kızım mı ablam mı??

KesinlikLe öncelik çocuk olmalı. . Yavrucuklar 1 sene boyunca çalışıp hazrlanip emeklerine size göstermek sizi mutlu etmek için çabalıyorlar.. Düşünsenize o anki mutluluğunu hevesini.. hiç düşünmeyin bence.. gösteriye gidin.. ben olsam ablam yok ama olsaydi oyle yapardim..

Bence bu sorulmaz bile

Kızın gösterisi tabii ki onun için çok önemli zira

Unutur vs demeyin unutmaz

Ablanıza da salı'dan sonra gidin ille de gidilecekse

Benim kardeşi yok senede bir gördüğüm ana babam var 8 saat uzakta anaokuluna giden de bir oğlum

Ben onu gösterisine götürürüm anne babanı 3 yıl göremezsin derseler de

Fazla çocuk endeksli olabilirim belki ama bence o etkinlikler çocuklar için önemli oluyor

Son düzenleme:
Ablaniz kendi cocugunun kursu var diye 1 sene sizi gormeye gelmeyecek. Ama siz hayatinda bir kere olacak gosteriye hemde kiziniz bu kadar heveslenmisken gitmemeyi dusunuyorsunuz. Bence yapmayin bu fedakarligi kimse icin cocugunuzu uzmeye degmez.

Tabikide kızınızın gösterisine katılın. Çocuklar için çok önemli anlar bunlar. Ben hala küçükken gösteri zamanı okul kapılarında annemi nasıl 4 gözle beklediğimi hatırlarım. Heyecandan ölürdüm. Annem gelecek beni izleyecek gurur duyacak diye. O gelene kadar okulun giriş kapısından ayrılmazdım.

7 yasindaydim 23 nisan gosterisine katilamamistim. Annemin cok cok gecerli sebebi olmasina ragmen cocuk aklim almamisti. Cok uzulmustum. Bi cok seyi unuttum ama katilamadigim o ve o zamanki duygu durumum o kadar net aklimdaki. Sanki bugun yasanmis gibi. Cocugunuzu o gosteriye goturun. Once kendi aileniz. Yani esiniz ve cocuklariniz.

1.5 yaşında bebeğim var 8 saatlik yol otobüslerde durmaz o yüzden eşim gece götürecek bizi kızım uyurken

1,5 yaşında bebeğiyle eski bakıcım otobüsle bana gelmişti.
Bebeğinizi oyalayacak şeyler bulamaz mısınız?

Ya da uçakla gidemez misiniz?

Ben olsam önce gösteriye sonra ablama giderdim.

Kesinlikle kz8nizin gosterisi. Belki bir firsat bir sey olur ablanizla az da olsa görüşürsunuz ancak gosteriye katilamayan kiziniz bunu daima hatırlayacak.

Kızımın gösterisine gider gecede atlar otobüse giderdim. Kızınıızın Gece uykusuna gelirdi böylece yolculuk. Zaten gün içinde yorulmuş olucak.

Kızım tabii ki. Ablam canimdir ama artik onceligim kendi cocuklarim. Ablaya siradan bi ziyaret icin cocugumun 6 yasinda 1 kere yapacagi gosteriyi cope atamam.
Kiziniz da bunu unutmayacak ve kuzen muzen yerini doldurmayacaktir.

Oo 6 yaş gösterisiymiş hem de.. En heyecanlandığım, en mutlu olarak hatırladığım yılsonu gösterimde ben de 6 yaşındaydım. Kızın için ilerde baya güzel bi anı olacak, bırak olsun.. İnsanın ömründe sadece bir kez anasınıfı gösterisi olabiliyor..

Hem ablan da kendi kızı için diğer buluşma tarihlerini elemiş.. O da kendine göre haklı elbette.. Ama üstlerde de yazmışlar, o kızının kursundan bi süre vazgeçmemiş, sende kızının gösterisinden vazgeçme..

Ablayla görüntülü görüşülür, bi fırsat çıkar da bu sene de buluşulur ama bu gösteri bir daha yapılmaz.. İnşallah kızının gösterisinde katılmayı seçersin.. Kızına şimdiden iyi eğlenceler dilerim

Kızın tabii ki de başka bir seçenek yok zaten.
Ablanıza açıklama yapabilirsiniz ama kızınız öyle mi boynunu bükmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…