kızım mı ablam mı??

Bence kızına da sormalısın. 1 hafta uzaklarda olup teyzesini görmek hoşuna gider diye düşündüm. Çocuklar seyahat sever

Ömür boyu kızının içinde kalır bu hevesi.Çocugunu üzme bu onun için önemli.

Anaokul gösterisi yapacak değilmi..
O yaş zaten ileride iyi hatirlamasi için çok küçük ve 10-15dak. oynatirlar.
Bence git ablana ,o 15dak.icin
bir sene ablani ve yeğenlerini göremiyeceksin.
Kizin orda kuzenleriylede ve başka ortamdada güzel eğlenir .

Anlamıyorum ya insan nasil ablasini ve yegenlerini kendi cocuguna tercih eder? Cocugunun 1 kere yasayacagi anaokulu deneyimini keyfi ziyaret icin rafa kaldirabilir?
Sanki cocuk gittiklerinde orada gule oynaya oyun oynayacak olsun hazirlandigim gosterime annem keyfi goturmedi diye.
Oglum dese ki anne ben bu gosteride 20 saniye gorev aldim. Kendi annem cagirsa dunyanin obur ucuna gitmem.
Konu sahibi tereddut etmenize bile ben de cok sasirdim..

Tabi ki çocuğumun gösterisi. O gösteriler için neredeyse bütün bir yıl prova yapıyorlar,yazık değil mi onca emeğe? Ya gösteriye katılamamanın yaratacağı hayal kırıklığı?

Ablanız da kendi çocuğu için gelemeyecekmiş zaten. Size anlayış göstermesi gerekir.

Çok şaşırdım. Sorusu bile sorulmaz. Çocuğunuz sizden farklı bir birey. Ve siz o farklı bir birey değilmiş gibi gösterisine katılmasını engellemeyi ve kendi istediğiniz programı yapmak için yanınızda götürmeyi düşünüyorsunuz. Çok hevesli demişsiniz bir de. Düşüncenizi çok bencilce buldum. Bence çocuğa sormayın bile. Sizin gitmek istediğiniz için bu soruyu sorduğunuzu anlayacak ve ona yeterince değer vermediğinizi düşünecektir.

Burada biri konu açsa, kocam çocuğumun çok heveslendiği gösteriye katılmamızı değil, ailesine tatile gitmemizi istiyor dese, kocasını topa tutarız. Ailesinin siz ve çocuklar olduğunu benimseyememiş deriz.

kızının gösterisi. ablanı sene içerisinde bir iki daha görme şansı yakalabilirsin ama kızının gösterisi her yıl tekrarlansa bile ilk olacağı için ertelenmemeli.

6 kişi bir şarkıda dans edeceklermiş çokta önemli değil sanki ya da böyle çocuk gösterileri bana sıkıcı geldiği için önemsiz buldum. Ama kızına sor bence 6 yaşında kimi çocuk çok hevesli olur kimisi daha az. Onun adına niye sen karar veresin ki. Eğer çok hevesliyse zaten gitme. Yok yiğenlerimi teyzemi özledim derse de ablana gidersiniz.

bence önceliği kızınıza verin. Kızınız için güzel bir anı, hatıra olarak kalır. Ama ablanızı her zaman görürsünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…