 aylık evliyim köpegim bizle yaşıyor eşim ona aşık resmen yatagimizda yatiyor koltuklarda hatta suandada kucagimda sagolsun mamasini da alır aşılarını da yaptirir annemlerde kedim. Askim kediyi de alsak gibi bikac laf ettigimde karşı çıkıyor. Bence esinizinki istememek. Benim kizkardesim.kediyi gördüğünde odasina kaciyordu resmen senelerdir kopek beslememize ragmen kediden korkuyordu alisamiyorum diyordu elleyemiyordu evden gitsin lutfen diyordu. Kedi de daha yaşını görmedi temmuzda 1 yasinda olcak asla taviz vermedim kizkardesime nisanliligimin son doneminde sokaktan bulmustum. Simdi kizkardesim onu öpüyor sarılıyor hirpaliyor boyle bir sevgi olamaz..kedim onun saclarini yoluyor ona rahmen gülüyor. Düşünün yani benim kardesimde korkardi bence ikna edin inanin verirseniz sonu pismanlik ben nerdeyse 20 senedir hayvan besliyorum bir kopegimi vermistim vicdan azabindan cok cektim esiniz ona alışmalı kediniz disiyse zaten uysaldir erkek benimki..gerci aetk benim degil o annem babam kardesimin kedisi oldu kopegim benle kaldi ama hahahahahajajajaj
Keşke benim yolum da bu kadar güzel ilerleseydi. Aslında ben de alışır güzel güzel yaşarız diye düşünüyodum çünkü potansiyeli vardı ama olmadı. Eşim kedim daha çok küçükken ona kedi sütü tozu falan getiriyordu. Maalesef Eşimin ailesi de evimize gelmiyor kedi var diye. Hatta her gittiğimizde kediyi daha vermediniz mi diyorlar. Ve hatta kediden korkmayan annesi korkuyormuş gibi davranıyor. Olaylar olaylar yani.

Eşimle sevgiliyken kızımı buldum :anne: bir iki evde istemiyorum evlenince dedi o zaman sen bilirsin dedim hatta ayrıldık :KK14: bunun çocuğunu yeni kocası için oraya buraya bırakan kadınlardan farkı yok benim için :işsiz:
Sonra kabul etti barıştık ki eşime çok düşkündüm şimdide birlikte mis gibi yaşıyoruz hala öyle alıp sevmez ama kızım o benim kızımı istememeye hakkı yok hele senin ki baştan da bir sorun çıkarmamış :işsiz:
O kedi sokakta yaşayabilir mi ya ne saçma bir adam

Ama.kedilerden korkan insanlari biliyorum yani bir de evde esinizin terligini pacasini bi seyleri yırtıp tirmaladiysa iyice tuz biber olmustur aslinda esiniz seviyordur ama cok yakin tanidiginiz evinde baska kedi besleyen birine verin aklinizin kalmayacagi birine verin verirseniz bana kalırsa vermeyin de cocukla beraber büyüsün yavrucak. Benim kopegim var dedim ya hamile oldugumda bizimki ne dicek bilmiyorum bazen diyorki bunu annenlere veririz o kadar sevmesine ragmen erkekleri anlayamiyorum kopegim onun kucaginda surekli arabada onla geziyor aksamlari gezdiriyor ama konu cocuk oldumu benim esimde tuhafca konusuyo bitane carpacam agzinaa...
Benimki çocuğu kullanıyor sadece. Bir zararı olmayacağını hatta iyi olacağını defalarca anlattım.

Eşimle sevgiliyken kızımı buldum :anne: bir iki evde istemiyorum evlenince dedi o zaman sen bilirsin dedim hatta ayrıldık :KK14: bunun çocuğunu yeni kocası için oraya buraya bırakan kadınlardan farkı yok benim için :işsiz:
Sonra kabul etti barıştık ki eşime çok düşkündüm şimdide birlikte mis gibi yaşıyoruz hala öyle alıp sevmez ama kızım o benim kızımı istememeye hakkı yok hele senin ki baştan da bir sorun çıkarmamış :işsiz:
O kedi sokakta yaşayabilir mi ya ne saçma bir adam
Tek dileğim kedim ve eşimle sorunsuz mutlu yaşamak. Benim hayalimi yaşıyosunuz resmen.

merhaba hanımlar,
bu benim ilk konum ve işin içinden çıkamadığım için artık sizden akıl almaya geldim. Benim sorunum eşim ve kedimle ilgili. Dişi ve dünya tatlısı bir kedim var. henüz 1 haftalıkken sokakta çocukların elinden almıştım. o zamanlar bekardım ve ailemin tüm karşı çıkışlarına rağmen büyüttüm. 8 ay önce evlendim ve eşim kedimden çok korkuyor. İlk zamanlar alışır sanmıştım ama 8 aydır her gün kedi yüzünden kavga halindeyiz. Evliliğim bu yüzden bitme noktasına geldi. O da seviyor biliyorum ama korkusu sevgisinin önüne geçiyor. İnternetteki sahiplendirme sitelerinden birine ilan vermiştim ama ne yazık ki kimse dönmedi. Şu an hamileyim ve eşim bundan güç alarak iyice baskı yapmaya başladı. Gerekirse sokağa bırak diyor ama onun sokakta kaldığını düşününce bile kalbim sıkışıyor boğazım düğümleniyor. Ne yapacağımı şaşırdım önerilerinizi bekliyorum.

O da bir can.. ve size alismis bir can... o baski yapiyorsa sizde duygusal yaklasin. Asla mutlu olamayacaginizi soyleyin.

Sizde hamileliginizi kullanin.

Keşke benim yolum da bu kadar güzel ilerleseydi. Aslında ben de alışır güzel güzel yaşarız diye düşünüyodum çünkü potansiyeli vardı ama olmadı. Eşim kedim daha çok küçükken ona kedi sütü tozu falan getiriyordu. Maalesef Eşimin ailesi de evimize gelmiyor kedi var diye. Hatta her gittiğimizde kediyi daha vermediniz mi diyorlar. Ve hatta kediden korkmayan annesi korkuyormuş gibi davranıyor. Olaylar olaylar yani.
Yaaa abartmasin yaaa hic sevmem boyle seyleri kedi var diye gelmezmis kimiside pisliginden tiksinie pislik derken tuyleri demek istedim ben sizin yerinizde olsam.asla taviz vermem vermiyorum kimseyede hatta esimin teyzesini yemege davet ettik huylaniyormus kopekten gelmedi bize oyle demedi kaynanaya soylemis kaynana da bize söyleyemedi ben anladim bundan dolayimi dedim utana sıkıla evet dedi ben takilmadim yine severim teyzeyi iyi kadindir ama gelmesse gelmesin. Ya yazik kediye zaten sokakt yasama ihtimalleri cok az ya araba carpiyoe ya bisey oluyo bende sokaktan buldum acinasi halde ve yavruydu aileme zarat verdi koltuklari tirmaladi ama annemlerin yasi olmus 65 bise demiyorlar napalim bu koltuk onun oldu diyorlar seviyor bizimkiler annem bazen tersleniyor ama kedide en cok annemi seviyor.

Benimki çocuğu kullanıyor sadece. Bir zararı olmayacağını hatta iyi olacağını defalarca anlattım.
Canim bilirler bilirler bahane iste az degil seninkide heeeeeee sen hamileligini kullan bencede agla zirla abart bagir cagir bise diyemez hihhhhhh

Benimle aynı durumda kalmış ve eşini ikna edebilmiş kimse var mı hanımlar. Ve ya ikna edebilmek için bir yöntem önerisi olan. Çünkü burada konuştukça daha çok farkına varıyorumki kızımdan ayrılma fikri bile çok kötü yapıyor beni.

merhaba hanımlar,
Bende sokaktan kedi almıstım ama heryeri pisliyordu ve aşırı pis kokuyordu alıstıramadım ve aşırı derecede gaz cıkarıyordu acayip kokuyordu dayanamdm ama sokaga atmadm hayvan toplayan yerlere tel. Acıtım gelip goturduler

Esiniz gercekten korkuyordur belki ben de korkuyorum uzaktan cok severim ya da bi baskasinin kedisini ama ayni evin icinde yasamam imkansiz gecmiste kotu bi anim var belki ondandir cok sevmeme ragmen kediyle ayni evde yasama fikri benide geriyor

Esiniz gercekten korkuyordur belki ben de korkuyorum uzaktan cok severim ya da bi baskasinin kedisini ama ayni evin icinde yasamam imkansiz gecmiste kotu bi anim var belki ondandir cok sevmeme ragmen kediyle ayni evde yasama fikri benide geriyor
Peki ne olsa aynı evde yaşamaya alışabilirsiniz? Yani eşimi alıştırmak için ne yapabilirim. O da sizin gibi çünkü

Evde yürüyen bir hayvan besleme konusunda benim kadar katı değildir eşiniz herhalde. Kedisi olan arkadaşımın evine gittiğimde kediyi başka odaya götürmelerini isterdim ki sevmeme değil korku ve önyargı karışımı bişeydi benim için ben peluş oyuncaklara da dokunamam mesela.
Ama noldu iki aydır evde beni deli eden üstüme atlayan sabahın kör karanlığında yüzümü yalayan uyanmazsam ısıran hatta ve hatta onu görmezden geldiğimde son sürat evin içinde koşan bir kedicik var.
Bırakın sokağa bırakmayı tüyünün dökülmesinde veterinere koşan da bir ben var. Çocukları arada tehdit ediyorum bu kedinin bakımı size ait yapmıyosunun veririm birine görürsünüz o zaman diye. Sonra kızımı kucağıma alıp o pasaklılara şaka yaptım vermem seni ellere diyip gönlünü alıyorum.
Merhamet sadece insanlara gösterilen bi şey değildir ki.

Peki ne olsa aynı evde yaşamaya alışabilirsiniz? Yani eşimi alıştırmak için ne yapabilirim. O da sizin gibi çünkü

Benim teyzemin kedisi var cok sakin bir kedi ama ben kortugum icin biraz seviyorum sonra teyzem kafesine kapatiyor ani hareketlerinden korkuyorum ben aniden tirmalama ziplama atlama gibi esinizde ayni sanirim ama surekli de kedicigi kafese kapatamazsiniz ben teyzeme yilda 3 5 kere gidiyorum...

5 yaşında bir kedim var. Sokak kedisi, bakıma muhtaçtı aldım. 1 yıldır evliyim, hamileyim. Üstelik bağısıklık testlerim toksoplazma negatif. Doktor kediyi gönderin dediği için doktoru değiştirdim. 9 aydır beraber uyuyorum bebeğim de ben de sağlıklıyız. Yani bağışıklık olmasa dahi kumdan uzak durarak sadece başarılıyor. Durumunuzu anlayışla karşılayamıyorum çünkü sizi çok seven ve size bağımlı olan bir can var ortada. Siz hamilesiniz bir bebek dünyaya getireceksiniz. Ama bence annelik nedir kedinizle biliyor olmalısınız. Evlattan farkı nedir kedinizin? Dirayetli davranın ve kesin bir şekilde kedinizden ayrılmayacağınızı eşinize söyleyin. Deseniz ki ben evlendikten sonra kedi sahiplendim hadi bir derece. E evde kedi var, bu belli. Alışacak başka da yolu yok. Siz ne konuda destek bekliyorsunuz, verin diyemez ki hayvanı kimse. Eşinizi boşayın da diyemez. Burada tek çözüm var, ki bence siz de biliyorsunuz eşiniz bu kediyle yaşamayı öğrenecek. Yemeğe veya misafirliğe gelmiyorlarsa da gelmesinler. Neden umursuyorsunuz siz de onlara gitmezsiniz olur biter.

Back
X