Kızım Nerede? Atv

ayy bide sürekli tekrar vere vere bıktırdılar. bu akşam sandımki 5-6 bölüm olmuştur. daha 3. bölümmüş.. üstelik benide sıkmaya başladı ne biçim aile ya herkes karısını kocasına aldatıyor çocuklar biri video şantajcısı biri hapçı. acaba kaybolan kız neci çıkacak. bana sanki babası kaçırttı ve saklıyor gibi geliyor. o adamıda hiç sevmedim. ben 1-2 bölüm daha izleyebilirim sanırım daha fazla tahammül sınırlarımı zorlayamam.

birde ece uslunun sesli baska bir yerden geliyor gibi,sanki basina kova kapatilmis gibi..
ayrica hadi bir kuzeni asik oldu diyelim ya baska kiz mi yok diger kuzenide asik oluyor...
birde anne gelip söylene kadar telefon kayitlari incelenmiyor mu:S bu kizin pc si filan hic ses cikmadi cok karisik aile isleri gelen gideni aldatiyor...
yani olmayacak seylere vurgu yapiliyor mesela anneyle komiser arasinda birsey olabilcegi sinyalari,baba birden böyle sacma sapan seyler ima etti..
yani gercek hayatta bir anne kizi kayipsa polislerle hasir nesir oluyor bunlarda ilk bölümden beri b i sacmalik var..yok polis kadini teselli icin elini omzuna götürüyor böyle mahcup bir ifadeyle cekiyor valla cok degisik bakismalarla arada birsey oldu olacak izlenimi veriyorlar:))
heralde bir anne temiz..

bi kız kaçırıldı ailenin tüm üyelerinin kirli donları ortaya dökülecek :))başım ağrıyor artık hangisi kaçırdı diye ya

11 ülkede aynı senaryoyla yayınlanmaya başlamış sanırım ve en iyisi seçilecekmiş sonunda 90 bölüm olarak planlanmış bir de galiba
ilgiyle izliyorum ben

bende beğenerek izliyorum, ama bu kızı bulunması ço uzarsa sıkıcı olmaya başlar gibi...

izliyorum bende..
umarım sürükleyiciliğini yitirmez çabucak..

Konu kızın kacması ama herkes bırbırını aldatıyor

kım kıme asık bellı degıl ılgıncc....

izliyorum şu anda..
ama karar veremedim güzel mi değil mi bu dizi..
diyaloglar hep aynı gibi sanki..
tabi millet birbirini aldatıyo falan,hoş değil zaten o başka..
bakalım bir bölüm daha izlerim ve belki de bırakırım bu diziyi de..

Ben de sadece meraktan seyrediyorum. Ne kadar ilginç aile ilişkileri var.
Kuzenler arasındaki ilişki hiç hoş değil

Annem izliyordu bi ara odaya gittim hala kız aranıyor.

Bi de hep aynı muhabbet

Dizide bir hareket yok.

Kuzenler arası ilişki de gerçekten hiç hoş değil.

Sırf meraktan izliyorum bende.Kız nereden çıkacak diye.Dizide herkez yalan söylüyor buna sinir olmaya başladım.Seyirci izlesin diye yavaş yavaş bişiler çıkarıyorlar.

Sırf meraktan izliyorum bende.Kız nereden çıkacak diye.Dizide herkez yalan söylüyor buna sinir olmaya başladım.Seyirci izlesin diye yavaş yavaş bişiler çıkarıyorlar.

saçmalık bencedeee..sırf dizi olsunda nolursa olsunnn tarzında yapılmışşş....
birden bire babanın metresi kilometresi çıkıyorr..
kız akrdeş sankisi sütten çıkmış ak kaşıkk gibi abinin sevgilisine diş biliyorr..
abi birden bire işçisine gidipp ayrılma kararı aldığını şakır şakır ötüyorr...
yok odalardan saç çıkıyorr...zengin insanlar leylayla mecnun gibi saç saklarmı allah aşkınaa..
baştan başa fiyasko bir dizi....

diziyi yeni yeni izlemeye başladım o da meraktan kız nasıl kurtulacak kim kaçırdı öğrenmek istiyorum bir de ece usluyu seviyorum ama dizide herkes birbirini aldatıyor yaaa :26:

bugün kızım nerede yerine tövbeler tövbesi veriliyor günü mü değişti dizinin acaba bilen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…