Bence kızına da sormalısın. 1 hafta uzaklarda olup teyzesini görmek hoşuna gider diye düşündüm. Çocuklar seyahat severkızlar mayıs sonu haziran başında senelik iznim var 1 hafta ne kadar değiştirmeye çalıştıysamda olmadı ve izin haftamdaki salı günü kızımın anaokulu sene sonu gösterisi var çok hevesli..
birde şu var iznimi alınca annem ve babam şehir dışındaki ablamın yanına gidecekler ve ablam bizimde onlara gitmemiz için çok ısrar ediyor çünkü kızının kursu dolayısıyla yazında buraya gelemeyecek sadece bayramda gelicek ve biz bayramlarda eşimin ailesinin yanına gittiğimiz için onunla görüşemicez
şimdi sorum şu:
bu 1 haftamda kızımın gösterisine mi katılsak hevesi kırılmasa, yoksa 1 sene göremeyeceğim ablamın yanına mı gitsek?? çok kararsız kaldım fikirlerinizi bekliyorum
Kaç saat uzakta ablanızeşim hafta sonu götürecek izni yok çünkü
Çocukta komşunun çocuğu zaten insanın kendi çocuğundan kıymetli ne var kisahsen ben ailemden yanayi tercih ederim yani ablama giderdim cocuguda orda mutlu oldugu seylerle mesgul edrdim
iki sik varsa birini tercih edebilirim.oda ablamdan yana..Çocukta komşunun çocuğu zaten insanın kendi çocuğundan kıymetli ne var ki
Ablası kendi cocugunu tercih ediyor ama benim çocuklarım herkesden ve her şeyden önce gelir siz nasıl annesiniz çocuğunuzu ikinci plana atıyorsunuziki sik varsa birini tercih edebilirim.oda ablamdan yana..
kızlar mayıs sonu haziran başında senelik iznim var 1 hafta ne kadar değiştirmeye çalıştıysamda olmadı ve izin haftamdaki salı günü kızımın anaokulu sene sonu gösterisi var çok hevesli..
birde şu var iznimi alınca annem ve babam şehir dışındaki ablamın yanına gidecekler ve ablam bizimde onlara gitmemiz için çok ısrar ediyor çünkü kızının kursu dolayısıyla yazında buraya gelemeyecek sadece bayramda gelicek ve biz bayramlarda eşimin ailesinin yanına gittiğimiz için onunla görüşemicez
şimdi sorum şu:
bu 1 haftamda kızımın gösterisine mi katılsak hevesi kırılmasa, yoksa 1 sene göremeyeceğim ablamın yanına mı gitsek?? çok kararsız kaldım fikirlerinizi bekliyorum
kızının gösterisi. ablanı sene içerisinde bir iki daha görme şansı yakalabilirsin ama kızının gösterisi her yıl tekrarlansa bile ilk olacağı için ertelenmemeli.kızlar mayıs sonu haziran başında senelik iznim var 1 hafta ne kadar değiştirmeye çalıştıysamda olmadı ve izin haftamdaki salı günü kızımın anaokulu sene sonu gösterisi var çok hevesli..
şimdi sorum şu:
8 saat uzaklıkta bide 1.5 yaşında kızım varKaç saat uzakta ablanız
konuştum evet oda kararsız kaldı kuzenlerini çok seviyo çok eğleniyo çünkü..bilmiyorum ki anne dedi sadeceKızınızla konuştunuz mu?
Ooo gidemezsin tek başına8 saat uzaklıkta bide 1.5 yaşında kızım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?