Kızım Nerede? Atv

elveda derken
evet orda yaptigi cok sacmaydi

sinirlerimi bozmaya başladı başlamadan bitenlerden olacak galiba bu kadar reklam fazla geliyor

Ece Uslu anne rolünde oynamasa keşke. Hiç sevmem kendisini.
Bu dizi de çok kötü görünüyor. Abartılı ve saçma hareketleriyle batırır kadın zaten.

ben beğendim sayılır.22 sezondur devam eden,2 bölümde bir karakterin yaralandığı,ölüp ilerki sezonlarda döndüğü saçma sapan dizilerden sonra gerçek hayatı daha ii anlamamız için iyi oldu bence.

Babam bile merak etti oturdu izledi =)

Neyin ne olduğunu bir türlü anlayamadım ama. Kim kaçırdı bu kızı.

Anladığım kadarıyla Rüzgar da Emre de Zeynep'ten hoşlanıyor. Ama Zeynep Rüzgar'dan hoşlanıyor.

İpek de hiç normal değil. Bişey var onda kesin.

O Zeynep'in babasının yanında çalışan adam da sağlam pabuç değil.

Bakalım hangisinin başının altından çıkcak iş.

Bi de o kızın saçını ne çirkin kesmişler öyle tuvalette

Yanlız kullanılan müzikleri abartılı buldum.

Yerli yersiz her tarafa müzik koymuşlar gerilim olsun diye.

Bi de kim kimin ne olduğunu düşünüyor. Bir yazın da beyin fırtınası yapalım

bende beğendim.baştan sona kadar izledim.müge anlıdaki kaybolan sinem geldi aklıma bir an....

daha ilk bölümde kızından haber çıkdı.gerçekten nasıl uzatıcaklar diziyi merak ediyorum.zeynep bulununca dizinin bi anlamı kalmicak.bakalım izleyip görücez.

ben rüzgarın parmağı olduğunu düşünüyorum.o facebookda yazılan yazıyı da rüzgar,teyzesinin evindeki bilgisayardan yazdı bence.emrenin ve kız kardeşinin bi suçu olduğunu düşünmüyorum..

ilahi masal,kızı kaçırmışlar tanınmasın diye saçını kesmişler.oraya kuaför çağıracakları yok du ya ben asıl ne ara boyadıklarını merak ediyorum

Annem de o bilgisayar işinde Rüzgar'ın parmağı var diyor da İpek yine de masum değil bence.

Ya çok çirkin olmuş ama emo gibi napayım dikkatimi çekti.

İpek de para tutkusu var. Mesela Rüzgar'ın annesi öyle değil.

Zaten İpek ailesiyle de sorunlu. Yani o kadında bir iş kesin var da ne

Benimde hoşuma gitti bakalım ne entrikalar çıkacak ilerleyen bölümlerde bence Rüzgar birşeyler biliyor ,birde o Rüzgarın babasının İtalyadan gelen kızla aralarında birşey var galiba.

Başrol oyuncularından baba rolündeki AVNİ DANYAL gerçekten karakter oyuncusu güzel bir iş çıkarır
Ece uslu yavan kalıyorr ...anne rolünü oynayabilir ama ancak 5 yaşında bir çocuğun annesi olabilirr..
kadro sağlam deil ...anneler babalar oldukça gençç...çocuklar 20 li yaşlarda ...daha oturaklı oyuncular seçilebilirdi...

neyse bende düşündüm dizi yi nasıl uzatabilirler diyee..ya bulunacak ya bulunamayacakk....sonrası kızım nerede ismi ile örtüşmeyen bir şekilde gelişirse ismi anlamsız kalacaktırr...

dizi fena deil ehh denebilir şimdilikk....ilerki bölümlerde bakalımm..

Ya bir de bişey sorcam bu italyadan gelen kız var ya o kimin nesi.

Baldız maldız muhabbeti oldu.

Akrabalık var o kızda ama ne

Çünkü Rüzgar'ın babasıyla bakıştılar. Aralarında bişey var gibi.

minenin arkadaşı çocukluktan beri tanışıyorlarmışş..
kocasınında yakınen bişeyleri oluyor sanırımmm..baya bir bakıştılarr ..kaçamak filan yani...
baldız zaten tolga savacı m,neye sölüyorr...eşinin kız akrdeşi oluyorr minede..yani ipeğin kardeşi oluyorr mine...

ayrıca bu ipek rolünü oynayan binbir gecedeki alikemalin karısı değil miydi?adını unuttum şimdi.
saçını siyaha boyatmış hiç yakışmamış bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…