Kızım Nerede? Atv

hapsuruk

KizimKocamKendim:)
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
2.130
1
66
İstanbul
basrolde ece usluyu izleyecegimiz dizi yakinda atv ekranlarinda
amerikada cok izlenen bir dizinin (simdilik adi gizli tutuluyor)
turkiye uyarlamasi bakalim ilgi gorecekmi?

Son düzenleme:
Yine uyarlama.

Atv deyse tutcağını sanmıyorum pek ama neyse bi kadroyu senaryoyu görelim bakalım

ece sükansa hiç şansı yok ruh gibi bişey bu kadın yaa
bi ton eleman varken neden bunları oynatıyorlar anlamıyorum
nerden torpilliler acaba???

aha... ekranlarin "ka$" efsanesi geri dönüyor
babamin biyiklari bile bu kadinin kaslarindan daha ince CADIARZUkafamçokkarıştı

Oyuncu Ece Uslu, iki yıl aranın ardından atv ekranlarında yayımlanacak "Kızım Nerede?" adlı dizi film için setlere döndü.

Kaybolan kızını arayan "Suna" adlı annenin öyküsünün anlatıldığı dizide Burak Hakkı idealist bir polisi, Tolga Savacı ise kaybolan kızın eniştesini canlandırıyor.

Dizi zengin Demiray ailesinin kızı Zeynep'in kaybolmasıyla başlıyor. Olayı araştıran dedektif, genç kızın izini sürerken kirli çamaşırlarını bir bir ortaya döküyor. Ece Uslu, "Kızım Nerede?" için imajını da yeniledi.

Uzun yıllar kısa sarı saçlarıyla görmeye alışık olduğumuz Uslu, yeni projesinde oldukça farklı bir imaja büründü. Oyuncu dizi için uzun ve koyu renkli saçlarıyla ekrana gelecek..

Ece Uslu'yu beğenirim.bakalım nasıl bir dizi olacak?

ece usluyu severim,tutmayan dizisi var mıydı hatırlamıyorum
güzelse izlerimm

Son düzenleme:
Ben de Ece Uslu ya hayranım...Dizilerini hiç kaçırmadım...Her projeyi kabul etmediğinden mutlaka çok güzel bir senaryo olmalı....zemuszemus

arkadaşlar ece sükan olmayacakmış onun yerine gamze karaman diye biri oyanaycakmış

dizinin adı kızım nerede diziye bir kız bulamadılar :roflol:gamze son karar mı kafamçokkarıştı

reklamları dönmeye başladı.
kız partiye gidicem diyor, sonra kayboluyor galiba.
off bu dizilerden nefret ediyorum. ailemi kötü etkiliyo bu diziler! annem gene bi yere salmayacak beni!!!!!!!!!

Son düzenleme:
reklamları dönmeye başladı.
kız partiye gidicem diyor, sonra kayboluyor galiba.
off bu dizilerden nefret ediyorum. ailemi kötü etkiliyo bu diziler! annem gene bi yere salmayacak beni!!!!!!!!!

İlahi izletme sende onlara, çekmiyo anne kanal bozuk filan de

Bu kadının çocuklar üzerine kurulu dizilerinden nefret ediyorum. kendini de hiç sevmem zati.

Bi dizisi vardı hani, 2 kızı vardı kızların bakıcısıyla kocasını evlendiriyordu filan, sonra hastalığı iyileşiyordu da pişman mı olmuştu ne. Iyyyyyyy

Fragmanlarda Ece Uslu ve Avni Danyel beni çok etkiledi.
İzliycem galiba ama bilinmezlik uzadıkça insan sıkılıyor.
Bu kayıp bulunamama hikayesi çok uzarsa izleyiciyi bayar diye düşünüyorum.
Gerçi senaryo ne der bilmem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…